Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co takiego jest w UK, że tam wszyscy jadą, choć poziom życia jest taki sam

Polecane posty

Gość gość
w uk 3700 funtow na 2 osoby NIE zarobisz xxxxxx tak się akurat nieszczęśliwie dla ciebie składa, że tyle to zarabia mój mąż, sam!

Gość gość
i z góry uprzedzam pytanie gdzie można tyle zarobić - jeżdżąc na własnej działalności jako kierowca HGV! a teraz dla niedowiarków: " Hgv 1 Adr Tanker Driver Vacancies have arisen for Fuel Tanker Drivers based in the THURROCK area. The role will involve delivering fuels to a range of customers sites both retail and commercial. It will also require the ability to deliver an excellent level of customer services whilst maintaining stringent health and safety procedures. the following criteria are essential: -Category C+E Licence Min of 2Yrs... Date Posted: 01-Jul-2014 Job Type: Contract Salary: £13.00 - £20.00 p hour Location: Essex

Gość gość
Wszyscy uciekają bo mają dość takich buraków i pajaców jak ten z pierwszej strony z 13:26

Gość gość
Nic juz nie ma. Uk sie skonczylo. Ludzie coraz biedniejsi, większość ledwo ma na mały pokój i jedzenie z promocji, zycie jest cholernie drogie, a zarobki - żenada !

Gość gość
bo większość nic nie umie i nie zna języka - a za to nie płacą!

Gość gość
Jestem w Anglii od 4 lat i bardzo sobie chwale. Mam 23 lata i mam juz dobra prace i posadę , mam mieszkanie na które mnie nornnie stać. Mam na swoje potrzeby wiadomo kosmetyki ubrania buty itd. Jestem w stanie odwiedzić rodzine przynajmniej 2 razy w roku. Oczywiście tęsknię jak cholera i Polska moja kochana Polska zawsze będzie na pierwszym miejscu w moim sercu , jednak wiem ze w matczynyn kraju nie byłoby mnie stać nawet na wynajęcie mieszkania. Oczywiście teraz jest coraz więcej obcokrajowców przez co i pracy mniej. Ja miałam to szczęście ze złapałam sie na kontrakt. Zdania są rożne co do Anglii ale dla mnie ? Cieszę sie ze rzuciła sie na głęboka wodę i poradzilam sobie sama jak palec 1,5 tys km od domu. To zmienia człowieka i przyspiesza nasza nasZa dojrzałość i odpowiedzialność. Przynajmniej w moim wypadku tak jest .

Gość gość
A czynsz sie zajmujesz??