Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego kobiety tak agresywnie wrecz reaguja jak jakis facet mowi, ze nie chce sie wiazac nigdy? Wszystkie znane mi kobiety czepiaja sie mnie gdy tylko powiem, ze nie planuje sie wiazac i zakladac rodziny. Z czego to wynika? Mama mi ciagle gada "nie martw sie znajdziesz sobie kogos" a ja nikogo nie chce, kolezanka/ki na studiach ciagle powtarzaja, ze kazdy potrzebuje byc w zwiazku itd. Czasem szlag mnie bierze, ze wszyscy lepiej wiedza co dla mnie dobre i czego potrzebuje. Dlaczego kobiety tak usilnie chca wpakowac kazdego faceta do zwiazku, nawet jesli same nie chca z nim byc, same sa w zwiazku, czy on tego nie chce?

Gość gość
spokojnie, na pewno znajdziesz swoją drugą połówkę :-)

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz co napisalem. Ja nie chce znalezc nawet nie szukam. Samemu mi dobrze.

Gość nowa lula
:):) No własnie. A jesli ty jej nie znajdziesz, to Ona znajdzie ciebie. :):)

Gość gość
Nie zadawaj takich pytań, bo zrozumieć kobiety się nie da, one same siebie nie rozumieją, a tym bardziej nie dociera do nich że facet może chcieć być sam, boli je to że facet wydaje kasę tylko na siebie i na swoje przyjemności, a nie na nie :)

Gość pomaranczlala
A w czym konkretnie mamy Ci pomóc?

Gość gość
Wszystkie kobiety się mnie czepiają,że nigdy nie chcę mieć męża i dzieci. I co z tego? żyj swoim życiem a innych olej, nie warto sobie tym głowy truć. Nawet jakbyś sobie znalazł żonę to i tak by skrytykowali,że czemu taka i owaka, a czemu tylko jedno dziecko itd... ludzie zawsze będa gadać

Gość gość
wiązać się nie chcesz ale pobzykasz niezobowiązująco ? :)

Gość gość
To się nazywa urojenia ksobne :-)

Gość gość
Nie martw się, jeszcze trafisz na swoją połówkę jabłka. Żartowałam ;) Ja bym się nie zdziwiła, sama nie mam takiej potrzeby i bym się nie zdziwiła twoim obwieszczeniem. Mama o koleżanki tak mówią, bo wydaję im się że tak będzie dla ciebie dobrze oraz że jesteś dobrym gościem, odpowiednim dla jakiejś dziewczyny, tak wiec chyba nic złego w ich opiniach.

Gość gość
O jaki biedny dżolo, a one takie namolne, a fe.