Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojego faceta nie kręci mineta

Polecane posty

Gość gość

mój facet nie chce zrobić mi ,,tam'' dobrze , a ja po prostu o niczym innym nie marzę, dbam o siebie tu i tam wiec nie wiem czemu :/ mówi ze tego nie lubi.... jak go przekonać? czuję się taka odtrącona aż odechciewa mi się wogóle jakichkolwiek zbliżeń

Gość gość
mnie kreci:) zrobic Ci?

Gość gość
może nie lubi..? współczuję ;) ( czy są tacy mężczyźni?)

Gość gość
pewnie masz obleśne wielkie wary tzw. motyla, fuuuj :O

Gość gość
Ja luubie cipke w kazdej postaci i z rozkosza Ci zrobie minetke:) tylko czy chcialabys?:)

Gość gość
pewnie masz boberka wbrew opisom na forum tzw prawdziwe naturalne kobiety nie kręcą facetów

Gość gość
jestem łysa jak kolano

Gość gość
Mmm lizalbym az by Ci cieklo po nogach:) chcesz?:)

Gość gość
mój były lizał mnie non stop a ten nie chce i już ..... a ja mam dość proszenia, jak życ z taką osobą

Gość gość
Kup sobie w seks shopie coś do minet, są tam zdaje się takie rzeczy.

Gość gość
ja jemu zawsze robię laskę jak tylko ma na to chęć nie brzydze się że buzia mi sie klei itp.....robię to bo chce sprawic mu przyjemność pomimo że wstydzę się tego a on nie chce mi się odwdzięczyć...czy faceci tacy są aby tylko ich orgazm nic więcej zero ambicji

Gość gość
" zero ambicji " to nie o ambicję chodzi ;) po prostu jest egoistą i myśli tylko o sobie ( to znaczy o swojej przyjemności) Nie rób mu przyjemności w ten sposób :P wet za wet

Gość gość
masz motylka czy bułeczke ? niektórzy faceci brzydzą się wystających warg

Gość gość
Trafiłaś na takiego typa i już tego nie zmienisz, nie lubi tego i nawet jeśli go do tego zmusisz, to i tak nie będziesz mieć z tego żadnej przyjemności. Z pasją do minetki trzeba się urodzić ;) jak facet to lubi, to bez znaczenia czy będziesz mieć bułeczkę, czy motylka, czy będzie wydepilowana, czy zarośnięta... jak facet lubi lizać cipkę, to nic go nie powstrzyma ;)

Gość gość
zapach cipki jest nieciejawy a wręcz odrażający, poza tym Natura nie przewidziała takiej dewiacji i nie wypachniła cipki fiołkami, więc korzystaj z orgazmu w sposób normalny. Tak samo jest z analem; niektórzy zboczeńcy liżą odbyt, a niektóre debilki biorą do buzi ufajdanego gównem penisa. Jeśli dasz mu duupy i zaraz po wyciągnięciu penisa z twojej pochwy weźmiesz go do buzi, to on Ci zrobi minetkę. Podejrzewam, że spasujesz, no, chyba, że jesteś zboczoną suką dosłownie i w przenośni, która nawet gówno zeżre. 🖐️ Twój facet, widać, że jest normalny, więc ciesz się też normalnym seksem i nie rób z siebie debilki.

Gość gość
skoro Twój facet brzydzi się minetką, to zamów se psa, on liżąc i jedząc g***o, bez problemu wyliże Ci cipkę i zrobi ci lepiej niż Twój fajtłapa. Tylko załóż psu kaganiec, bo może Ci wygryźć c**ę.

Gość gość
widzę, że może nie od razu zboczeńcom, ale dewiantom seksualnym trafiłeś/aś z tą ww.reprymendą do rozumu, gdyż milczenie jest wyrazem aprobaty. No, chyba, że za moment jakiś analkowicz/minetkowicz zajmie sensowny, merytoryczny głos.

Gość gość stary
Ja przed minetką strzelam se 100ml spirytusu i nie czuję żadnego, oprócz alkoholu, zapachu, więc mogę lizać p***ę nawet podczas miesiączki. Poza tym spirytus dezynfekuje wszelkie infekcje, nawet syfa i HIVa

Może spróbuj pozycji 69 i może jak ty mu będziesz robić to on się zmobilizuje i też zacznie ci robić

Gość gość
może faktycznie z tym się trzeba urodzić....może nie powinnam z tym naciskać zbytnio.... ale jedno jest pewne coś za coś nie ma minety- nie ma loda

Gość gość
Co ma wspólnego anal z minetą, bo nie rozumiem? Akurat jeśli chodzi o pochwę, to ona ma środowisko kwaśne, więc mniej na nich bakterii niż chociażby w ustach, nie wspominając już o dłoniach czy innych częściach ciała. Minetka to coś wspaniałego i prawdziwi faceci wiedzą o tym doskonale, lizanie cipki jest zdecydowanie lepsze niż sam seks, ale jak widać takich facetów jest jak na lekarstwo... a dla autorki mam radę, przestań robić mu loda, to może facet zmądrzeje, choć jak ktoś wyżej napisał z tym chyba trzeba się urodzić, więc raczej ta metoda nie podziała... pozostaje znalezienie partnera dla którego takie pieszczoty są normą, bo z czasem brak minetki będzie ci coraz bardziej przeszkadzał.

Gość gość
cyt.: lizanie c*pki jest zdecydowanie lepsze niż sam seks, XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Widać chłopie żeś koniobijca i nigdy nie miałeś swojego penisa w cipce, bo Ci żadna nie dała, ale dała Ci tylko polizać. Pewnie miałeś z podniecenia ból jąder i musiałeś zwalić konia, biedaku, prawda? Lizanie cipki jest dobre tylko dla kobiet ze wzgl. na szorstki język, ale dla faceta, to śmierdząca porażka. Mam na myśli debilnych facetów, mających dodatkowo uszkodzony zmysł węchu i smaku.

Gość gość
to może pierwsza wyliż mu okolice o***tu? Jak ci się nie podoba normalny seks to poszukaj sobie lesby - one lubią robić patelnie.

Gość gość
Współczuję kobietom że trafiają na takich palantów, jak widać po tym wątku, coraz więcej takich typków, którzy nawet nie wiedzą jak smakuje kobieta. A ci co mówią że cipka śmierdzi i ma obrzydliwy smak... no cóż, jak wyrywa się blachary spod klubów lub d****** to tak jest. Zdrowa, zadbana kobieta pachnie i smakuj***ardzo przyjemnie i nie wyobrażam sobie życia bez lizania cipki i spijania jej soczków :)

Gość gość
A mój to chyba jest od tego uzależniony, bo liże mnie po kilka razy dziennie, tak źle i tak niedobrze ;)

Gość adnajek
Ty sie musisz prosic a ja musze szukac w Wawie takiej ktora da mi polizac taka mam dzis ochote na ten smak ;-) pozdro m34