Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbita Maciej

Wróżbita Maciej

Polecane posty

gość dziś Ktoś nowy. Ten, którego znasz kompletnie się do tego nie nadaje. A po co plaster? Nie wiem, karty mi tego nie mówią. Po prostu wydaj te 2 zł i kup.

Gość gość
@ Wrozbita Maciej dziś Dziekuje Ci Macku, masz racje, ten ktorego znam zupelnie sie nie nadaje... Jestes fantastycznym wrozbita. Czy tego nowego spotkam w aptece kupujac plaster?

gość dziś Cała przyjemność po Twoim sromie. Karty nie są tak konkretne. Możliwe, że go spotkasz w aptece. Możliwe, że przejdziesz obok człowieka z poobijanym kolanem, pomożesz mu zakleisz mu ranę plastrem, spojrzycie sobie w oczy, pójdziecie do Twojego domu, rzucisz się na niego, zaczniesz go całować, weźmiesz do ust jego ...., gdzie i kiedy będziesz kupować ten plaster??

Gość niedzielny motyl
Czy kocha mnie osoba o której ciągle myślę.

Gość gość
Widze, ze karty duzo Ci mowia... Apteka niestety na dzikim zachodzie..

Gość gość
Mezczyzna 23 Czy zona mnie kocha i co nas czeka w najblizszym czasie

Gość gość
plajster - szmajster, wazne, ze bedzie sie dzialo :D

Gość gość
Oj ...będzie się działo, niektórym będzie stało, a niektórym wisiało....

niedzielny motyl dziś Tak, kocha. Niestety ta osoba jest nieśmiała i trudno jej się do tego przyznać, zwłaszcza sobie samej. Ale czas wszystko pokaże. Pomyśl o długim odpoczynku.

gość dziś Kocha. Po okresie wzajemnej fascynacji sobą przyjdą pierwsze sygnały rutyny. Nie pozwól aby to spowodowało Wasz kryzys. Bądź czuły i bliski dla swojej żony. Musisz być dla niej oparciem. Wkrótce czeka Cię zmiana pracy.

ShereKhan dziś A życie jest logiczne? I zmień w końcu ten kawałek z jutuba w swoim opisie. Jest na świecie milion lepszych numerów.

Gość gość
@ Wrozbita Maciej dziś tak mnie jakos glupio wywialo i utknelam tu. Ale kto wie, moze jeszcze kiedys wyrusze ku wschodzacemu sloncu. Nic Ci o tym karty nie wspomnialy?

Gość gość
Wróżbito nie jesteś profesjonalistą:O Pominąłeś mnie :( Gość 17.43 wczoraj)

Macieju zapytaj kart jaka wartosc bylaby stalą i niezmienną gdybym był wirtualnym tworem zamieszkujacym jakas komputerowa symulacje bez wzgledu na rodzaj urzadzenia w ktorym zostala wykreowana

Gość nowa lula
Hej. Ja tez moge wam powrozyc albo wyprostowac kręte sciezki waszego pokreconego zycia. To proste. Trzeba mnie zapytac co ja uwazam i co radzę, a potem zrobić dokladnie na odwrót:)

O. Czesc piekna:) Moze ty znasz odpowiedź na moje pytanie? Dodam, ze udzielil jej juz chociaz w nieco innym kontekscie pewien znany naukowiec

Gość Ana Stasia
1. kobieta 2. po 30 3. dlaczego niektórzy mężczyźni mają niskie libido?

Gość gość
Niestety podobanie sie nie ma tu nic do rzeczy. Libido rzecz wrodzona i chyba nawet dziedziczna.

No dobra To inaczej. Gracie crisysa na najwyzszych ustawieniach. Gra zaczyna sie ciac, spowalniac, spada liczba klatek na sekunde inaczej mowiac czas sie wydluza w grze. Czyzby spadla moc obliczeniowa komputera?