Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę się rozstać z moją kobietą po tym jak dziś wyznała mi że

Polecane posty

Gość gość

miała kiedyś przygodny seks analny. O tym, że nie zachowała dla mnie dziewictwa wiedziałem, ale zaakceptowałem to. Jednak anal z kimś przypadkowym to już za wiele. Nie chcę żyć z k***ą.

Gość gość
A Ty dla niej zachowałeś dziewictwo?? Czemu kobiety są k***y jak uprawiają seks a faceci są ok? Rzuć ją lepiej. Zrobisz jej przyslugę. Palant.

Gość gość
Dobry seks analny nie jest zły.

Gość gość
czy byłeś dziewicem zanim ją poznałeś?

Gość gość
Ja z nią przeżyłem pierwszy raz, chciałem, by mój pierwszy raz był z wyjątkową kobietą i myślałem, że ona taka jest...o tym, że nie jest dziewicą dowiedziałem się już po stosunku, byłem lekko zawiedziony, ale nie miałem jej tego za złe. Anal to jednak już za wiele, to dobre dla k***w. Oczywiście loda też robiła innemu. Jestem wściekły o to, że powiedziała mi to dopiero teraz.

Gość gość
spytaj jej czy posiada magiczne moce by zmienic - dla ciebie - bieg przeszlych wydarzen. Moze akurat sie uda?

Gość gość
Czy taka kobieta to materiał na przyszłą żonę i matkę???

Gość poljakludak
Sve do kurca,jebi taj pokvaren rod...Stary, współczuje siły, też nie mam już do nich siły żadnej , w wieku niespełna 20 lat z ich powodu piję regularnie...

Gość poljakludak
* współczuje miało być, to siły nie wiem skąd się wkradło...

Gość gość
Dlatego tak Cie to razi,bo to Twoj pierwszy raz,pierwsza kobieta. Dopiero potem,gdy samemu ma sie na koncie jakis bagaz doswiadczen, zaczyna sie patrzec na to inaczej. Coz, nikt nie jest jasnowidzem, by zgadywac,ze np. za iles tam czasu spotka tego wlasciwego i w zwiazku z tym wskazana jest wstrzemiezliwosc,bo przyszly ukochany bedzie oczekiwal "czystej karty". Nie mozna karac kogos za to,ze mial jakies zycie przed nami. Ty tez moze zrobisz z Nia cos nietypowego i co,to bedzie powod,by byla skreslona u innych, gdy np.Wy sie rozstaniecie? Jej blad, ze Ci o takich rzeczach gada, nie kumam czemu to mialo sluzyc.

Gość gość amber kubek
tylko,ze zapewne wiedziala jakie ma oczekiwania i ukryla przed nim fakty z obawy,ze ją zostawi gdy okaze sie,ze nie jest materialem na wybranke. Teraz widocznie poczula sie pewnie i powiedziala. Czesc kobiet jest niestety glupia bo facetowi lepiej powiedziec wczesniej, przemysli sobie,oswoi sie a przede wszystkim moze podjac swiadomy wybor. A tak jak na poczatku bylo klamstwo albo niedopowiedzenie majace sugerowac,ze wszystko ok to kazdy ma prawo sie wnerwic zwlaszcza jak juz zaufa a tu sie okazuje,ze wiecej klamst niz prawdy

Gość gość
Ja wszystko rozumiem, no ale ANAL?! Przecież mi to się w głowie nie mieści, że ona udostępniła jakiemuś fagasowi z przypadku dziurkę, której nie powinna udostępniać NIKOMU, ewentualnie swojemu mężowi. Ale nie wiem jak można tam wkładać, to prymitywne strasznie.

Gość gość
Do tego jeszcze waliła się na 3 playery.

Gość gość
to nie ja, to podszyw powyżej!