Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noxelka

Dlaczego ludzie nie tolerują istot które...

Polecane posty

Gość gość
Może taki facet też pracuje tam tymczasowo? Ja nie rozumiem tylko takich ludzi, co narzekają na zarobki, a ani nie szukają nowej pracy (bo umowa, to bezpiecznie), ani się nie dokształcają. 1200 to nic. Ja nie wyobrażam sobie tyle zarabiać, ale nie muszę. Jednak kosztowało mnie to duuużo czasu i wyrzeczeń.

Gość gość
Ludzie oświeceni nie uważają się za lepszych. Co do pracy, to praca jest niezbędna dla lepszego życia właśnie. Renta wystarczy? Nie wiem jaką trzeba by mieć rentę, by wystarczyła, nie w Polsce chyba. Ja planuję przestać pracować za 15 lat, ale do tej pory muszę pracować dość ciężko aby móc żyć godnie później... :)

Gość Idared
A ja chcę mieć męża, dzieci i "pracę" :)

Gość Idared
Dzieci albo się wypną, albo nie - postaram się je dobrze wychować, ale to będzie w końcu ich wybór, nie mój. Macica mi nie wypadnie, zresztą można operować. Wyjdzie mi wszystko, wiem to. :)

Gość the brides
Dla mnie wolność to wybór, gościu z 13:59. Możliwość osiągania tego, czego się pragnie.

Gość the brides
Noxelio, przecież każda kobieta może mieć cesarkę. Na życzenie jest to zabieg dodatkowo płatny. Nie pamiętam ile, ale nie więcej, jak 3 tys.

Gość the brides
Tak mi się kojarzyło, że między 1000 a 3000zł. W każdym razie nie jest to kwota nie do zdobycia.

Nie wiem czy dostaną takie zaświadczenie idąc raz w życiu do osychiatry, wątpię. SDlatego cieszę się z głupoty ludzi, ich błędów. Mam dokumentacje medyczną ciąg od dziecka, odpowiednie papiery i w sumie mi to pomaga przetrwać takie najgorsze rzeczy po swojemu.

Gość the brides
Jest dużo ludzi, którzy mają szare życie, ale i sporo takich, którzy dążą do spełnienia swoich marzeń.

Ale jakże piękna ta rzeka… W blasku martwego słońca… Słodka w smaku… Otula moją dusze jej strumień… Wokół śpiewy nimf… A ja tonę w niej… Moja dusza się oczyszcza… Będę za jej horyzontem spełniona… Pokrywam się jej ciszą…

Gość gość
nox, wmawiasz sobie to bycie wampirem czy tam nadczłowiekiem tylko po to żeby przysłonić tym smutek i pustkę cię otaczającą głównie na tym opierasz na tym swoją samoocenę, bo wiesz dobrze, że to jedyny obszar w którym możesz poczuć się "wyjątkowa" i dowartościowana... choć to jedynie iluzja, ale wolisz żyć iluzją niż przyjąć do siebie bolesną prawdę, że jesteś takim samym człowiekiem jak tysiące innych

Śmierć przytula nas cicho Zsyła czarne anioły Dusze mrozem skalane Nie potrafią odnaleźć Właściwej drogi. Łzy spływają po policzkach Ból tego świata jest na próżno Wszystko przepadnie w czeluściach Tam gdzie ciemno i zimno…

Gość the way
A Ty tolerujesz tych, którzy chcą żyć po swojemu?

Gość gość
o tym, że odczuwasz pustkę pisałaś wielokrotnie, więc nie kompromituj się teraz zaprzeczając wiesz, że w każdej innej dziedzinie życia jesteś "gorsza" od innych, więc próbujesz podnieść swoją samoocenę uważając się za wyższą istotę. szkoda tylko, że próbujesz dowartościowywać się głupią iluzją zamiast próbować faktycznie zacząć coś robić z własnym życiem... bo wyobrażać sobie, że jest się jakimś nadczłowiekiem to sobie każdy może, tylko co z tego? nic

Gość gość
od kilku lat to powtarzasz... kim ty już miałaś nie być to nawet nie zliczę, a prawda jest taka, że jesteś "kimś" jedynie we własnych wymysłach, w dodatku wymyślasz sobie jakichś fanów, którzy nie istnieją, żałosne to.