Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pedant_Warszawa_Mokotów

Czy ktoś tak też ma jak ja?

Polecane posty

Gość Pedant_Warszawa_Mokotów

Jestem pedantem, perfekcjonistą. Wszystko muszę mieć równo poukładane. Włosy muszą równo leżeć na głowie. Przykładam wagę do dobrego stroju (np. drażni mnie złe zestawienie kolorów lub wzorów). Dbam o ciało, trenuję na siłowni. Drażni mnie, gdy ktoś bałagani, wypowiada się niechlujnie, wtrąca wulgarne słowa, drażnią mnie takie słowa jak: wypierdzielić, spierdzielić, w ch*j czegoś itp.). Nie cierpię, gdy ktoś zachowuje się nieprzyzwoicie, np. je zbyt głośno, zbyt szybko, bierze do ręki tłuste kawałki mięsa (bo tak wygodniej) itd. Nie cierpię, gdy ktoś przeglądając gazetę ślini strony. Wkurzają mnie młodzi w parku, którzy bezwstydnie się całują. Brzydzę się, gdy ktoś dłubie w nosie. Jeszcze gorzej, gdy ktoś wkłada palec głęboko do nosa i wyciera o spodnie lub koszulę. Czy ktoś też tak ma, jak ja?

Gość gość
twoja matka

Gość gość
Nieeeee.... wszyscy jesteśmy chamami i kochamy oglądać, jak ktoś dłubie w nosie. nagminnie robimy z buzi kloaki i nie znamy innych słów jak tylko ch*j, c**a, k***a! Żremy łapami, żłopiemy z gwinta. Jesteś jeden jedyny na świecie! Nie wiedziałeś?