Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka chyba się masturbuje!

Polecane posty

Gość gość
wirtual sex to takie rozbieranie, onanizowanie sie przed kamerka, partner/ka to oglada i robi to samo i tak nawzajem sie podniecaja i szczytuja, lub przez telefon tylko ze tu sie juz nie widza tylka mowia co robia gdzie sie dotykaja i sluchaja, przyspieszony oddech itp. itd

Autorka taka rozżalona, zawiedziona, rozczarowana a dalej nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie po co córka miała by czekać.

Gość gość
No ale ona jest jeszcze taka młoda.. To jest jej stały partner, są razem ponad rok i ona go bardzo kocha, a co jak to on wpłynął na jej decyzję o rozpoczęciu współżycia?

Gość gość
A czekanie z seksem do ślubu to głupota. jest własnie odwrotnie liczby muwia ze pary kture po slubie dopiero uprawiali sex sa szczesliwe a kture uprawiaja sex przed slubem szybko sie rozwodza bo grzech zawsze przynosi cierpienie zwłaszcza sex przedslubny

Gość gość
Chociażby dlatego, że uważam, że powinna być pewna swojego partnera żeby w razie ciąży nie zostawił jej tylko wspierał i był ojcem dla dziecka.

Gość gość
I uważasz, że moja córka uprawia wirtualny seks??

Jest młoda, ma 20 lat, ale jest dorosła. I ma naturalne potrzeby. x "A czekanie z seksem do ślubu to głupota. jest własnie odwrotnie liczby muwia ze pary kture po slubie dopiero uprawiali sex sa szczesliwe a kture uprawiaja sex przed slubem szybko sie rozwodza bo grzech zawsze przynosi cierpienie zwłaszcza sex przedslubny" x Po pierwsze polecam kupić sobie słownik, albo zainstalować go w przeglądarce. x Po drugie ludzie którzy czekają z seksem do ślubu zazwyczaj po prostu nie dopuszczają do siebie myśli o rozwodzie co wcale nie oznacza ze mają udane związki. A co do jakiegoś "grzechu" - to poproszę mi merytorycznie wyjaśnić co jest w tym złego. Merytorycznie tzn bez odwołań do świętych pism ani bytów których istnienia nikt nie udowodnił.

Gość gość
Jej facet wraca w przyszłym tygodniu do Polski..

"Chociażby dlatego, że uważam, że powinna być pewna swojego partnera żeby w razie ciąży nie zostawił jej tylko wspierał i był ojcem dla dziecka." x Dzisiaj to nie jest tak łatwo się wykręcić z dziecka. Poza tym antykoncepcja to podstawa.

Gość gość
Może i nie jest łatwo ale co to za relacja jak mężczyzna się odwróci, zapłaci te alimenty i ma cała resztę gdzieś.

Gość gość
"Po drugie ludzie którzy czekają z seksem do ślubu zazwyczaj po prostu nie dopuszczają do siebie myśli o rozwodzie co wcale nie oznacza ze mają udane związki" dokladnie!

"Może i nie jest łatwo ale co to za relacja jak mężczyzna się odwróci, zapłaci te alimenty i ma cała resztę gdzieś." x A po ślubie to nie możne spakować tobołków i odejść?

Gość gość
No niby też ale ja chcę dla córki jak najlepiej naprawdę. Po za tym mówisz, że ona ma naturalne potrzeby czyli jakie?

Ja rozumiem, że chcesz dla niej jak najlepiej ale krzywdę córce można też wyrządzić zachowując się jak stara katechetka. x Naturalne potrzeby to popęd seksualny. Jest tak samo naturalny jak potrzeba jedzenia czy snu.

Gość gość
I ona już koniecznie musi to mieć? Dobrze, że chociaż ten lekarz wydaje się być fajnym facetem, odpowiedzialny i dżentelmen. Zrobił bardzo dobre wrażenie na mnie gdy córka zaprosiła go do nas na obiad. Kocha go bardzo i są już ponad rok ale i tak mnie niepokoi, że ona może już z nim uprawia seks. Mam chociaż nadzieje, że nie robi żadnych wyuzdanych głupot. On w przyszłym tygodniu wraca do Polski i obawiam się, że jak się zobaczą to to zrobią.

Gość gość
Dareios no z tym akurat troche przesadziles :D bez snu, bez jedzenia czlowiek moze umrzec ale bez seksu raczej nie, z tym ze racja poped jest a niezaspokojony raczej nie wplywa dobrze na czlowieka :P

Ale mi nie chodzi o wagę tego popędu tylko o jego pochodzenie. Brak seksu wpływa destrukcyjnie na psychikę człowieka. Owszem, można bez niego przeżyć tylko pytanie PO CO.

Gość gość
Dokładnie! Ktoś tutaj dobrze napisał. Potrzeba seksu nie jest niezbędna do życia, a jedzenie czy powietrze już tak. Przecież nic by jej nie było gdyby nie uprawiała seksu.

Gość gość
Co niby złego może się wydarzyć z powodu braku seksu?

Gość gość
rozumiem ze Ci ciezko autorko ale musisz to zaakceptowac, jest juz dorosla, tylko miejmy nadzieje ze sie zabezbiecza a w razie czego.. facet okaze sie w porzadku. niech sie kochaja.. Ty w jej wieku nie odczuwalas takich potrzeb? bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze nie.. zreszta te potrzeby w obecnych czasach sa wieksze.. popatrz wszedzie ten seks, w tv, gazetach, internecie.. i jak tu o nim nie myslec? :D

Gość gość
Naprawdę nie odczuwam takich potrzeb..

Gość gość
czlowiek ktory nie zaspokaja swoich potrzeb to czlowiek zly, wkurzony i nieszczesliwy :P tylko z fizycznego punktu widzenia jest sie w stanie przezyc bez tej formy bliskosci

Gość gość
Moja córka czasami robi się taka marudna, zła na wszystko i się czepia o bzdury. Właśnie od ostatniego czasu.. Nie dobrze.

Gość gość
ale napewno kiedys odczuwalas bedac w podobnym do corki wieku? albo.. mialas przyjemnosc z seksu z mezem? jezeli nie to chyba jestes oziebla. seks nie tylko ma sluzyc plodzeniu dzieci ale i jest oznaka uczucia, ma dawac przyjemnosc obydwu osobom

" Dokładnie! Ktoś tutaj dobrze napisał. Potrzeba seksu nie jest niezbędna do życia, a jedzenie czy powietrze już tak. Przecież nic by jej nie było gdyby nie uprawiała seksu." x Tak samo jakby nic się złego nie stało jakby ludzie nie chodzili do kościoła. x "Co niby złego może się wydarzyć z powodu braku seksu?" x Wg badań okazuje się że ludzie nie uprawiający seksu mają kłopoty z odczuwaniem szczęscia, brak seksu może tez powodować depresję. x "Naprawdę nie odczuwam takich potrzeb.." x Myslę że to kwestia wychowania. Wpojono ci do głowy że seks jest zbędny i właściwie powinno się go uprawiać tylko w celach prokreacyjnych. I potem jest efekt taki ze gul ci skacze jak córka ma normalne życie seksualne.

Gość gość
Ludzie PROWOKACJA PROWOKACJA PROWOKACJA wystarczy czytać

Gość gość
Miałam przyjemność z moim mężem ale nie mam dużych potrzeb..

Gość gość
Moja córka kiedyś miała depresje, nawet myśli samobójczeZ Ciągnęło się to od pierwszej klasy gimnazjum do praktycznie momentu, aż się nie zakochała.

Gość gość
Mam nadzieje, że chociaż nie robi żadnych wyuzdanych rzeczy..