Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niektórzy bredzą że kraj w ruinie, tymczasem jak PiS dojdzie do władzy

Polecane posty

Gość gość

Zrobi taką rozpierduchę że jeszcze zatęsknicie za tzw 'chyżym rujem'

Gość gość
z całego serca wam tego życzę!

Gość gość
Gorszego od ryżego i jego kliki już nie może być!

Gość gość
Niektórzy bredzą że kraj w ruinie, tymczasem jak PiS dojdzie do władzy... to cofniemy się w rozwoju o 20 lat

Gość gość
wole o tym nie myslec...

Gość gość
Miałem pokaz władzy PiSu i pokaz władzy PO. Wolę PiS.

Gość gość
Dalej głosujcie na ryżego to w niedługim czasie nie będziecie mieli nawet skarpetek.

Gość gość
Bredzisz synu

Gość gość
Był PiS przy władzy i srali w gacie tylko złodzieje i mendy społeczne. Normalnym żyło się o wiele lepiej.

Gość gość
Gość 21.36 mógłbyś konkretniej w jak długim czasie? Nie wiedziałem że jest aż tak źle. Myślałem że skoro ludzie wywalają dobre jedzenie do śmieci to nie jest aż tak źle ale skoro TY tak twierdzisz to na pewno musi tak być:O

Gość gość
Przecież byli już u wladzy i doskonale dawali radę. Rząd PiS był o sto razy lepszy niż rząd Tuska.Oby wrócili

Gość gość
Gość 22.07 :-DNaprawdę liczysz na to że ktoś uwierzy w to co napisałeś?:-D

Gość gość
gość dziś Był PiS przy władzy i srali w gacie tylko złodzieje i mendy społeczne. Normalnym żyło się o wiele lepiej. hahahhhhaha znaczy jak lepiej ? Chyba,że jesteś kochankiem księdza.

Gość igulka77
całe życie uważałam sie za normalną ale żeby mi było lepiej za rządów PiS za cholerę nie pamiętam

Gość gość
jak PIS dojdzie do wladzy to mnostwo inteligencji wyjedzie ( bo wszedzie dadza sobie radę). Zostana kibole. moherowe babcie i obroncy krzyza- zycze powodzenia w rozwoju gospodarki. Poza tym PIs przez pierwsze lata nie bedzie robil nic tylko rozliczal i wsadzal do wiezienia.

Gość gość
Skoro tak to czemu bezrobocie zaczęło wtedy spadać. ? Więcej zagranicznych firm otwieralo oddzialy w Polsce .Korupcja prawie zniknęła. To są fakty.Ostatnio nawet Jan Krzysztof Bielecki chcąc nie chcąc musiał to przyznać. Bo to są fakty.

Gość gość
tak, kryzys przyszedł razem z Tuskiem i trwa 7 lat. Afera za aferą, przekręt za przekrętem.

Gość gość
To czemu nie ma kryzysu w Holandii , Belgii, Niemczech , Anglii czy nawet w Czechach ? Glupie peowskie tlumaczenie .

Gość gość
Oczywiście dzialanie ministra od tajnej policji (podsluchanego hihihihihi) z prezesem niezależnego banku centralnego które naginalo najwyższy akt prawny czyli konstytucje to nic się nie stalo .Nic , to taki pikuś mniejszy od przekroczenia prędkości

Gość gość
Nie ma w tych krajach żadnego kryzysu bylem często tam .Jeżdżę po calej Europie .Brakuje im rąk do pracy .Zatrudniają obcokrajowcow w kryzysie ?

Gość gość
Jest przestepstwo i jest to zgloszone.Marek Belka stanie przed Trybunalem Stanu .Sienkiewicz przed sądem.Podjeto już pierwsze kroki.

Gość gość
PiS to Socjaliści tak samo jak PO i reszta okrągłostołowych złodziejskich miernot koryciarskich. Głosuje na KNP.

Gość Singielka1985
dokladnie tak bedzie tylko : jedzenie? jakie jedzenie. smolensk K***a! prosze autora tekstu o kontakt :D

Gość gość
Dobra.W Polsce nie ma kryzysu .Tusk to swietny premier.Rzadzi juz siedem lat ale wstretny PiS mu wszystko psuje choc nie rzadzi .Nie bylo zadnych afer tylko tak mowia zli ludzie [mohery ,narodowcy 'kibice ,faszysc****isiory ,obroncy krzyza ,katole i oszolomy ] jakies 20% lemingow ktorzy zamiast mowy posluguja sie kalkamiz TVNow i Wyborczych sa madrzy a 80 % to glupcy . Dobranoc ,z ludzmi o umyslach Niesiolowskiego nie ma co gadac bo niechcacy czlowiek schodzi na ich poziom .Zreszta koniec i proces gnilny sie zaczal.

Gość gość
Ja jestem po medycynie i nigdzie nie mam zamiaru wyjezdzac. A glosuje na pis.