Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego media wmawiają nam że kupno dziecka od surogatki jest takie wspaniałe

Polecane posty

Gość gość

chcielibyscie sie w przyszlosci dowiedziec, ze jestescie dzieckiem kupionym od surogatki?nie chodzi mi o to, ze mieliscie zle wychowanie - bo podobno ci, ktorzy kupują sa nadziani, ale o to, ze bylo na was zamowienie i jakas kobieta nosila was 9 miesiecy pod sercem, a potem sprzedala, dojrzewaliscie w niej jak ser albo wino... fajna wizja, nie?

Gość gość
wychowałabym się z biologicznymi rodzicami więc myślę, ze miałabym to gdzieś.

Gość gość
z jakimi biologicznymi - surogatka bylaby twoja biologiczną matka

Gość gość
Nie, nie byłaby moją biologiczną matką, a przynajmniej niekoniecznie. Chyba nie wiesz jak to działa.

Gość gość
oj wiem, moze mi powiesz, ze jakby geje sobie postanowili kupić płód, to jej dali komorkę jajową z siu/rków? ;) owszem, czasami jest w niej komorka jajowa jakiejs innej kobieciny... a z reszta... ja bym sie zabila, jakbym sie dowiedziala, ze mnie baba obca 9 miesiecy nosila i sprzedala, niewazne czyja by tam byla komorka jajowa... ludzie to nie maszyny i inkubatory, zeby takie rzeczy robic

Gość gość
Geje to trochę inna bajka, oni raczej sobie dziecka razem nie zrobią. Skoro byś się zabiła to współczuję - musisz być niestabilna emocjonalnie skoro fakt, że Twoja matka nie mogła donosić ciąży i zapłaciła grube pieniądze żeby Cię mieć nakłoniłby Cię do samobójstwa.

Gość gość
22:19 mistrzowski pojazd