Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzilbym sie przed rodzina byc z dziewczyna bez studiow

Polecane posty

Gość gość

Moglbym co prawda sie z taka spotykac na sex (tak zeby nikt o tym nie wiedzial) jezeli bylaby ladna ale nic wiecej. Czulbym podswiadomie ze marnuje zycie tak jakby z jakas sprzataczka czy cos w ten desen. Czulbym sie troche jak patologia. Serio

Gość prawictwo pospolite 143
Ja bym się wstydził być z brzydką dziewczyną Ojciec by mnie wysmiał

Gość gość
No tak, bo ludzie bez studiow to wyłącznie sprzątacze. Boże...

Gość gość
prawictwo, to już wiemy czemu wstawiasz ciągle laski.. masz kompleks na tym punkcie przez tatuśka :)

Gość gość
Wolalbym byc ze srednia po studiach niz z taka troche debilowata ale ladna bez wyksztalcenia. Czulbym sie ze nie jestem w swoim swiecie. Nie dogadalbym sie, traciloby to dla mnie taka patologia. Mialbym przed oczami taki obrazek: lasia po solarce z petem w ustach i w ciazy z wozkiem w ktorym beczy bachor plus bachory biegajace obok. Do tego jakas speluna na przedmiesciach jakiejs wiochy na wschdzie polski i bieda

Gość gość
Ha! Dziewczyna bez studiów może zarabiać więcej od ciebie i całej twojej rodziny razem wziętej. I jest lepszą partią niż absolwentka kulturoznawstwa lub pedagogiki dorabiająca w Biedronce.

Gość gość
albo siedzisz w domu i nie wyściubiasz nosa, albo jesteś debilem, bo ja znam parę solar po studiach właśnie, a po LO normalne. Definiowanie kogoś na podstawie wykształcenia miało moze sens w dawnych czasach, a dzis, gdy pełno ludzi na uczelniach i ciężej znaleźć kogoś po zawodówce niż magistra, a uczelnie prywatne kasują czesne za czesne, w ogóle nie ma sensu. Niemniej faktycznie fajnie, jak ktoś ma studia, bo studia też uczą pewnych rzeczy. Ale nigdy nie skreślaj kogoś przez to, że edukację skończył na LO (czy raczej studium, bo ludzie raczej uczą się dodatkowo, po ogólniaku ciężko bez takich rzeczy)

Gość gość
Ludzie po studiach też bywają tępi, autor jest tego przykładem. Pewnie żadna pani mecenas cię nie chce. No cóż, każdy ma kogoś, komu może dotrzymać kroku intelektualnie. Lasia po solarce z bękartem to partia dla ciebie.

Gość gość
No nie wiem. Ja bede konczyc wlasnie medyczna. Watpie czy zarabialaby wiecej ode mnie. Nie wyobrazam sobie byc z takim kims. Czasem jezdzilem mpk na studiach na 1 i 2 roku ( teraz juz jezdze nowym audi a4) i koegzystowalem z tymi wszystkimi dziwnymi ludzmi. Az ciary przechodza ze moglbym miec takie zycie jak oni- bieda, problem co kupic w biedronce itp

Gość gość
ale dziadostwo się odezwało i pana zgrywa. Szkoda tylko że tej słomy co wyłazi ci z butów jakoś nie można przydeptać żeby jej widać nie było.

>>>Moglbym co prawda sie z taka spotykac na sex<<< Myślę, że takim prawiczkiem - idiotą by pogardziła :D :D :D . x >>>Czulbym podswiadomie ze marnuje zycie tak jakby z jakas sprzataczka czy cos w ten desen.<<< Fakt :( . Taka sprzątaczka nie zarobi na potrzeby takiego GNOJA, jak ty :( . x >>>Czulbym sie troche jak patologia. Serio<<< Czyli WRÓCIŁBYŚ DO KORZENI :D :D :D . x Tylko totalna patologia mogła założyć taki temat :( .

Gość gość
Ale burok z ciebie i plebs.

Gość gość
Czy dorabiasz na studiach pracując fizycznie? Kobiety wstydzą się być z robolami.

Gość gość
Pierwszy raz słyszę,ze na studiach można się tak dorobić-co już masz prywatną praktykę...Czasem po studiach można być prostakiem...

>>>Ja bede konczyc wlasnie medyczna.<<< Czyli symbol statusu materialnego wymarzony przez patologię :D :D :D. Pogrążasz sie każdym słowem :D :D :D . x >>>Watpie czy zarabialaby wiecej ode mnie.<<< Każdy student medycyny wie, że większość sprzątaczek, zarabia więcej niż on na starcie :D :D :D, niedoinformowany DEBILU :D :D :D . x >>>Czasem jezdzilem mpk na studiach na 1 i 2 roku ( teraz juz jezdze nowym audi a4)<<< Tak się składa, że KAŻDY kto na co dzień jeździ własnym autem, mówi o jeżdżeniu autobusem, a nie MPK (m.in. dlatego, że nie pamięta, jak nazywa się komunikacja autobusowa, w jego mieście). A nowe AUDI jest marzeniem każdego CIENIASA z PATOLOGII :D :D :D . x >>>koegzystowalem z tymi wszystkimi dziwnymi ludzmi.<<< Biedaku :( . Użyłeś słowa, którego znaczenia nie rozumiesz. Nawet najgłupszy student medycyny wie, że krótkiej podróży autobusem, nie można nazwać koegzystowaniem w kimś :D :D :D . Znowu nie trafiłeś durna PATOLOGIO :D :D :D. x >>>Az ciary przechodza ze moglbym miec takie zycie jak oni- bieda, problem co kupic w biedronce itp<<< Mój znajomy lekarz, zawsze namawia mnie, na pierogi z Biedrony :D , ale on z całą pewnością, nie jest na twoim poziomie :D :D :D .

Gość gość
Hehe. Nie akurat samochod dostalem od matki ale to nie istotne. Chodzi o to ze z taka dziewczyna bez wyksztalcenia nie widzialbym zadnych perspektyw . Czesto sie widzi ta oatologie w miastach (ja akurat jestem z Wroclawia)- mieszkanie w kamienicy, czasem ladna ale tepawa laska, kupa dzieci, maz zapiertala gdzies wegiel przewala a po godzinach wagony szoruje, ona dorabia gdzies jako kosmetyczka od paznokci w solarium, zakupy w biedronce. brrr

Gość gość
Ej pohamuj sie prostaku. Bez obrazania , ok?

Gość gość
Wiem ze nie lubicie lekarzy ale mam to w dupie. Moze zamiast glupot napisalbys cos merytorycznego "misio1", bo jak narazie to ty sie pograzasz.

Gość gość
Dla ciebie jak ktoś nie ma studiów to automatycznie jest tępą patologią, solarą z dziecmi i mezem dresem? Ty naprawdę z lasu dopiero co chyba wyszedłeś. I powiem ci tak, u mnie dziewczyny które się perfecto uczyły i powiedziałbyś że na pewno poszłyby na studia, NIE poszły na nie, tylko do policealnych np. (a dwie z nich były serio mądre).Albo ew. na prywatne uczelni. Tylko jedna na farmację poszła. A inni (przynajmniej część spora) poszli na dobre kierunki na uniwerki, politechniki.

Gość gość
'Wolalbym byc ze srednia po studiach niz z taka troche debilowata ale ladna bez wyksztalcenia. Czulbym sie ze nie jestem w swoim swiecie. Nie dogadalbym sie" A poki co dalej jestes bujajacym w oblokach prawiczkiem wolalbym to wolalbym tamto :D a zycie moze jeszcze tak zweryfikowac ze skonczysz z maczuga jakiegos robotnika miedzy posladkami jesli bedziesz tak wybrzydzal bo na madra to nie masz szans jedynie glupia sie zwiaze z takim palantem :D

>>>Czesto sie widzi ta oatologie w miastach (ja akurat jestem z Wroclawia)- mieszkanie w kamienicy<<< TYLKO PATOLOGIA wstydzi się mieszkać w kamienicy. Zadbane mieszkanie, w kamienicy w centrum Wrocławia, jest więcej warte od wielkiej willi na peryferiach. Trzeba być zupełnym MATOŁEM, by o tym nie wiedzieć :D :D :D . x >>>maz zapiertala gdzies wegiel przewala a po godzinach wagony szoruje, <<< Jak ty brzydko piszesz o pracy twojego tatusia. Znowu spałbyś ze strachu w sraczu, gdyby się o tym dowiedział :D :D :D .

Gość gość
Hahahah audi a4 no brawo ja nie będę mówiła czym ja jeżdżę bo mam trochę w głowie wiecej od CIebie nie jestem po studiach mam 27 lat dwie firmy jedna w Polsce druga w HIszpani i jak widac żyje i sadze ze jakbym usiadła z Tobą przy stole i zaczęła z TOba rozmowę o biznesach to byś sie skulil i uciekł a jakbyś posłuchał jakimi sumami obracam to byś potrzebował kalkulatora i to dobrego :) A zakupy w biedronce bardzo chętnie robię i naprawdę dzieciaku tam wybitnie dużych sum pieniędzy nie potrzeba bo chyba czytać tez średnio potrafisz :|

>>>Wiem ze nie lubicie lekarzy<<< Przecież napisałem o moim koledze. Lubię go :) , ale pierogów z Biedrony nie lubię :D :D :D . x >>>Moze zamiast glupot napisalbys cos merytorycznego "misio1"<<< Widzisz :D, ja przez cały czas merytorycznie udowadniam, że jesteś podszywającym się pod kogoś DEBILEM :D :D :D . A ty biedaku, znowu użyłeś słowa, którego znaczenia nie rozumiesz :D :D :D . x >>>bo jak narazie to ty sie pograzasz.<<< Ja ci nie pograżam :D, ja tobą szczerze POGARDZAM :D :D :D .

Gość gość
Dziewczyna po farmacji to juz ktos. Ale na uniwerku jest sporo zapchaj kierunkow, wiec nie dziwi mnie, ze mogli sie tam znalesc. Piszac o patlogii i tepych laskach w domysle mialem taka stricte patologie, czesto spotykana przyglupia patologie z ktora mozesz porozmawiac tylko o nowym dawonku na komorke. Nie pisz ze nie wiesz o co chodzi. Osoba z ambicjami ktora z jakis wzgledow nie mogla dokonczyc nauki nie wpisuje sie w ten obraz.

Gość gość
no ja jestem absolwentka farmacji i doktorantka i stanowilam z tegoz powodu złą partię dla absolwenta politechniki nie-doktoranta ;) chyba doszloby do mezaliansu, gdybysmy stai sie para ;) nie wiem, czy smiac sie czy plakac, ja sie zakochalam, on mnie uwazal za podczlowieka, bo nie ukonczylam medycyny ;)

Gość gość
Co za debil no nawet z BMW i8 nadal będziesz burakiem :D a wiesz co najgorsze ze jak sie tak w życiu gada to z taka skończysz nie dosc ze bez szkoły to i z tepa i nawet nie zauważysz jak sie w niej zakochasz więc uważaj bo juz wielu tak gadalo hahahahah

Gość gość
Ee takie gadanie. Jak bym z Toba usiadl i rozpoczal rozmowe o wglobieniu migdalkow mozdzku do otworu potylicznego tez nie mialabys zbyt wiele do powiedzenia. Co mnie obchodza Twoje interesy. Zreszta pewnie nie jestes patologia wiec dlaczego bierzesz tak do siebie re moje posty. Pozdrawiam

Gość gość
Bez przesady, farmacja jest zdecydowanie wyzej niz kierunki z polibudy. Smieszne rzeczy piszesz.

Gość gość
Kosmetyczka i sprzątaczka zarabia więcej niż ty na starcie mitomanie - marzycielu z patologii.

Gość gość
akurat znam takich ludzi jak Ty, właściwie wszyscy moi znajomi są tacy nigdy w życiu nie będą z kimś kto nie ma studiów, a nawet więcej nie masz studiów to z Tobą nie rozmawiam, totalna wg. mnie porażka, oczywiście jak mąż lub żona to tylko po studiach i faktycznie wszyscy mają partnerów po studiach ja taka nie jestem, nie patrzę wcale na wykształcenie chociaż też mam studia tylko na to aby ktoś miał dobry charakter tzn. ktoś musi mieć średnie ale czasami się zastanawiam nad tym co robią moi znajomi i zastanawiam się dlaczego tak robią, są po różnych kierunkach studiów pokończonych na różnych w Polsce uczelniach, nie rozumiem tego