Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubieranie dzieci

Polecane posty

Gość gość

czy jeśli kogoś zarabia dużo i jeśli go stać to opłaca kupować sie dziecku rzeczy typu nike itp.

Gość gość
Chodzi o takie roczne

Gość gość
Właśnie wczoraj kupiłam córce 14 miesięcznej adidaski adidasa rozmiar 20, a wcześniej miałam nike rozmiar 19, sandałki ma z lasockiego, ale ma też zwykłe tramki, kapcie i gumowe ogrodniczki. Później daje kuzynce lub znajomej, a sama też czasami dostaje, jednak orginalne rzeczy są porządne i dłużej służą.

Gość gość
Nie "oplaca sie". Argument ze dluzej sluza" mozna pod tramwaj podlozyc bo wieo potrzeaba rzeby dluzej sluzyly, dziecko po kilku tygodniag a w najlepszym wypadku miesiacach z ubranie wyrasta .... Ale rzeczywiscie "firmowki" lepiej sie nosza i, bardzo czesto, sa ladniejsze .... wiec jak ktos ma ochote to dlaczego nie ....? Pod warunkiem ze nie odwmawia sie czegos sobie albo innym czlonkom rodziny po to tylko zeby zeby dziecko w "markowych ubraniach" chodzilo ;)

Gość gość
"bo nie potrzeaba zeby dluzej sluzyly, dziecko po kilku tygodniach, a w najlepszym wypadku miesiacach z ubranie wyrasta .... Troche mi sie klawisze pomieszaly :D

Gość gość
Bosh, ubrania typu adidas i nike to teraz standard o firmówkach mozesz mówic o bucikach guessa np