Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noxelka

Dlaczego ludzie nie tolerują istot które...

Polecane posty

Gość gość
skończ z tym teatrem wreszcie idioto :O nox nic nie pisała o tym aby w jakikolwiek sposób wpłynęło to na ich relację, sam sobie to ubzdurałeś natomiast wczoraj napisała dlaczego odeszła - przesadził w znęcaniu się nad psem i w końcu nie wytrzymała

Gość gość
zielskowa, doprawdy? Bardzo frapujące :o A Ja wczoraj wywaliłem 2 kartony po soku, 3 agrafki i 5 guzików

Gość gość
to dobrze nox, że jednak majka była dla ciebie ważniejsza i odeszłaś kiedy miarka się przebrała :) tylko nie wiąż się już więcej z facetami, którzy znęcają się nad zwierzętami :O

"natomiast wczoraj napisała dlaczego odeszła - przesadził w znęcaniu się nad psem i w końcu nie wytrzymała " Czyli kolejne kłamstwa, gdyż kiedyś zarzekała się, że nie stosuje przemocy w stosunku do niej i zwierząt. Najważniejsze by Majka czuła się swobodnie. :classic_cool: No i przyszła mamusia nie stresowała. ;) :D

Gość gość
Ja też kocham biżuterię... kocham ją tworzyć i nosić. Zwłaszcza widoczną i bardzo ozdobną. Właśnie teraz robię leśny, elfi naszyjnik w odcieniach zieleni i brązu z pięknymi, mszystymi labradorytami. Sęk w tym, że jest strasznie ciężki ;-)

Gość gość
co jak co, ale to że wit szydził z twojej polskiej mentalności nazywając cię "cebulakiem" było cholernie żałosne :O zacofany rusek będzie polaków wyśmiewał :O

"Moje życie jest bez sensu dopóki nie znajdę kogoś podobnego do mnie, kto mnie pokocha nad wszystko..." W poznaniu nie ma psychiatryków? Chyba nie miałabyś większych problemów z dostaniem się na takowy? Byle tylko był koedukacyjny. :D "Przynajmniej nie muszę osłaniać już Majki i sama obrywać, nikt mnie nie pyta - ma dostać pies czy ty, wybieraj. I wiecznie obwinianie mnie o to, że musiał w nią rzucić butem bo nie umiem ją nauczyć by nie wydawała dźwięków." :D Wspaniały związek! Jak to było? "Nox i Wit ❤️"?

"chciałabym być taka jak kiedyś... parę lat temu, silna, zbuntowana i walcząca o swoje "ja". " Że co? :D Kiedy to niby byłaś silna i walcząca o swoje ja? Przecież zawsze byłaś uzależnioną od kogoś utrzymanką. Zahukaną, przestraszoną, a w czasach szkolnych gnębioną. :classic_cool:

Gość gość
Po prostu biżuteria to moje hobby. Nie oznacza to, że nie mam innych. Uwielbiam tworzyć piękne rzeczy i... zarabiać na tym.

Gość gość
Macie ze sobą jakiś kontakt teraz?

Gość gość
nox, nie pochwalam tego, że tkwiłaś z takim brutalem, ale dobrze, że jednak ostatecznie twoje idee wygrały z tą chorą "miłością" dobrze też, że potrafisz się przyznać do błędu i do tego, że "zawaliłaś" postępując wbrew własnym przekonaniom po prostu przy następnym facecie staraj się od razu wyczuć jakie ma podejście do zwierząt, ale gdy jednak okaże się, że ich nie szanuje to chyba wiesz co robić?

Gość gość
Próbował choć przeprosić? Nie twierdzę, ze to ma jakiekolwiek znaczenie. Zastanawiam się po prostu czy był na tyle bezczelny.

Gość gość
z tego co piszesz można wywnioskować, że ten rusek jest jeszcze bardziej niestabilny emocjonalnie niż ty :O teraz ma pretensje, że przez ciebie nie wyjechał do warszawy? a ktoś mu kazał mieszkać z tobą w poznaniu? też jakiś durny jest :O

Gość gość
świat nie jest czarnobiały gościu u góry...

Gość gość
Noxelcia napisz dlaczego musiałaś żebrać tutaj o pieniądze. Czy to ten tryglodyta cię zmuszał do tego skarbie?

Gość gość
Noxelia juz Ci pisalam wczesniej ze Twoj Wit jest niepewny siebie i ma problemy psychiczne, a Ty sie wsciekalas piszac ze to maczo. Wlasnie niepewny siebie mezczyzna pokazuje sile wobec slabszych. Pisalam tez, ze musial miec jakies problemy rodzinne, dlatego zwiazal sie z Toba (osoby z problemami ciagna do innych osob z problemami). Sama teraz widzisz, ze to prawda (sytuacja z matka). I tak slusznie uwazasz, ze specjalnie Ciebie obrazal, pozbawial sily. Tak, specjalnie chcial zebysz czula sie niepewna siebie. Juz to pisalam , ale mnie wyzwalas i tak jak myslalam mialam racje.

Gość gość
Gdybys nie obrazala zyczliwych Ci osob, byloby Ci mniej smutno. Nawet nie wiesz, z kim piszesz tak naprawde.

Gość gość
Proponuję całkowicie ignorować typa od "ku/rew", "ptasich móżdżków" i "pierwszej miłości". Jakakolwiek rozmowa z tym osobnikiem nie ma najmniejszego sensu.

Gość gość
Nie, na pewno nie z proznia.

Gość gość
"czasem wydawało mi się, że specjalnie robi tak by,m nie czuła się pewna siebie, krytykuje" x dobrze ci się wydaje! to jest właśnie typowa taktyka agresora- pozbawić ofiarę jakiejkolwiek wartości oraz pewności siebie i całkowicie od siebie uzależnić znajdź ty sobie w końcu kogoś normalniejszego, co? inaczej zawsze będziesz tkwić w takim szambie