Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbita Maciej

Wróżbita Maciej

Polecane posty

Gość gość
I jeszcze jedno ,prawdopodobnie chodzi o przedmiot,który jakaś kobieta pozostawiła celowo w moim domu. Widocznie to wszystko kłamstwa.

gość dziś Ty swego męża nazwałaś starym kozłem. Ja nie panuję nad kartami. Mówią to co one chcą powiedzieć. Następnym razem powiedz jakiej odpowiedzi oczekujesz, to taką ci Dam.

Gość gość
I jeszcze jedno ,prawdopodobnie chodzi o przedmiot,który jakaś kobieta pozostawiła celowo w moim domu. Widocznie to wszystko to ściema.

Gość dom557
Chcialabym uzyskac wrozbe na taki temat jak w przyszlosci bedzie wygladac syt finansowa naszej rodziny jakie dane potrzeba

Gość gość
Kobieta 21 Sytulacja finansowa mojej rodziny, czy uda nam sie wybudowac dom i czy maz bedzie mial klopoty w pracy

Gość slodzinkia1
Ha,ha..no tak, bo to ja Ciebie bez zbędnych ceregieli mam wykorzystać ;) karty mądre są jednak ;):P

Gość gość
Moje pytanie brzmi: Czy wiesz wróżbito czym różni się cap od kozła?

gość dziś Jest to całkiem prawdopodobne, że ktoś chcesz rzucić urok na Ciebie lub Twego męża. Słyszałem o takich przypadkach, ale nie znam się na tym. Może warto skorzystać z porady egzorcysty??

dom557 Wasza sytuacja będzie dobra. W bliżej nieokreślonej przyszłości. Karty nie mówią konkretnego terminu. Co wcale nie oznacza, że można szastać gotówką. Pamiętaj, że to co oddasz, wróci do Ciebie 10-cio krotnie.

gość dziś Uda się. A Twój mąż będzie miał problemy w pracy. Ale poradzi sobie z nimi i to go wzmocni. Po okresie burzy nastąpi w końcu upragniona cisza. Nie wierz przesądom, że ni powinno się nosić czerwonej bielizny.

Gość gość
Macieju pytam po raz ostani ! Czy on mnie kocha ?

Gość syg
kobieta 33 kot czy pies?

gość dziś Kocha. Życia poza Tobą nie widzi. Wielbi Cię. Chociaż nie zawsze to okazuje, to jednak w jego sercu jesteś tylko Ty. Czas, żebyś sobie skróciła spódniczki.

Gość gość
1.Kobieta 2. 63 3. Czy słusznie posądzam.

syg Kot. Psu nie będziesz mogła poświęcić tyle uwagi. Zresztą, Ciężko będzie Ci się zmobilizować do porannego wstawania. Uzupełnij swoją apteczkę.

Gość gość
Kobieta 21 Czy maz mnie kocha a na delegacjach nie zdradza

Gość syg
Dzięki wrozbito Macieju. Nie wiem, jak moja rodzina zniesie czwartego kota na 33 m2, ale nie zbadane są wyroki Twoje. Chyba, że... Czwartego kota planowaliśmy przy zakupie większego mieszkania! To by pasowało! Uzupełnienie apteczki- czyli więcej leków, witaminek... kwasu foliowego, żelaza... Kwas foliowy bierze się w ciąży. Drugie dziecko planowaliśmy, po kupnie większego mieszkania... Dzięki! To jest to! Nostradamus kafeterii z Ciebie. :D

Gość syg
Tak naprawdę chciałeś napisać, że zmienię mieszkanie. Nic napisane wprost. Czuję, że to był rodzaj testu na inteligencje. Z pewnością go zdałam. Jak pięknie kończy mi się ten piątkowy dzień! :-) buziaczki! <3

Gość gość
Witam wróżbite Macieja wywrużyłeś mi brak bogactwa stym udało ci się ,ale ztym seksem wieczorem bez fajerwerków niebyło nic.

gość dziś Nie. Wszystko jest w porządku. Uspokój się, pozory mylą. Chociaż wiem, że miewasz chwile zwątpienia. Nie dodawaj więcej curry do potraw. To Ci szkodzi.

gość dziś Kocha i nie zdradza. Wiem, że się bardzo o to martwisz, ale nic takiego nie ma miejsca. On też bywa zapracowany i przemęczony. Bądź dla niego wyrozumiała. Umów się z koleżankami na ploty.

Gość gość
1 k 2.. 3 Czy jak dzwonię a on jest poza zasięgiem to mam myśleć że śpi czy że czy nie ma czasu?

Super cieszę się bardzo :) Tylko ciekawa jestem kiedy ona nadejdzie bo póki co to czarno ją widzę:(

gość dziś Bateria mu padła. Ma słaby telefon i ciągle przesiaduje na fejsbuku. Taki chłam teraz produkują, że odpiszesz na parę maili i już po baterii. Kup mu na allegro Nokię 3110.