Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacjentkafurmankowa

CZECHY dr Daniel Furmanek cz 2

Polecane posty

Gość pacjentkafurmankowa

Pacjentki doktorka, wpisujcie się. Poprzedni temat już szwankuje, nie widać postow, dubluja się z powodu ich zbyt dużej ilości. Niestety na kafe tak bywa. Pzenieśmy rozmowę i porady tutaj. Zapraszam :)

Gość gość
Jestem za. tamten temat sie zacina, czasami po 2dni postów nie widać

Gość gość
No to piszmy piszmy :-) ja mam pytanko na która mam byc w środę. Bo doktor mi nie napisał

Gość gość
Na 9

Gość Bea987
Dziewczyny pomóżcie. Po ilu dniach mogę sama na chwilę ściągnąć pancerniak ? jak mam sama zmienić opatrunek na bliznach ? Zapomniałam co dr mówił bo byłam oszołomiona i teraz nie chcę dr głowy zawracać. Proszę o odpowiedź doświadczone dziewczyny :)

Gość gość
na 9? zmienilo sie? ja na 10 kiedys jechalam

Gość gość
tak, bo na 10 jest za pozno.

Gość gość
czemu za pozno? trzeba jeszcze czekac zanim poniedzialkowe pacjentki zejda z lozek. to potwierdzone info z ta godz 9?

Gość gość
Mi nie odpisał na którą mam być, bo pytałam. Też mam w środę, a przy ustalaniu terminu nic nie napisał na ten temat :-/

Gość gość
w ogole kontakt z dr jest fatalny, raz odpisuje w ten sam dzien, a potem np wcale . ja tez sie o kilka waznych rzeczy pytalam i nie dowiedzialam sie niczego, ale o termin i zaliczke to odpisal po 3godzinach :/

Gość gość
mi odpisal po dwoch dniach i pytalam sie o postepowanie po operacji.zalezy jak mu czapka stoi

Gość gość
Ja tez sie nie doczekalam na odp a czekalam 2 mies i dlatego zrobilam piersi i dr Brzuchanskiego.

Gość gość
jak zmienicie poczte nagmail to napewno odpisze, bo z niektorych wrzuca mu na spam i dlatego nie odpisuje

Gość gość
ja pisałam z gmaila i nie odpisał. pisałam 25.06 :-/ Z tego co kojarzę jeszcze nie był na urlopie. A Brzuchanski mi od lutego nie odpisał :-D Także proszę nie pisać, że kontakt z Brzuchanskim jest lepszy, bo tak nie jest. Furmanek przynajmniej na wcześniejsze maile odpisywał. Teraz pytałam o leki przed op i o to na którą mam się stawić w dniu operacji. Może "nie wie" jak po polsku napisać.Chyba zadzwonię jak wróci z urlopu.

Gość goscpatrish
u mnie to samo niestety :) raz dr odpisał dosłownie po 2godz, a teraz napisałam 3 maile (z różnych kont) w przeciągu tygodnia i nic. chciałam, żeby mi potwierdził, że termin jest mój,bo on mi zaproponował wcześniejszy, ja się zdecydowałam i mu to napisałam, on oddał mój poprzedni termin innej dziewczynie i ją o tym powiadomił, natomiast mnie już nie czy na pewno doszło do zamiany :) do tego pytałam na którą być, bo raz ktoś pisał, że na 10, a raz, że na 9. Trzecie pytanie też dotyczące leków, a właściwie witamin i kwasów olimp sport, słyszałam, że niektórych suplementów ,witamin nie powinno się brać, ale nie wiem jakich i na ile przed op przerwać, czyli wiem, że dzwoni, ale nie wiem w którym kościele :p no a doktorek się nie odzywa od ponad tygodnia, a op mam mieć 6 sierpnia. jadę w ciemno :D

Gość gość
Partish jak ja się zamieniałam to mi odpisał i potwierdził, że termin jest mój. Zadzwoń do rejestracji w Tryńcu. Czytałam, że pielęgniarki mają listy pacjentek.

Gość goscpatrish
a tam można dzwonić w każdy dzień o każdej porze czy tylko rzeczywiście w poniedziałek 13-14 jak jest na str? to jest ten nr co jest podany na str doktora? : ambulatorium tryniec nemocnice recepcja tel.: 420 558 309 234 ? trochę stresa mam teraz :p

Gość gość
Wydaje mi się, że te godziny to kiedy doktor przyjmuje a przychodni. Na recepcji ktoś ma być cały czas.

Gość goscpatrish
Niestety...dzwoniłam, rozmawiałam z pielęgniarką i powiedziała, że tylko z doktorem muszę rozmawiać, bo ona nie wie, że za miesiąc wraca z urlopu, także lipa. Pod koniec lipca muszę się dobijać czy mam za tydz przyjechać 6ego sierpnia przyjechać :/

Gość goscpatrish
ale napisałam: przyjechać przyjechać :p już nie wiem co piszę...no cóż muszę czekać, ale jestem dobrej myśli. skoro napisał tamtej dziewczynie, że zwolniłam termin, to może wie, że ona mi to przekazała i dlatego mi nie napisał, ak sobie tłumaczę :D

Gość gość
Pewnie skreslil cie z listy bo on się wkurza jak są zamiany. Ale to zależy jak mu czapka stoi :)

Gość goscpatrish
nie no, nie może być:p musiałam się zamienić, bo mam ślub i chrzciny i on napisał, że rozumie i że może mi zaproponować 6sierpnia, to się od razu zgodziłam bez wahania :) powiadomię Was jak wróci z urlopu co postanowił :D

Gość martka892
Dziewczynki, czy któraś z was może rezygnuje z plastyki brzucha? bo ja mam dopiero na kwiecień a chciałabym wcześniej.

Gość gość
zapiisz sie u niego na lieste rezerwowych i wtedy masz duzo wieksze szanse otrzymania wczesniejszego terminu jak np. komus innemu cos wypadnie.

Gość martka892
Zeby sie zapisać na ta listę rezerwowa to mam do niego dzwonic czy do rejestracji szpitala? On jest teraz na urlopie to nie wiem czy mu przeszkadzać i dzwonić?

Gość gość
zadzwon jak wroci z urlopu, a maila mozesz nawet teraz wyslac

Gość gość
Ta lista to fikcja. Trzeba samemu pilnować zwalniających się terminów. Też byłam na "liście" i nic z tego.

Gość gość
Tylko naiwne myślą ze ta lista działa. On propobuje zwalniajacy sie termin nowym osobom które starają się o termin. Dlatego nowe dziewczyny czasami czekają 2-3 tygodnie a niektóre 3 miesiące. Wiem bo często pisalam i pytalam o termin i gdybym nie "nachodzila" go to pewnie bym czekala na swoją kolej

Gość gość
Hej Wam. Czy któraś z Was wybiera się pod koniec października na plastyke brzucha? Pozdrawiam

Gość martka892
Dziewczyny ja się przypominam tylko, że jakby któraś rezygnowała z plastyki brzucha w najbliższym czasie to ja jestem chętna ( mam dopiero na kwiecień).