Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noxelka

Dlaczego ludzie nie tolerują istot które...

Polecane posty

Gość kotka_Lamia
dlaczego pozwalałaś mnie tak dręczyć?:(

Gość gość
gość wtorkowy to michał

Gość gość
jak ty możesz tęsknić za nim? po tym co zrobił tobie i majce? kciukiem nie raz pisała, że miałaś ślady pobicia. nie lepiej poznać faceta, który będzie cię kochał i szanował? taki dopiero będzie prawdziwą bratnią duszą

Gość gość wtorkowy nocny
No to może jeden piesek, ale jaki wierny :D

Gość gość
Dziewczyna jeszcze może wyjść na prostą, poznać porządnego faceta i być szczęśliwa. Su to duża skaza, ale nie puszcza się przy drodze, nie spotyka z klientami, a jedynie coś pokazuje na kamerce. Kobiety z o wiele gorszą przeszłością mają dobrych mężów, więc i jej może się udać.

Gość gość
Przed SU było ruchanie się w realu za kasę, w tym na 3 playery, nie widzicie, że macie do czynienia z dzifką i robicie z niej jakąś dobrą, która zeszła na złą drogę, a ta szmata od zawsze była zła, życzyła raka dzieciom, była prostytutką mimo, że ma za co żyć, wyzywała ludzi pracujących, oszukała ludzi na kasę, dręczyła, nienawidziła i wywaliła kota, to jest zepsute spasione zero bez szkoły od zawsze złe, przesiąknięte debilizmem i zepsuciem, a niektórzy idioci chorzy tutaj z niej robią wspaniałą, która zeszła na złą drogę i jeszcze jej głupie nadzieje robią, że znajdzie jakiegoś, który ją będzie szanował... Nie wiem na jakim wy świecie żyjecie, jakim idiotą trzeba być myśląc, że normalny facet zaakceptuje prostytutkę... Pomijając już chorobę psychiczną i inne wyskoki, tej materialnej szmatki. Nie wiem po co to wasze zaprzeczanie i zakłamywanie rzeczywistości, to nic nie da. Zamiast powiedzieć jej jaka jest prawda o niej i żeby ona wreszcie pogodziła się z tym, że jest zepsutą szmatą to wy jej tu opowiadacie bajki (1 osoba i Noxelia z orange), że ona jest wspaniała i że ktoś ją będzie szanował...

Gość gość
Historia pustki I Dziewczyna ruda Pseudo mroczna i niezbyt chuda Za talary swą pierś obnaża A knur jej obleśny cieszy się że wpadnie mu gaża I Już marchew świdruje W czeluściach jej pochwy nikczemnej Już się Majka raduje Że zarobi na głupocie swej pani ciemnej I Może ją mieć każdy Za parę groszy uczyni wszystko Tak bezwartościowa nie zadrży Gdy jej we łbie pustym hula wiatrzysko

Gość Z wierszy Naczelnika
NIEŚWIADOMOŚĆ Któż z was tu pozna mnie na tyle By bułką mnie nazwać lub mianować motylem Wy nic o nas nie wiecie Bo ja nic nie opowiadam Każdy moment egzystencji mej na świecie Skrzętnie w sejfie tajemnicy składam Nikt tu nie widział mnie nago Z marchwią w pochwie nikczemnej Gdy za srebrniki pierś zwisłą i bladą Sprzedałam z własnym ja pewnej nocy ciemnej Potem nastał dzień, a ja wcale nie przestałam Handlowałam dalej, marchwi rdzeń Mą rozkoszy grotę wegofilią nadal kalał Nie wiecie że trzy berła miałam w sobie naraz za talary i że w lesie Wit wjechał w mój garaż A pies mój, Majka, przyjaciel który nigdy nie zginie Póki z ochotą wielką językiem penetruje mą jaskinię Przez Wita razem ze mną z domu wyrzucony Wygonił z domu kota a nasz spokój niezmącony to iluzja, brak znajomych i akt desperacji Sprawił że teraz szczury zostały mymi braćmi

Gość Noxelka
Tak było ciężko, ale dotarłam... byłam zrezygnowana, ale dodali mi skrzydeł. Dałam sporo materiałów i screenów z kafe. Nawet nie sądziłam, że tyle osób przysłuchiwali. potem umorzyli, ale po naszym zażaleniu znów wznowili no i doszło to z teatrem, policjant powiedział, że na pewno ustalą kto to zrobił i że mam się nie martwić. W więcej szczegółów wchodzić nie mogę, ale cieszę się, że tak na poważnie to traktują... dobrze, że to już za mną. Choć powiedzieli, że jeszcze będą mnie wzywać.

noxa i co i myslisz że spokoju zaznasz? tak długo jak tu bedziesz pierdzieć tak długo cie ludzie bedą gnoili idź na inne forum gdzie cie nie znają lepiej

Gość gość
Ta, za pisanie o teatrze nikogo nie wsadzą :D

Gość gość
Ja prześlę faksem na komendę w Poznaniu screeny o dręczeniu zwierząt i przemocy domowej

Gość gość
Jasne, że nie zapłaciła podatku, skażą ją za oszustwa podatkowe, mało tego, dawno przekroczyła próg, po którym zabierają rentę, skażą ją za okradanie państwa.

Gość gość
niech sobie straszą, do czasu bo będa mieć ciepło i im sie odechce wylewania frustracji na obce osoby

Gość gość
Koleżanka z czata, buahaha, 2 tygodnie to już ta PRZYJACIÓŁKA, te jej przyjaźnie to i takie jak miłości, z Kaką też przyzjaźń była, a się nawet nie spotkali w realu, ale żałosna prostytuta :D

Gość gość
naczelnik nie musi wywalać tu swojego życia, jego obecność tutaj od rana do nocy jest wystarczającym świadectwem tego jakie zycie prowadzi :D:D:D:D:D:D

Gość gość
Finke jesteś? ja cie chyba znam, nie masz czasem chłopaka takiego blondyna?:D

Gość gość
a jak teraz wyglada?

Gość gość
kiedy bedziesz na su?

Gość gość
znow sie tamat zaciol co jest z tym forum ? :o

Gość gość czwartkowy
przez leki tak przytyłaś?

Gość gość
i co nie usunęli tego tematu?