Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noxelka

Dlaczego ludzie nie tolerują istot które...

Polecane posty

Gość gość
Ona nie moze znalezc normalniejszego bo poki nad soba nie popracuje nie ma na to szans. Miala okazje na jednym z poprzednich topikow poznac normalnych ludzi o podobnych zainteresowaniach, ale ich zniechecila.

Gość gość
wystawiał twojego kota za okno a psa chciał zostawić w lesie? bez komentarza.... :O :O

Gość gość
Dobra, nikt nie dał maila Wita innego, to wysyłam na służbowy

Gość gość
Skreślasz kogoś tylko dlatego, że jest "gospodynią" a dziwisz się ludziom, którzy skreślają Cię za to, że się sprzedajesz?Buahahahahaha. Tak, tak, nadal naśmiewaj się z osób pracujących czy posiadających dzieci, umniejszaj i nazywaj "nudnym" każdego kto żyje inaczej niż Ty, a potem kretyńsko dziw się dlaczego mało kto jest wobec Ciebie tolerancyjny, a tak naprawdę to po prostu odwdzięczają Ci się tym samym. Powtarzam - zacznij szanować innych to będziesz szanowana. Nie wiem czy jesteś aż tak chora czy aż tak tępa, że nie potrafisz pojąć tak prostej prawidłowości. Rozmowa jak z betonem.

Gość gość
Nie, nie chodzi o nia :D Listek o ile pamietam zreszta bardzo duzo tam gadala, a nie pare postow.

Gość gość
Matko Bosko. Gospodyni usługiwaczka? Nie ma to jak swoje własne zachowanie rzutować na innych. Nic więcej nie robiłaś niż tylko obiadki dla Witka, a naśmiewasz się z kogoś, że jest gospodynią domową?! Poza tym Listek Mięty z tego co pamiętam nie była żadną matką Polką, ani gospodynią domową, po prostu nie miała stałej pracy od jakiegoś czasu i studiowała czy coś w ten deseń. A Ty co robiłaś? Z tego co nam pisałaś to właśnie Ty, a nie ktokolwiek inny, całymi dniami zajmowałaś się zakupami i gotowaniem i to właśnie Ty twierdziłaś, że to jest rolą kobiety. Nie żaden Listek.

Gość gość
Ja wierzę, że z kimś sypia, ale za kasę, tak jak wcześniej :)

Gość gość
chcemy !!! :D

Gość gość
Cały ten temat to mentalno-psychiczno-psychologiczna katastrofa.

Gość gość
Mowcie co chcecie ja sie coraz bardziej ciesze ze mam super faceta co mi zawsze pomaga. to straszne

Gość A ja chciałam
tylko zapytać nieśmiało... CO ZE SZCZURAMI?! :O Dlaczego nic nie piszesz o nich, piszesz o jakiejś rybie (która już załatwiłaś, zdaje się, "krzywo pływa" - śmiech przez łzy normalnie :O ). Gdzie masz swoje szczury? Wstaw ich zdjęcia, zamiast jakiegoś klienta z su. Mnie interesuje akurat los Twoich nic niewinnych zwierząt.

Gość gość
wstawiała zdjęcia ze szczurami i kupiła im większą klatkę

Gość gość
No to całe szczęście :) Chociaż zwierzęta ocalone od przemocy świniaka (choć kwestia otwarta, skoro on chce żeby się zeszli...) :O

Gość gość poniedziałkowy
Nox ponawiam pytanie - czy Wit sprawdzał co pisałaś na marchewie? Czy to dlatego tak zachwalałaś związek z nim i kłamałaś na temat Lamii?

Gość gość
już nie wspominając o ciągłym piertoleniu o tej finlandii i widzeniu ją w każdym kto się z nim w czymś nie zgodzi

Gość gość
I wlasnie po poscie z 20:28 widać dobitnie, ze glownym powodem jego frustracji jest odmienna orientacja :)

Gość gość
Widzę pieprzoną heterosiowską "miłość", jesteście niezdolni do miłości, kur/wicie się za kasę we wszystkie otwory, wasze jedyne zainteresowania to seks, tłuczecie po ryjach, przechwalacie durnymi smartfonami, wieśniaki, jesteście żałośni heterosie, widać jaka to u was "miłość". i jeszcze ta propaganda, że to u homoseksualistów liczy się sam seks i że są zniewieściali. No jakoś nie zauważyłem, właśnie tak patrzę na heterozwiązki i widzę jacy zepsuci jesteście. Widziałem tutejszych heteroseksualnych "mężczyzn" i to niemęskie peezdeczki i zakompleksieni niemęscy cipciusie tłukący baby po ryju, nienawidzący swoje kobiety, a kobiety to ohydne, brzydkie, tłuste potwory jak Noxelia, kciukiem, Finlandia. Cieszę się, że jestem z facetem już długo i że łączy nas prawdziwe uczucie, a nie jakiś seks, który mógłby dla mnie nie istnieć, bo jest w związku sprawą trzeciorzędną. Jesteście żałośni i jedyne frustracje to mogą we mnie wzbudzać tacy żałośni heterosie, na szczęście niedługo wyjeżdżam na zawsze z tego chorego kraju i z takimi zerami dla których miłość to rypanie się za kasę nie będę musiał mieć nic wspólnego.

Gość gość
mam tylko nadzieję, że jak już wyjedziesz to nie będziesz miał dostępu do tego forum :)

Gość gość
żadne dziecko nie chciałoby mieć dwóch tatusiów :O.

Gość gość
brak słów :O :O.

Gość gość
ps na co dzień pracuję na etacie, lubię swoją pracę i nie zarabiam źle (tu narażę się Nox ;) ), ale skoro mogę mieć parę zł. więcej minimalnym nakładem sił i jeszcze dobrze się przy tym bawiąc, to czemu nie?

Gość gość
listek mięty, to ty?

Gość gość
moj ex też brał pelno leków antydepresyjnych i przeciwlekowych od 16 roku życia. I nic mu nie pomogly, 10 lat ma juz depresje i ciagle sie leczy, ciągle lazi po psychiatrach.