Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka chyba się masturbuje!

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 20 lat. Ma mężczyznę, który ma 35 lat i jest lekarzem. Obecnie wyjechał do Stanów na szkolenia. Ostatnio chciałam zrobić pranie i poszłam do jej pokoju zdjąć pościel, a pod kołdrą leżał wibrator! Obawiam się, że moja córka się masturbuje. Mam nadzieje, że jeszcze nie sypia z tym facetem bo czasem zostaje u niego na noc czy na weekend ale to dlatego, że on jest z miasta gdzie moja córka studiuje i wtedy nie musi dojeżdżać. Załamałam się!

Gość gość
Ma 20 lat... Chyba nie myślałam ze facet 35 letni będzie chciał sobie popatrzec tylko ?

Gość gość
Raczej Napewno uprawia sex chociaż Ciężko sądzić po osobie której się nie zna Masturbacja to normalna sprawa nie ma się czym martwić dziewczyna zaspokaja swoje potrzeby co w tym zlego

Gość gość
Najgorsze,że użyłam tego wibratora i boję się że ona się domyśli

Gość gość
Są razem w związku od roku i kilku miesięcy. To porządny i odpowiedzialny człowiek i nie wydaje mi się żeby chciał ją wykorzystać.

Gość gość
nie histeryzuj, przecież twoja córka jest dorosłą kobietą! jak byłam w tym wieku to moja matka nie wtrącała się moje sprawy i jestem jej za to wdzięczna. to chore tak dorosłą córkę kontrolować!

Gość gość
Roztrzepałam nim kogiel mogiel i zapomniałam umyć,czy córka się domysli że był uzywany?

Gość gość
Uwaga! Podszywacz! - "Najgorsze,że użyłam tego wibratora i boję się że ona się domyśli"

Gość gość
Uważam, że jest jeszcze bardzo młoda i nie rozumiem po co jej ten wibrator. :o

Gość gość
Droga autorko.. Uprawiać sex nie znaczy wykorzystywać tylko sprawiać sobie przyjemność :) średniowiecze się skończyło dzisiaj kobiety są świadome własnych potrzeb i nie boją się spełniać najskrytszych fantazji. W skrócie mówiąc dziewica z niej Napewno juz nie jest ale nie ma się czym pani martwić dziewczyna może uprawiać sex z kim chce. I skoro masturbuje się wibratorem to proste ze błony juz dawno nie ma.

Twoja córka to dorosła kobieta i wygląda na to że ma normalne życie seksualne. Jeżeli dwoje ludzi ze sobą sypia to jest tu coś złego? Zwłaszcza że są ze sobą ponad rok? Nie histeryzuj, ona ma 20 lat a nie 12

Gość gość
Kiedys marzyłam żeby z nią współzyć,a taki cham bezzębny mi ja odebrał,teraz oblizuje jej wibrator i wyobrażam sobie że to soczek z jej cipki z niego kapie

"Uważam, że jest jeszcze bardzo młoda i nie rozumiem po co jej ten wibrator" x Jak to po co? Dla osiągnięcia orgazmu. Facet wyjechał to radzi sobie sama. Przecież to normalne

Gość gość
Skąd wiesz, że nie jest już dziewicą? Ten mężczyzna jest jej pierwszym z którym się związała. Mogli przecież jeszcze tego nie robić.

Są ze sobą od roku. Dziewczyna ma wibrator więc można wywnioskować że jest świadoma swojej seksualności. Tylko ze to wszystko jest normalne

Gość gość
Przecież to nie jest niezbędne do życia.. Wstyd żeby nad sobą nie panować.

Gość gość
Bo jej to sprawia przyjemność to i go używa :) a szanowna autorka tematu nigdy się nie masturbowala? Nawet samymi palcami?

A panować to znaczy odmawiać sobie? Pytanie po co? Zachowujesz się tak jakby seks był czymś złym. No i co z tego że nie jest potrzebne do życia? Wiele innych czynności które wykonujemy każdego dnia także nie jest potrzebne do życia.

Gość gość
Jestem zdania, że to za wcześnie na te sprawy.. Aż się zdenerwowałam, że ona mogła już z nim sypiać.. Ja pierwszy raz miałam z mężem po ślubie. Miałam 26 lat.

Gość gość
Sex to jedna z podstawowych potrzeb. Twoja córcia pewnie już fachowo smakuje penisa Anal tez pewnie poznała bo młodzi lubią takie zabawy :D

Za wcześnie? Ona jest DOROSŁĄ kobietą. I co z tego że ty pierwszy raz miałaś w wieku 26 lat i dopiero po ślubie? Po prostu wbiłaś sobie do głowy że seks jest czymś złym i oczekujesz że córka będzie miała takie samo podejście

Gość gość
Pisałam już, że to jej pierwszy partner i są razem dopiero od ponad roku. Córka bardzo go kocha ale mogłaby poczekać z decyzją o współżyciu.

Gość gość
Ty mogłas być cnotliwa ta dziewczyna nie musi :) uprawiam sex od 16 roku życia i zrobiłam to w pełni świadomie, niczego nie żałuję bo było i jest do dzisiaj super

Gość gość
Bo to jest coś złego. Ja poszłam do łóżka w wieku 26 lat i oczekiwałam, że ona też tak pójdzie albo nawet później. A żeby zaspokoić swoje potrzeby to używałam czasem palców, ale żeby wibratora?

Gość gość
Przepraszam bardzo ale co to znaczy "fachowo smakuje penisa", a anal? Co w tym fajnego? Jak to uczucie podobne do zatwardzenia to naprawdę słabe..

Ona jest dorosła, jej facet tym bardziej. Są w stałym związku. Chyba nie oczekujesz że dwoje dorosłych ludzi będąc ze sobą będzie się wieczorami trzymać za kolanka? Dalej nie wiem o co się tak oburzasz

Gość gość
"Bo to jest coś złego. Ja poszłam do łóżka w wieku 26 lat i oczekiwałam, że ona też tak pójdzie albo nawet później. A żeby zaspokoić swoje potrzeby to używałam czasem palców, ale żeby wibratora?" Podszywacz! Ja nie mam potrzeby samozaspokajania się. :o

Gość gość
Ale po co miałaby już uprawiać z nim seks? Domyślam się, że nie chce być jeszcze mamą.

"Przepraszam bardzo ale co to znaczy "fachowo smakuje penisa", a anal? Co w tym fajnego? Jak to uczucie podobne do zatwardzenia to naprawdę słabe.." x Po prostu są ludzie którzy potrafią naprawdę czerpać przyjemność z seksu i go sobie urozmaicać. Mam wrażenie że dla ciebie seks to po ciemku, po bożemu i z głowy. A co gorsze oczekujesz że twoja córka będzie tak samo do tego podchodzić. x No i co z tego ze używa wibratora? A gdyby używała samych palców to by było lepiej? Dlaczego?

Gość gość
kobito teraz czasy inne, mnie nie wydaje sie zeby byla za mloda na wspolzycie, jest juz dorosla prawnie i fizycznie kobieta, a jej facet sporo starszy myslisz ze nie ma takich potrzeb? napewno ma, co do masturbacji to tez normalne przeciez, Ty nigdy tego nie robilas? mlode nastoletnie dziewczyny to robia ktore jeszcze nie rozpoczely wspolzycia, starsze tez, kiedy brak chlopa..