Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noxelka

Dlaczego ludzie nie tolerują istot które...

Polecane posty

Gość gość
nie chwal się dziwo naprawdę szkoda że cię nie ubił

Gość the way
Ja też pracuję :) nad tym aby żyć tak, jak pragnę. Choć ja obawiam się, że z 5 lat mi to zajmie, może nawet trochę więcej.

Gość gość
"Ja tylko wyrażam swoje poglądy" X A to ciekawe, naprawdę. Własne dosadnie i ostro wyrażone zdanie (w którym umniejszasz ludziom o odmiennym światopoglądzie), nazywasz po prostu "wyrażaniem swoich poglądów" ale gdy to inni dosadnie wypowiadają się na Twój temat to wtedy są "nietolerancyjni"? Nie żądaj tolerancji skoro sama jej nie okazujesz. Proste.

Kolejny, który w przeglądarce google znalazł tylko Picasso i myśli, że jest oryginalny i obeznany na sztuce.

Opiekuję się Majką i czuwam nad nią więc nic jej nie grozi, ale właśnie pokazaliście "klasę"...

Tym gorzej dla ciebie, bo w szkole uczą masówki a nie tworzenia na swój sposób. Pamiętam zajęcia ze sztuki w liceum, akurat miałam fajną nauczycielke. Jak były sprawdziany typu w którym roku powstał dany obraz, albo jakieś pytania o malarza ja zawsze pisałam swój wiersz... i jaką oceną dostałam? 5 :)

Wyżywają się na mnie, bo mama mi kupiła smartfon za 1399 złotych.

Gość gość
to sang tak jej zniszczył psychę, czy świadomie czy nieświadomie, ale zniszczył :(

Gość gość
Chyba za to ze sie tak podniecasz smartfonem i podajesz ile kosztowal, a potem piszesz, ze nie jestes materialistka. Matko co kogo obchodzi smartfon?

Gość gość
W szkole ucza podstaw i technik, a juz kazdy uczy sie tworzyc na wlasny rachunek, z tego co wiem.

Gość gość
Jakich ciekawskich? Zauwazylas zeby ktos poza Toba tu pytal o ceny bo chce kupic smartfon?

Jeszcze takiego nie miłam z takim wielkim wyświetlaczem i zarąbistym aparatem, nie mogę się doczekać a mama dopiero za tydzień go przywiezie.

Mylisz się, jest wiele świetnych aplikacji widać, że się nie znasz. Mój brat się zna, on ma co rusz nowy, zajebisty sprzęt i nam doradzał. To forum to dno, więc nie będe pisać o duchowości już a o codzienności... drogie wieprze.

On chwalił się też, zę dostanie mieszkanie w spadku a mi zarzuca, że się cieszę z czegoś na co sama nie zarobiłam. Teraz widzicie konsekwencje hejterów :)

Gość gość
A jak ktoś się chwali czymś materialnym co kupił za własną kasę to dla Ciebie Scott normalne? Ja rozumiem chwalić się osiągnięciami, jak wydanie książki, awans, wystawa, urządzenie (własnoręczne) domu - ale to, że bluzeczka kosztowała tyle a biżuteria/smartfon/cokolwiek tyle? To tylko przedmioty i ich cena o niczym nie świadczy, a jakość a przede wszystkim to, czy umie się wykorzystać funkcje tej rzeczy. Ja najbardziej podziwiam osoby, które za pomocą kichowatego sprzętu umieją wyczarować cuda, ubierają się ładnie za niewielką kasę i same do czegoś doszły

"scott to tak jak ty chwaliłeś się "własną" ciasną kawalerką, którą wykupili ci nadziani i wysoko postawieni rodzice, których stanowiskami też się chwaliłeś" Kawalerkę kupiłem za zarobione własnoręcznie pieniądze. Nie każdy jest tak niezaradny jak ty, że musi bazować na rodzicach. Zresztą nie pochwaliłem się jeszcze, że już jedną nogą jestem w innym znacznie większym lokum, ale mniejsza o to :D Stanowiskami rodziców nie przypominam sobie żebym się chwalił. :o

Gość gość
ok, cieszyć się to jedno, ale po choooya informujesz nas o tym ile co kosztuje??? nie widzisz, że to jest właśnie płytkie i materialistyczne?

Znowu przylazł ten z manią "Pierwszej miłości" :D Tak, ja się ot tak cieszę. Przecież doskonale wiem, że to tylko przedmioty. Mam też kilkanaście figurek aniołów i kilkadziesiąt bransoletek. Mam dużo rzeczy, ale wiem, że to nie ma sensu... to przytłacza wręcz.

Gość gość
Pamiętacie jak się przechwalała, że Wit jej nakupował rzeczy za 700 zł, a potem się okazało, że to warte 200 zł, bluzki po 15 zł z C&A i tak dalej? Co za żałosne, materialistyczne dno, które myśli, że jak się pochwali beznadziejnymi rzeczami, zawyży ich cenę to się stanie lepsza, nawet bez zawyżania to żałosne... Tylko zakompleksione ptasie móżdżki niezdolne do kontemplowania sztuki tak robią

Kurcze, za dużo żarcia mi się wsypało do rybek a te żrą i żrą boję się, że się przejedzą i coś się stanie im.

Gość gość
To dobrze, że przerabiasz, to choć trochę kreatywne zajęcie. Duuużo osób robi biżuterię. Kciukiem też, o ile pamiętam?

Gość gość
kciukiem robi biżuterie z kapsli po piwie i guzików

Byliśmy w górach, w Kwietniu... było pięknie. Długo nie zapomnę tej naszej wędrówki, szkoda, że po powrocie...

Oko proroka... ja uwielbiam klimatyczne bransoletki, rzemyki, wisiorki, uwielbiam takie rzeczy nosić.

Gość zielskowa
Ja uwielbiam kolczyki... i w ogóle biżuterię. Miałam jej kiedyś potwornie dużo, ale ostatnio zrobiłam porządki i pozbyłam się 9/10. I tak zostało mi spore pudło, kilkadziesiąt kolczyków i bransoletek i kilkanaście, a może też kilkadziesiąt pierścionków.