Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba Wam sie mój głos?

Polecane posty

Gość gość
noooo z Tobą to ja mogłabym sobie porozmawiać....:)mów do mnie jeszcze:)

Gość gość
ahhh kobiety, Wy tylko o jednym :D hehe

Gość gość
Ale na prawdę...nic mnie tak nie podkręca jak męski głos....a Twój...noooo brak słów...tylko westchnąć mogę, że Cię nie znam i nie mogę posłuchać:)

Gość gto 68
cieszę się, że pomogłem :) myślę, że coś podobnego, tylko lepiej, trafniej i profesjonalnie podane, usłyszałbyś od zawodowca z pewnością masz głos, który warto rozwijać, bo brzmi interesująco nie jesteś w sytuacji wokalisty, który po prostu ma głos byle jaki i cokolwiek zrobi to i tak o kant d**y masz potencjał, więc tym bardziej warto powodzenia życzę i do usłyszenia ;) ps może jeszcze, ale ostrożnie, abyś się nie zasugerował, warto posłuchać, jak dane typy tekstów podają profesjonaliści nie chodzi mi na początek o teksty, które dają dużą możliwość kreacji, czyli literackie, ale właśnie takie neutralne "o niczym"

Gość gość
Do usłyszenia gto 68 ;) @gość, możesz mnie posłuchać, możesz złożyć zamówienie na jakiś tekst na lektomat.jimdo.com ;) i dziękuję za miłe słowa ;P

Gość gość
a jakbym chciała Ciebie osobiście nagrać???:)ja również umiem modułować ton głosu...dzwięki wysokie i niskie:) wymienimy się wrażeniami....:)

Gość gość
brzmi kusząco ale nie nie nie :P nie dam sie kolejny raz sprowokować na pisanie o erotycznym podtekście bo zarzucany jest mi potem brak profesjonalizmu :D ale...jak się nagrasz to z chęcią Cię posłucham ;)

Gość gto 68
Od zawsze wiadomo, że dla kobiet, męski głos, to rodzaj fetyszu, afrodyzjaku :D Może podaj maila i zobaczysz co tam wpadnie :D

Gość gość
ooooo tego się nie da nagrać bez.....odpowiedniego nastroju.......a słowo, że jak się zgodzisz, to wtedy zacznę Cię ogłaszać Profesjonalistą w każdym calu..:)

Gość gość
lektomat@gmail.com ;) a więc czekam na jakieś nagranie GŁOSU :D

Gość gość
Nieee dam się sprowokować :D kusicielko ;p

Gość gość
Adresik zapisałam...z góry dziękuję:) i oczekuję powzdychać do Twojego głosu...jeszcze....:)

Gość gość
Ale ja wcale nie prowokuję...po prostu....delikatnie namawiam...

Gość gość
jestem słaby na takie propozycje :/ ale dziś się nie dam, choć przyznam, ze masz talent do namawiania ;)

Gość gość
do GTO68 no fakt...męski głos ma coś w sobie...zwłaszcza jak jest wypowiadany szeptem...ale ja od zawsze zwracam uwagę na męski głos. Pierwszy głos w jakim się zakochałam należy do Janusza Radka...a teraz zakochałam się w głosie tegoż oto Pana........taki fetysz...:)

Gość gość
Co powiesz na ...pracę oddechową płucami....następnie o przepłukaniu zmęczonego gardła czerwonym winem....i kolejna porcja pracy oddechowej?

Gość gość
GTO68 ja już sam nie wiem jak mam reagować na takie wiadomości od kobiet :P a sporo takich :D do gościa: ogólnie gdyby nie to forum i zapewne odległość, która nas dzieli to na taką pracę byłbym chętny haha, i może już mnie nie słuchaj, odkochaj sie ;)

Gość gość
Spokojnie:) po prostu...masz piękny głos...wiem coś o tym, gdyż zawodowo spiewam...i uszko mam wrażliwe....i nogii miękkie przy wsłuchiwaniu się w Twój głoś:) ale skoro nie chcesz pocwiczyć oddechów....no cóż..pozostało mi tylko delektować się tym , czym podzieliłeś się na ogóle....

Gość gość
wybacz ;) ale miło doświadczyć takich słów od Ciebie pochwal się jak śpiewasz ;) masz mój e-mail lub wstaw tutaj

Gość gość
mogę nagrać coś specjalnie dla Ciebie jeśli chcesz ;)

Gość gość
Masz mój e-mail na swojej skrzynce pocztowej:)

Gość gość
upewnij się czy dobrze wpisałaś mój e-mail bo nic nie dostałem ;p chyba, że trzeba poczekać :P

Gość gość
A teraz?

Gość gość
No i się dałeś :) ale co tam, masz 20 lat wiec jeszcze profesjonalizmu sie tak nie wymaga. A ty pseudospiewaczko wstydź się :)

Gość gość
dałem się :D żądza poznania nowej osoby była silniejsza ;p

Gość gość
Faceci... Jesteście tak słabi i tak łatwo można was złapać :) kobiety niestety tez jak widać po tym wątku..

Gość gość
Ustalmy: i kobiety i mężczyźni są łatwi to tzw. złapania :P masz rację :P

Gość gość
Jestem kobietą i z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że życie dzięki naszej uległości jak i uległości mężczyzn jest bardzo ciekawe....czyż nie?

Gość gość
oj tak, to ona nadaje smaczki życiu ;)