Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieba nie ma

jak jej pomoc?

Polecane posty

Gość nieba nie ma

Witam ogolnie nie zagladam na takie fora , nie jestem matka i nia nie chce byc bo ale nie o mnie tu mowa! Moja przyjaciloka niedawno stracila kolejna ciaze tym razem to byl chyba 5miesiac tzn 20tydzien ciazy.przezyla straszny porod mimo ze ja dziecka nie chce jej ciąże przezywalam z nia. Ona byla dlugo niania później pracowała w zlobku teraz nie chce wracac do pracy siedzi w domu gotuje obiady sprzata ale glownie lezy. Przestała o siebie dbac przytyla na moje oko 20kilo . Niby jak z nia rozmawiam zachowuje sie normalnie jej maz mowi ze jak on wraca z pracy ona zawsze usmiechnieta. A w nocy placze, ile razy odwiedze ja z zaskoczenia ona placze lub jest zaplakana w to ze cebule kroila nie wierze . Zaczela palic i pali dużo. Z domu wychodzi tylko na cmentarz. Jej maz ostatnio dzwonil do mnie żebym jak wyciągla na zakupy zostawil jej kase zeby kupila sobie cos ladnego a ona oczywiście mówi ze jej sie nie chce. Ona ma super faceta on tak i nia dba tez załamał sie po śmierci dziecka ale jest silny dla niej. Co zrobic zeby ona sie ogarnela?

Gość gość
Badzcie przy niej

Gość gość
mysle ze tu potrzebna pomoc specjalisty....