Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 11111

Kto pomoże odpowiedzieć na pytanie???

Polecane posty

Gość gość 11111

Witam, bede miec egzamin na nauczyciela kontraktowego i jedno z pytan podczas rozmowy brzmi : Co zmieni dla Ciebie uzyskanie stopnia awansu nauczyciela kontraktowego? nie wiem za bardzo co odpowiedziec.... pomoze ktos, bo mi oprócz wzrostu pensji nic do głowy nie przychodzi :p

Gość gość
nikt nie podpowie????

Gość gość
i ty masz być nauczycielem???? co za debil... nie wierzę! II stopień: nauczyciel kontraktowy: Średnie wynagrodzenie na tym stanowisku wynosi 2716 zł brutto, umowa o pracę jest już na czas nieokreślony. Kontraktowi stanowią liczniejszą grupę zawodową niż stażyści - jest ich nieco ponad 114 tysięcy. Po dwóch latach pracy na tym stanowisku mogą rozpocząć kolejny staż trwający 2 lata i 9 miesięcy. Jest on wymagany do awansu na 3. stopień zawodowy - stopień nauczyciela mianowanego. Po zebraniu niezbędnej dokumentacji na temat wyników i przebiegu pracy oraz podnoszenia kwalifikacji zawodowych, ponownie stają przed komisją. W tym wypadku składa się ona z przedstawiciela organu prowadzącego szkołę, przedstawicieli organu sprawującego nadzór pedagogiczny, dyrektora szkoły i dwóch ekspertów wybranych przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania. Brana jest też pod uwagę opinia rady rodziców.

Gość gość
a teraz drogi "nauczycielu" wywnioskuj sobie z tego wytłumaczenia kim jest nauczyciel kontraktowy jak odpowiedzieć na pytanie,które nam zadałeś/aś i nie wiesz jak na nie odpowiedzieć.

Gość gość
nie o to chodzi.... bo skopiowac tekst z neta to kazdy umie a w pytaniu nie o to chodziło, radze następnym razem pomyslec o kulturze

Gość gość
śmieszy mnie takie cudowanie, skoro ci nauczyciele i tak coraz głupsi. Kiedyś na jakimś forum jakis nauczyciel pisał, cytuję: "zarabiam tylko 3000tys, jestem niedoceniany." czujecie? debil zarabia 3 mln (!) i on sie uważa że go nie doceniają :D on nawet na 300zl nie zasluguje z tą swoją wiedzą, imbecyl. I tacy debile uczą dzieci... nie znaja podstaw matmy, a uczą dzieci, masakra

Gość gość
Raczej powinienes dziekować nauczycielom bo dziś byś był zasran*m analfabetą!