Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikozyjka

mam dziś urodziny! napijcie się ze mną!

Polecane posty

Gość piwoszka123
ja:)

Gość gość
ege szege dar jescze raz.

Właśnie to robię pije winko na smutno rycząc....naprawdę nie moźna być z jedną osobą całe źycie z pierwszą miłością naprwde kazdy facet mysli o innych przepraszam ze tak pytam ale sama nie w co wierzyć

Gość gość
hahahaah urodzinki trwaja, super, duzo szczescia radosci milosci i wypijmy na zdrowko:)

Co mam mowic mam streszczac zycie mam 28 lat od 12 lat jestem z facetem i pojebalo sie wszystko i pewnie to juz koniec.....uslyszalam od kogos ze nie da sie byc z jedna osoba pierwsza na cale zycie ze faceci mysla o innych nawet jak sa zaspokajani przez swoje, marzylo mi sie dziecko po studiach wlasnie dzis miala byc obrona praca mgr napisana ale może obrona we wrześniu jak dam rade od 2 miesiecy trace wzrok niby jest lepiej ale po zastrzykach z chemii bylam w ciązy miesiąc temu poroniłam nie wiedząc ze jestem i decydując sie na leczenie wiec chyba jednak sobie porycze

Gość piwoszka123
jestem:)

Alicja jest...Anka też. fajnie:-) Anka...wszystko to smutne co piszesz. My tu możemy Cię pocieszać. Ale wiedzieć czego chcesz to musisz Ty sama...i dązyć do tego. Nigdy nie ma tego złego ci by na dobre nie wyszło, wiesz?? wiem co mówię...

Gość gość
bo jak chcesz posmucic to musisz poprosic o kontakt na pw albo jakies gg chocby :) nikt nie lubi smutow kochana kazdy ma ich pod dostatkiem na co dzien ,taki fakt powiem tylko .....jestes mloda i 12 lat z jednym facetem musialo sie tak zakonczyc bo przed Toba dopiero teraz zycie ! inne dorosle zupelnie inne ! ja jestem jakby co :) zdrowie kochani !

No te 6minut od napisania nie wiem czy nie ma tego zlego jak na dziś jestem załamana

bez przesady z tym smuceniem. Rozmawiamy sobie, sama chciałam by anka się wygadała. Czasem przelanie myśli zupełnie w ciemno, nawet na takim głupim forum przynosi ulgę choc na moment...czasem zmienia punkt myślenia. ja wierzę w ludzi - nawet tutaj. Tak wiem, stara i naiwna;-) wasze zdrówko! :-)

Gość gość
a ja napisze inaczej, fajnei ze sie wygadalas i wspolczuje ci, zastrzyki z chemii, czyli cos powaznego ci sie przytafilo, facetem nie martw sie, zyj dla siebie, zyj soba, ciesz sie z siebie, roz sobie przyjemnosci i zyj, nie sluchaj tu ze gadaja ze smucisz, gdzie mialas sie wygadac, nie zaluj sie wygadalas, :) jestem z toba, tez wiele przeszlam i rozumiem cie:)

dobra anka. Jak możemy Ci pomóc? Chcesz o czymś popisać? Może zwyczajnie, o czymś głupim? A może przeciwnie?

Gość gość
faceci to chuje, ich zycie kreci sie kolo sikacza, rozwody zdrady- wszystko przez sikacze czyli przez siusiaki, siusiak dla faceta to najwazniejsze co moze byc w zyciu, nigdy nie zrozumiem

Gość piwoszka123
wyrzuc to z siebie, pozwól na reset...

mozna. Moi rodzice są już tak razem 45lat, i kochają się szalenie...i wiele innych takich par znam.

Gość gość
ciezko wytrzymac z jednym przez cale zycie:) trudna robota, chyba najtrudniejsza ze wszystkiego:)

...ale da się zrobić...ja w to wierzę. Niestety, ta wiara i wiedza też przyszła do mnie za późno...

A warto udać ze sie czegos nie widzi czasem udawac ze jest dobrze choc jest zle dawac sie troche wykorzystywac dla dobra związku

Gość gość
mozna wytrzymac ale to byla inna szkolainne zycie ! kiedys dla ludzi byly wazne wartosci przechodzili przez problemy razem rozmawiajac rozwiazujac problem nie lekcewazac teraz jest tak ,jak ci sie nie podoba to spieerddaaalallaj wspolczesnosc jest nie zyciowa ! mnie osobiscie sie nie podobaja te czasy obecne

Gość gość
wiecie co, zycie jest ciezkie trudne, praca nizebyt w polsce platna ale wole takie probelmy niz uzerac sie z podlym gosciem cale zycie, wole trudy zycia z zyciem niz trudy zycia z facetem

Gość gość
Haloooo ! Ja na urodziny z życzeniami ale bez flaszki. Zyczę Ci szczęściaro żebyś kochała i była kochana. Facetem się nie umartwiaj, to tylko *****CZ POSPOLITY, jest ich tylu co komarów nad wodą.

Gość gość
ja do was z prasim mleczkiem na urodziny:) jeszcze mam od tamtego razu:)