Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nie posiadam żadnego talentu

Polecane posty

Gość gość

Po prostu robię różne rzeczy. Tylko nawet nie wiem co sprawia mi przyjemność. W szkole mogłam mieć bardzo dobre oceny albo wszystko zawalić. Czasem czytałam wypracowania z pustego zeszytu, zadania z matematyki rozwiązywałam w pamięci, mówiłam dobrze po angielsku... By innego dnia nie być w stanie przeczytać czegoś z zapisanego notatnika. Byłam jak plastelina. Bezpostaciowa. Towarzyszyło mi poczucie pustki. Z wiekiem pojawił się lęk. Ludzie mogli mnie wykorzystać. Albo zniszczyć. Brakuje mi zwyczajnie charakteru. Boję się ludzi. Serce mi bije jak szalone gdy rano idę na tramwaj. Później trochę się uspokajam. Udaję, że jest dobrze. Nie najlepiej mi to wychodzi. Z każdym dniem, miesiącem i rokiem jest gorzej. Czasem matka czepia się,że mam wisielczy humor. Mam humor jak zawsze, tylko się wtedy uzewnętrzniam. Nawet plastelinowej babie nie udaje się ciągle zgrywać zadowolonej z życia. Brakuje mi talentu. I charakteru. Tylko, że nigdzie nie ma sklepu z talentami i charakterem. Bo kupiłabym. Zapas na całe życie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować