Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpuszczony w kanal

Ten kto zostal na emigracji to przegral zycie :(

Polecane posty

Gość gość
Prawdziwe swieta spedza sie w PL przy choince sniegu i znajomych. Przy 12 potrawach i wódeczce. A potem na pasterke. Taka jest tradycja od stuleci swinio. Wszystko inne to nie swieta tylko nowobogackie popłuczyny osrusow na wygnaniu. Ty pewnie bedziez zrec kotlety z papryki i rukole dla biedoty. Haha! Kocham cie PL i s/ram na tych dopomyjow

Gość gość
Jakie swieta ? A jak ktos jest prawosławnym ? Czy swiadkiem jehowy ? Po co mam celebrowac zagrabione przez katolicyzm poganskie obrzadki ? Mam co robic w zyciu :D A ty wuefisto to paciorek i.. spac juz czas, jutro na produkcje trza zasuwac :D

Gość gość
buehheheheh snieg qrwa osrany i olany przez psiory i alkonow :D a po swietach i zimie sprzątanko bo na chodnikach gowno na gownie i w ch/uj więcej dziur na drogach :D no i pasterka po wódeczce :D alkon pier/dolony, nawet w wigilie chla menda ojszczana :D

Gość gość
w ch/uju mam twoje fałszywe swieta i choinke :D wystarczy poczytać ile fałszu jest w tych swietach i składaniu zyczen itd. poczytaj cwelu np w necie a lazenie do kościoła to już w ogole totalnie brak mi slow. w kosciolku anioły a poza kosciolkiem qrwy fałszywe zaje/bane. ale wasz pan bog wszystko widzi wiec go nie oszukacie mendy, stworzyliście takie gowno w tym polaczkowym kraiku ze większość chce spierdalac jak najdalej wiec na pewno czeka was kara i nieważne ile dacie na ofiare co niedziele czy ile razy pobiegniecie do kosciolka

Gość gość
O czym ty IIerdolisz dzbanie?

Gość gość
katolicy to tępe kúrwy, tak samo wyznawcy innych bajek religijnych

Gość gość
bingol cwelu zryj kal lecacy z doopy kumpla ktory by oddal za ciebie zycie :D

Gość gość
My Polacy przewodzimy UE. Wszystko co my robimy jest zawsze najlepsze. Np Solaris Pesa KGHM Orlen setki pałacy i ogrodow. Minie 1000 lat a wy londynskie cepy nie potraficie pozradnego flatu wybudowac - wstyd mi za was. Miałem pecha odwiedzic ten śmieszny kraik jakim jest UK, ale błąd już naprawiony. Jestem teraz dumnym Polakiem. Poddanym Jego Królewskiej Mości Prezydenta Andrzeja Dudy. I możecie mi skoczyć!

Gość gość
Tez jestem na emigracji od 20 lat myślałam ze poczytam sobie o waszych doświadczeniach i podyskutujemy-zainteresował mnie ten temat ...Ale sie przeliczylam i przedwcześnie ucieszylam ...dno ,wulgaryzmy ,obrażanie ,,zazdrość, chciwość ,wyzywanie , i ,i ,i ...o co wam chodzi ludzie ?Nie można inaczej podyskutować ?Czemu tacy jesteście ?..Pozdrawiam wszystkich normalnych:-)

Gość gość
piszemy w stylu bingola wuefisty który nauczyl nas polaczkowego chamstwa :D jak to dobrze ze ten cwel wrocil do plu, nie narobi więcej wstydu i przypalu bo niestety przez takich polaczkow jak on wszyscy Polacy maja taka chu/jowa opinie za granica

Gość gość
swieta ze znajomymi BUEHEHEHEHEHEHEHEH przygłup tysiąclecia :D takiego debila to ciężko spotkać, jak to dobrze ze już nie zobaczę twojej paskudnej mordy w moim ukochanym UK! :D

Gość gość
Sami debile to sa w tym temacie - śmietanka sie zebrała ,dno!

Gość gość
z toba na czele BEUHEHEHEHEEHEH

Gość gość
Debile z uka, w PL tysiace rozrywek codziennie. W uk nic sie nie dzieje. Co za syf!

Gość gość
Dziekuje za pozdrowionka :)