Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzilbym sie przed rodzina byc z dziewczyna bez studiow

Polecane posty

Gość gość
moze to i smieszne co pisze, ale byla taka sytuacja i mi serce peklo... jego kierunek jest dobry - jest informatykiem programista, wiec jest madry i gardzil mną, bom w jego oczach gorsza

Gość gość
Teraz będziecie dyskutowali czy moja koleżanka powinna być poważana czy nie? Nie bądźcie śmieszni... Na uniwerkach poszli na takie kierunki jak: informatyka stosowana, fizyka, administracja. Na politechnikach inżynieria naftowa i gazownicza, automatyka i robotyka, informatyka i jeden nawet na automatykę i robotykę, a uczył się kiepsko i był łobuzem, ale łeb do maty miał.

Gość gość
Informatyk programista :) prosze Cie.

Gość gość
Swoją drogą znam dziewczynę po studiach, co prawda tylko po resocjalizacji, ale pracuje z dziećmi w takim ośrodku z psychologami, i ma faceta po technikum który jest robolem.

Gość gość
nikogo nie znam po studiach kto związałby się z kimś bez studiów

Gość gość
Podrjrzewam ze w druga strone dziala to zgola odmiennie. Kobieta gotowa jest wziasc sobie zaradnego faceta bez studiow , ale tylko ze wzgledu na to ze zdaje sobie sprawe ze ten czlowiek i tak zapewni jej jakis wzgledny poziom zycia. Kobieta bez wyksztalcenia w obecnym systemie nie jest w stanie nic zapewnic. Moze tylko rodzic dzieci.

Gość gość
ale już jak taka kobieta ma iść z takim facet po zawodówce na spotkanie gdzie wszystkie pary małżeńskie są po studiach taki facet czuje się strasznie bo patrzą na niego jak na czarną owcę

Gość gość
moja ciotka po studiach pracujaca z prezydentem jednego z miast duzych w urzedzie ma meza elektryka po technikum, sa juz razem ze 20 lat

Gość gość
Jak w miare dobrze wyglada i ma pieniadze to sobie na takich stypach poradzi.

Gość gość
pogadają z nim zrobią to dla znajomej ale już więcej nie będą chcieli się z nim spotykać

Gość gość
A,nie wspomniałam o jeszcze jednej parze. Mój kuzyn ma żonę po chemii na WATcie w Wawie, ona zajmuje się chemią jądrową i nawet jest kierowniczką, a on pracuje w ... fabryce. I tu faktycznie są zgrzyty, bo on nie umie się porozumieć z jej znajomymi, mają ciut inne tematy do rozmów (choć on nie jest przygłupem, ale to nie są jego zainteresowania) i mają problem..

Gość gość
przyznajac, ze jestem farmaceutka, nie pisalam o twojej kolezance, tylko tak sobie skojarzylam, ze dla autora brak studiow oznacza, ze czlowiek jest gorszy, a dla niektorych absolwentow politechniki - gorszymi (jakby z nizszej kasty) sa absolwenci uniwersytetow medycznych po innych kierunkach niz lekarski lub lekarsko-dentystyczny, a jak jeszcze ktos taki robi doktorat i uczy na leku, to wogle zasluguje tylko na wysmianie... autorze, wez tak nie ponizaj osob nie majacych studiow ani nie wrzucaj ich do jednego wora z solarami - bo co czlowiek, to inna historia zycia, a nie daj Boze jeszcze sie jakas taka w tobie zakocha i bedzie miec potem zanizone poczucie wartosci tak jak ja przez tego wybitnie uzdolnionego... nie chcial sie wiazac z debilka :(

Gość gość
ja mam średnia ale jestem księgową w firmie. moje koleżanki po studiach pracują w lidlu lub biedronce. a ty możesz mieć nawet mgr i i tak będziesz dla mnie zerem.

Gość gość
To wszystko potwierdza tylko moj poglad na ta sprawe. Nie da sie na dluzsza mete stworzyc relacji z osoba z ktora nie masz wspolnych tematow. Co ma laczyc lekarza z szatniarka oprocz seksu?

Gość gość
Zbyt mocno wzieliscie do siebie moje slowa. Nie mialem zamiaru nikogo obrazic. Jezeli jestes ksiegowa to nie manicurzystka, prawda?

Gość gość
twoje poglądy nie mają dla mnie żadnego znaczenia. nie mam pewności,że tytułu mgr nie kupiłeś! kupię sobie mgr i i mogę być twoją żoną. dla mnie ty jesteś prosty i głupi. czasem ktoś jest mądry ale życie nie pozwala mu się wykształcić. ma w tym czasie inne problemy. nie wszyscy rodzą się w idealnych rodzinach!

Gość gość
pewnie jesteś szpetny i nie chcesz wyjść na totalne zero sam przed sobą i stąd twoje próby dowartościowania się kobietą na tzw. poziomie

Gość gość
Skonczmy ta dyskusje. Pozdrawiam

Gość gość
nie zrozumieliście go, naprawdę pełno jest takich ludzi jak on którzy gdy mają studia w życiu nie zwiążą się z kimś kto ich nie ma a właściwie wszyscy tacy są

Gość gość
tak filozofie , nie jestem manicurzystką.

>>>To wszystko potwierdza tylko moj poglad na ta sprawe. Nie da sie na dluzsza mete stworzyc relacji z osoba z ktora nie masz wspolnych tematow.<<< Ja jestem antytalentem muzycznym, a miło spędzam czas z kolegą muzykiem, rozróżniając różne wykonania Czajkowskiego. Nie mam pojęcia o muzyce, ani zapisie nutowym, a jakoś lubimy spędzać ze sobą czas :) . x >>>Co ma laczyc lekarza z szatniarka oprocz seksu?<<< Bywanie w tym samym teatrze :D :D :D ?

Gość gość
Kobieta ze mnie i powiem Wam, że coś w tym jest. Mam studia magisterskie, podyplomówki i nie chcę faceta bez wykształcenia. Krótka piłka. Każdy ma jakieś wymagania co do drugiej połówki. Jedna chce faceta przy kasie, inna przystojniaka, a ja chcę wykształconego męża. Czy coś w tym złego? Uważam, że nie. Chcę po prostu kogoś na podobnym poziomie intelektualnym.

Gość gość
misio1 to ostatnie zdanie nie było zbyt mądre, nic nie może łączyć lekarza z szatniarką

Gość gość
gościu 20:34 chyba nie zrozumiałeś :P a tak z ciekawości, masz magistra :) ?

Gość gość
gość dziś Kobieta ze mnie i powiem Wam, że coś w tym jest. Mam studia magisterskie, podyplomówki i nie chcę faceta bez wykształcenia. Krótka piłka. Każdy ma jakieś wymagania co do drugiej połówki. Jedna chce faceta przy kasie, inna przystojniaka, a ja chcę wykształconego męża. Czy coś w tym złego? Uważam, że nie. Chcę po prostu kogoś na podobnym poziomie intelektualnym.

Gość gość
gość dziś "Kobieta ze mnie i powiem Wam, że coś w tym jest. Mam studia magisterskie, podyplomówki i nie chcę faceta bez wykształcenia. Krótka piłka. Każdy ma jakieś wymagania co do drugiej połówki. Jedna chce faceta przy kasie, inna przystojniaka, a ja chcę wykształconego męża. Czy coś w tym złego? Uważam, że nie. Chcę po prostu kogoś na podobnym poziomie intelektualnym." jak jesteś taka wykształcona to powinnaś wiedzieć,że nie pisze się "podyplomówka" tylko studia podyplomowe!

Gość gość
20:36 a co tak się mną interesujesz?:) podobam ci się?:)

Gość gość
autor może tylko pomarzyć o ładnej dziewczynie, więc deprecjonuje jej wartość, że na pewno z patologii bo nie ma studiów, itd. Autorze gdybyś wiedział jaka patologia dzisiaj studiuje to by ci buty spadły, ale chyba niewiele wiesz na ten temat? Studia to pewnie tylko taka twoja niespełniona fantazja?

Gość xnxc
ale przeciez studia bardzo czesto i tak nic nie daja wiec o jakich perspektywach wy tu mowicie?

Gość gość
Podryw na magistra :D:D haha, rozmowy "intelektualistów". Słuchajcie, to jest fakt, coś w tym czasem jest, ja nie chciałabym chłopaka robotnika, ale np. starsze pokolenie różni się i jest wiele osób o różnym wykształceniu. Ojciec mojego kumpla jest technikiem elektrykiem, matka po studiach pedagogicznych była dyrektorką w szkole i są do siebie bardzo podobni, o tym ojcu nikt by nie powiedział robol, po prostu inteligentny facet i ona też. A mój kumpel po magisterce z systemów informatycznych po politechnice i siedzi za granicą.