Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba Wam sie mój głos?

Polecane posty

Gość gość
do ona8811, jeśli to czytasz to wiedz, że będę co wieczór sprawdzał pocztę czy napisałaś, tak po prostu...

Gość gość
To ja 8811 i ja będę sprawdzać:) Cieszę się, żę mogłam Ciebie poznać:)

Gość gość
Teraz odruchowo włączyłam pocztę:) zaczynam się siebie bać:) Pozdrawiam Cię Niski, męski głosie:)

Gość gość
Niski głosie jesteś wolny?

Gość gość
tak, ale nie szukam nikogo :D

Gość gość
Autorze.. z samego stylu pisma.. nie, to nie Ty.. niemozliwe

Gość gość
Dlaczego ja jeszcze nie spię??:)ach ta kafeteria:)

Gość gość
uzależnia ;p

Gość gość
jak narkotyk:) może być taki mały fetysz:)

Gość gość
ooo aż tak? :D np. wiązać się tylko z tymi co udzielają się na kafeterii ;p

Gość gość
ha ha ha, bardzo smieszne:) ale Wiesz jest w tym troszkę racji...ach gdybym młodsza była, to świat byłby mój:)

Gość gość
eee tam nigdy nie jest za późno na podbicie świata ;p

Gość gość
Tak myślisz? Więc od czego mam zacząć?poradzisz?

Gość gość
zależy w czym chcesz działać ;p

Gość gość
W czym? w tym , w czym umiem najlepiej...ale nie będę wylewać swych pragnien na klawiatuę...na pewno chcę spełnić się jako kobieta....

Gość gość
Jako kobieta mówisz, hm... Tutaj wszystko zależy od Ciebie, bo do spełnienia się jako kobieta wystarczy Ci porządny facet u boku, który będzie doceniał w Tobie Twoje piękno i udowadniał dziennie, że je masz... Wiele kobiet marnuje sie przy nie tych "księciach" i potem cierpią. Boją się popełnić jakiś krok żeby polepszyć swoje życie a to wynika z kolei z braku wiary w siebie

Gość gość
Tak to pięknie Napisałeś, że byłabym gotowa zaryzykować...wiadomo Nie ryzykujesz...Nie masz...a życie jest krótkie...czyż nie? a TY? czego pragniesz od życia?

Gość gość
Na pewno tego żeby poznać wszystko co najlepsze na tym świecie. Miłość? Może kiedyś, choć nie raz mnie ciągnie do jednej albo drugiej ale staram się być konsekwentny i dążę najpierw do tego żeby mieć pieniądze... Kariera? Tak, ale nie typu "celebryta". Jak na ten czas bardzo chciałbym poprowadzić wykład motywacyjny dla potężnej grupy ludzi, bo mamy słabą generację. Tak... ludzie teraz są wyjątkowo słabi psychicznie...

Gość gość
dziękuję nieogryzek ;)

Gość gość
ale że "piękny"? to tylko zapowiedź telefoniczna :) doceniam Twoją szczerość

Gość gość
Dla minimum 100 osób? A Celebryci? Są teraz na Topie...ale bardzo szybko gasną w blasku lefrektorów...A osoba, taka jak Ty, upatra i realnie (domyślam się) patrząca na świat swoją inteligencją...zabłyśnie...pokaże światu na co Cię stać... Trzeba siły...Mnie jej zabrakło...ucz się na moich błędach.

Gość gość
Nie zabrakło Ci jej. I właśnie po to miałby być ten wykład... Ludziom trzeba pokazać, że są silni! Proszę Cię spójrz na to tak: skoro siedzisz na tym forum, piszesz właśnie tu i teraz ze mną na ten temat to oznacza, że zauważyłaś w sobie pewne słabości i to, jakie popełniłaś błędy w życiu. Każdy człowiek swoje słabości chce je pokonywać a błędy naprawiać. Ty również. Dlatego tu jesteś. Dlatego puszczają zapewne Ci teraz emocje i piszesz to co napisałaś "CHCĘ SIĘ SPEŁNIĆ JAKO KOBIETA". I JA jestem osobą, która Ci pisze: MASZ SIŁY! Całe życie przed Tobą! Są ludzie, którzy będą z Ciebie dumni jeśli zmienisz swoje życie! Są ludzie, którzy będą Ciebie podziwiać! STAŃ SIĘ TĄ, KTÓRA PROWADZI LUDZI A NIE BĄDŹ TĄ KTÓRA NALEŻY DO SŁABYCH BO NIĄ NIE JESTEŚ!

Gość gość
Pewien Ktoś , razu pewnego powiedział mi....." Nie patrz na poklask, ale pod nogi..a czasami jak pieprzniesz o ziemię...to nic,,świat się nie zawali...A TY...powinieneś zostać psychologim:) Dajesz mi rady...poswięcasz swój cenny czas....Chciałabym się jakoś odwdzięczyć.....pamiętasz o ćwiczeniu płynności oddechowej? wybacz wracam do tematu..Dziękuję za dobitne słowa..otwierają oczy....

Gość gość
pamiętam o nim :) Nie musisz się odwdzięczać. Dla mnie to przyjemność móc napisać Ci te słowa bo nacodzień nie mam komu ich mówić...

Gość gość
POwiem Tobie coś jeszcze...Jest wiele kobiet bardziej nieszczęśliwych..zamkniętych w domu...w swoim sacrum...bojących się własnego cienia a ja jednak nie siedzę...wychodzę..mam pracę. którą kocham spotykam się z ludzmi.Wiem, że mam po co rano wstać...w tym jestem szczęśliwa....Dobrze wiesz jedynie co mnie przytłacza...Nie chcę Abyś postrzegał mnie za słabą...bo tak nie jest,

Gość gość
A widzisz, jednak dobrze,że się pojawiłam:).....I ja dziękuję, że Ty się pojawiłeś...możesz na mnie ćwiczyć różne chwyty psychologiczne...:)

Gość gość
"jest wiele kobiet bardziej nieszczęśliwych" racja. A spostrzegłem Cię za słabą bo napisałaś "Trzeba siły, mi jej zabrakło". Wybacz...