Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba Wam sie mój głos?

Polecane posty

Gość gość
sztucznie mówie na nagraniu czy sztuczny tekst który napisalem?

Gość gość
świetny głos <3

Gość gość
straszne te nagranie dobrze ze telewizji nie mam wkurzajacy irytujacy glos

Gość gość
szkoda ale dziekuje za opinie :D

Gość gość
Notperfectgirlx3 Dziękuję! :D No właśnie wszyscy o tej manierze mówią a ja nie wiem o jaką maniere chodzi :D

Gość gość
potwierdzam koleżanki wyżej :D

Gość gość
chopie audiobooki rób :D

Gość gość
Głos jest fajny ale nie złoże u Ciebie zamówienia. Dlaczego? Zachowałeś się nieprofesjonalnie w tym wątku na poprzednich stronach proponując erotyczne nagrania szeptane za darmo jest klientka (kafeterianka) jest ładna. Przykro mi :)

Gość gość
Nie proponowałem nagrań ;) Żadnych wyuzdanych tekstów też nie pisałem i WYRAŹNIE zaznaczyłem w którymś poście po napisaniu kilku zdań w żartobliwym znaczeniu, że "...TU się kończy upublicznianie moich fantazji..." więc to zdanie samo jest dowodem, że nie chciałem żadnych nagrań robić, ponieważ erotyczne sprawy to sprawy osobiste ;) a co do zamówienia, hmmm trudno ;) Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
fajny głos

Gość gość
głos fajny, składam zamówienie :P

Gość gość
brokeninsiide87 nie

Gość gość
miło mi :D ale nie nagrywam takich rzeczy :D

Gość gość
No weź no, wezmę kredyt i ci zapłacę! Apropo znasz kogoś z kim mogłabym pójść do łóżka za free? Najlepiej żonaty!

Gość gość
Nie znam ale takich wielu jest chętnych ;) więc długo szukać nie będziesz

Gość gość
dziękuję bardzo za stronę :D

Gość gto 68
ale te baby głupie :D głos dobry ale ta maniera fatalna, którą odbieram jako jakiś rodzaj napięcia/pozy/zdenerwowania - brak w tym swobody, poczucia, że w pełni panujesz nad swoim głosem przez to, przepadłbyś od razu w poważnych kwalifikacjach na lektora

Gość gość
możliwe, że mam tą maniere, ja zaś nie traktuję tego jako maniere tylko specjalnie modeluję głos żeby zinterpretować tekst ;) ale dziękuję za odpowiedź

Gość gto 68
raczej TĘ manierę i modULUJĘ - nie modeluję może literówki, ale patrzeć nie mogłem nie rozumiemy się w takiej zapowiedzi, która ma być jasna, oczywista, spokojnie podana, ale jednoznacznie, nie potrzeba modulacji, która stwarza wrażenie napięcia to brzmi źle mówię to, nie jako specjalista, ale ktoś, kto nasłuchał się wybitnych głosów w radiu przez dobrych 30 lat życia i będę się upierał, że to nie jest modulacja, tylko twoja maniera, by tak "napinać" głos to może się podobać, może się nie podobać, ktoś może uznać to za seksowne, wdzięczne, ale nie w tym rzecz chodzi o to, że w tak neutralnej zapowiedzi, głos musi być czysty, wolny od napięć, przegięć, emocji ta próbka wskazywałaby na to, że jednak tę manierę masz i nawet o niej nie wiesz proponuję nagrywać i przesłuchać ten sam tekst wielokrotnie, starając się podać go, bez tej maniery/napięcia, czy jak to nazwać gdy się postarasz, to sam w końcu to zauważysz głos sam w sobie masz dobry, nawet powiedziałbym interesujący, do pewnego stopnia charakterystyczny widać, słychać, że chcesz, że się starasz, ale spróbuj inaczej, bez tego napięcia, jak wyżej napisałem tak czy inaczej powodzenia, bo nie pisałem tego, aby się czepiać, to tylko moje wrażenia i przemyślenia

Gość gość
gto 68 świetna opinia, dała mi kopa ;) pięknie dziękuję jeszcze raz i tak, masz rację, napinam się za mocno ;/

Gość gość
Kto krótka trwa ta Twoja masturbacja bo nagranie też długie nie jest

Gość gość
acha ;/ masturbować się przy głosie