Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawda o mezczyznach

Polecane posty

Gość Brother Belz
Teraz Ty odpowiedz mi na pytanie: jeżeli u facetów wybieranie na podstawie wyglądu Twoim zdaniem służy wyłącznie zaspokojeniu własnego ego, to czym podyktowane jest to, że kobiety również wzdychają do "ciach" i "przystojniaków", hm?

Gość Brother Belz
"I drogi braciszku słowo kurdupelek brzmi trochę inaczej niż tłusta locha." Dobra, a czy jakby ktoś nazwał Cię puchatą loszką to czułabyś się mniej dotknięta? To, że kurdupelek brzmi łagodniej nie zmienia faktu, że wyraża pogardę dla takich osób.

Gość Brother Belz
"A i jeszcze jedno - byłbyś w stanie być z osobą na ciągłej diecie, palącą papierosy, pijącą alkohol w ilościach więkiszych niż przeciętne?" 1) Jeżeli ta dieta byłaby racjonalnie uzasadniona (w różnych schorzeniach zalecane są różne diety, ot, banalny przykład z brzegu - osoby chore na cukrzycę nie mogą spożywać łakoci) - tak, jak najbardziej, jeżeli natomiast byłaby fanaberią to nie. 2) Palącą papierosy - nie, ponieważ bez względu na potencjalne korzyści zdrowotne (np. zmniejszenie ryzyka choroby Parkinsona), szkodliwe ich działanie zdecydowanie jest zbyt duże. 3) Alkoholizm - nie, ponieważ... patrz wyżej, jest zwyczajnie zbyt szkodliwy.

Atrakcyjny wygląd nie ma się nijak do płodności.A to podstawowy wyznacznik BIOLOGICZNEJ atrakcyjności. Przez setki lat -, wybierane były kobiety o szerokich biodrach, obfitych piersiach , dobrze odżywione - bo te miały szanse przeżyć w sytuacji głodu.Ideałem najbardziej biologicznie poprawnym - bo pierwotnym była kobieta o kształtach Wenus z Vestonic. I wybacz - wiekszość kobiet obecninie jest szczupła z natury - to niedojadanie i skalpele Chodakowskiej. To żarcie fastfoodów i wymiotowanie w toalecie. TO SĄ TE ZDROWE KOBIETY. Specjalnie pytałam cię o papierosy i alkohol - bo to o wiele mniej zdrowsze od otyłości. Ale na wygląd nie wpływa.Przynajmniej do 40. Więc nie truj mi tu chłopie, że chodzi o zdrowie.Chodzi o atrakcyjność , atrakcyjność i kanony urody obecne. A jeśli o kobiety chodzi mogę mówić o sobie.Ciasteczka są łądne,Popatrzyć na nie można.Poślinic.Ale do życia się nie nadają.Tak jak piękne kobiety , piekni faceci są w większości zepsuci, próżni, głupi i materialistycznie nastawieni do życia. Śliczne ciało i nic więcej. Ale atrakcyjna kobieta takiego wybierze, bo do siebie pasują.

Gość gość
a teraz prawda o czterdziestce: uwaga zaraża chorobami wenerycznymi,sama przyznała że ma wirusa który powoduje raka zaraz po papierosach

O trollu mój ukochany...o miłości mego życia tego wirusa ma co 30 Polak.Ja o nim wiem - kontroluzję , leczę, nie ukrywam. Nie piję z jednego naczynia , nie okrwawiam i namawiam do szczepienia.Bo na WZW B jest szczepienie. Więc zaszczep się.I od razu na wściekliznę...

Gość Ten Sam Burek
Mam pytanie do czterdziechy, jak myslisz, czy gdybys byla teraz 25 latka o srednim wzroscie, z figura jak poltora klepsydry, lsniacych wlosach i slicznej twarzy z pieknymi zebami za pelnymi wargami - to jak myslisz, narzekalabys ze mezczyzni leca na atrakcyjne szczuple kobiety o srednim kobiecym wzroscie?

Gość Ten Sam Burek
Czy w takim wcieleniu myslisz ze ganilabys mezczyzn, tak jak to czynisz teraz za odstawianie na bok kobiet zbyt wysokich, z nadwaga i juz nie 20 letnich? Myslisz ze w takim myslowym wcieleniu nadal szlachetnoscia swojego serca dostrzegalabys i tepila to "zlo w mezczyznach"? Twoje serce i wrazliwosc byla by taka sama?

Ale nie jestem i nie byłam.I wcale za tym nie tęsknię - choć i pełne wargi i błyszczące włosy i śliczne zęby mam dziś.A skórę , której nie jedna 20 latka mogłaby mi zazdrościć. Tylko tego rozmiaru XS nie mam i mieć nie będę. Dzięki temu jestem człowiekiem , a nie ładnym ciałem. Nie czepiają się mnie gromady obslinionych samców, dla których liczy się moja d i cycki.A których NIGDY nie będzie interesować to co myślę, to co czuję i jaka jestem. Dzięki temu nie boję się, że się zestarzałam i przestaję śliczna być. Nie płaczę nad każdą zmarszczką, nie katuję się bo zjadłam ciastko, nie wymiotuję, albo obsesyjnie nie ćwoczę. Tylko tego, że jeszcze jednego dziecka nie mam mi szkoda. Bo w to, że facet potrafiłby kochać mnie, to jaka rzeczywiście jestem nie wierzę.On by kochał tylko moje ciało i pozory. Żałośni jesteście ze swoim byciem wzrokowcami.Smutni.Skazani na samotność, na bycie skarbonkami i zabaweczkami kutych na cztery kopytka cwaniaczek.Które kochają nie was, ale wasz portfelik...

Kobieta chce pięknej , bezinteresownej miłości, a facet chce pięknych kobiet i bezinteresownego seksu. Każdy chłop jest jak pies i tu nie ma się co oszukiwać. Do domu wraca tylko po to żeby się nażreć i wyspać.

Gość Taki Sam Burek
To mial byc eksperyment myslowy, ale nie raczylas odpowiedziec.

Gość Ten Sam Burek
Bo widzisz, wiedzec tego nie moge co Ty bys zrobila czy co pomyslala, ale powiedz ile z Twoich atrakcyjnych (takich jak ty to opisujesz ze mezczyzni tylko leca na) kuzynek , moze kolezanek, moze znajomych kobiet, no ile z nich znasz co sie skarzy na to samo co Ty tutaj? No ile z tych ladnych kobiet pomstuje na mezczyn, lecacych na ladne kobiety za to ze leca na ladne kobiety a te bardziej przy kosci, nie 20 latki i odstawiaja na drugie miejsca? No ile z tych znajomych ladnych kobiet czy bardziej obcych kobiet ma ta sama wrazliwosc na cierpienie pan "z drugiego miejsca i z drugiego wyboru"? No ile z nich ma taka sama wrazliwosc jak Ty?

Ależ z czasem mają.Jak zbrzydną, zestarzeją się, albo zostaną wymienione na młodszy rocznik. Albo wtedy gdy oprócz urody mają trochę empatii, myślenia skutkowo-przyczynowego i uczuć wyższych. I wiedzą co jest grane.Bo są również piękne kobiety z uczuciami wyższymi , intelektem - dobre, mądre i wrażliwe.I dla nich też stajecie się po pewnym czasie pustakami bez serca i uczuć wyższych. Córka mojej znajomej jest bardzo ładną dziewczyną - co z tego - jej chłopak ciągle szuka ładniejszej i lepszej.Wybaczyła raz. Ale gnojek nadal robił swoje.Co powiedzieć młodej dziewczynie, która ma wszystko - urodę, intelekt i jest cudownym, wrażliwym człowiekiem, a mimo to jest dla faceta tylko ciałem?

Gość Ten Sam Burek
Co powinna powiedziec doswiadczona kobieta widzaca jak mloda dziewczyna daje soba pomiatac przez zlego chlopca, w ktorym ona jest zakochan po uszy? A moze cos bardzo szczerego jak np to: "Dzisiaj ci radze bys sobie zycia z takim nie psula, ale gdybym byla w twoim wieku, na twoim miejscu- robila bym dokladnie to samo co ty".

Gość Widmo Twojej Starej
Mój pies jest mistrzem świata w karate, mma, bjj, muay thay, sambo, vale tudo, zapasach, kick boxingu, boksie zawodowym i jeździe na nartach we wszystkich kategoriach wagowych.

Wiesz co robi dorosła, dojrzała kobieta.Przytula. Jak mam powiedzieć młodej dziewczynie, że nie raz spotka ją coś takiego?Ze by być szczęśliwa powinna być wredną, materialistyczną suką bez skrupułów?Że nawet w moim wieku faceci wcale nie są dojrzalsi , lepsi i mądrzejsi?Że do końca życia będzie się liczył wygląd, jeszcze raz wygląd i to, że koledzy będą zazdrościć? Nie drogi chłopcze - ja bym tego jej pustaka czubkiem buta nie tknęła.Zrozum, że zainteresowanie pustych dupków jedynie tym jak wyglądam mnie nie podnieca i nie wprawia w ekstazę. Oczekiwałam od życia tego by ktoś pokochał to co mam w środku - to co się nie zmieni jak się zestarzeję i zbrzydnę. Marzyło mi się w wieku lat 80 spacerować pod rączkę z facetem z którym przeżyłam całe życie.Dobre, normalne życie.Cieszyć się wnukami, małymi radościami i tym , że jest obok ktoś kto mnie zna i rozumie.... Niestety, z żadnym facetem nie da się teraz zbudować takiego związku.

Gość gość
czterdziecha, a nie lepiej zrzucic nadwagę? nie mussiz byc piękna, wystarczy zadbana

Gość Widmo Twojej Starej
Ale czemu Ty nie możesz schudnąć? Na co jesteś chora?

Gość an8
40 mysle ze ty po prostu wszystkich generalizujesz, nie mow ze ''wszyscy'' sa tacy czy tacy bo nie znasz wszystkich ludzi tylko niewielka garstke z calej populacji, to ze ty na takich trafiasz to nie znaczy ze to jest jedyna regola we wszystkich przypadkach.

Nie tylko ja na takich trafiam.Mnie się jeszcze chce, ale kupa moich przyjaciółek odpuściła - bo trafiały na takich samych. Nie generalizuję - faceci po 40 są jeszcze koszmarniejsi. Mam policystyczne jajniki - mój organizm nie produkuje progesteronu, a za to masę estrogenów.Estrogeny odkładają się w tkance tłuszczowej i powodują jej przyrastanie. Jem 4 posiłki dziennie - jestem w trakcie diety - schudłam 4 kilo, ale jak nie będę trzymać diety to znowu przytyję. Nigdy nie będę szczupła - bo nigdy nie byłam.Nigdy nie będę piękna - bo nie mam ani pięknej buzi , szczupłego ciała, a przede wszystkim poczucia atrakcyjności. Żadna przemiana , stylista i tysiące złoty wpakowane w wygląd nie pomogą mi odzyskać poczucia atrakcyjności. Choćbym miała perfekcyjny makijaż, super ciuchy to i tak faceci będą mnie mieć w głębokim poważaniu.Tym bardziej, że mam 40 lat.Wy zauważacie te kobiety z których aż bije kokieteria i zarozumiałość.

Gość gość
nie żal mi ciebie czterdziecho i żadnej kobiety. bo jak sama przyznałaś młoda śliczna i mądra dziewczyna zawsze wybiera drania. to jak jesteście idiotki to cierpcie sobie co nas to obchodzi :)

Przez całę życie jestem tą gorszą - nie dość ładną. Doskonała terapeutką, kumpelą, człowiekiem - ale nie kobietą. Tłustą lochą, przeciętniarą nie dość dobrą dla żadnego faceta. Każdy brzydal, kurdupel, totalny przeciętniak uważał, że zasługuje na kogoś lepszego.Żaden ze znanych mi facetów nie wpadł na pomysł by wybrać mnie na swoją kobietę, dziewczynę, nawet partnerkę seksualną.NIC. Wszyscy się dziwili - taka fajna dziewczyna i sama.no wiesz mi się nie podobasz, ale są przecież tacy , którym podobają się takie pulchne.Ładna miska jeść nie daje. No ale widać nie o jedzenie chodzi. Dlaczego kobiety są piękne albo inteligentne? pytali. Każda potwora znajdzie swego amatora - tak mnie pocieszano. W pewnym momencie przestało mi się chcieć być miłą, sympatyczną i usmiechniętą.Bo w domu ryczałam w poduszkę.Przestało mi się chcieć oszukiwać samą siebie i wierzyć, że ktoś pokocha mnie za dobroć, starania, charakter i intelekt. ŻADEN FACET NIE POTRAFI. Owszem bywacie z brzydkimi kobietami - bo potrzebujecie darmowej kucharki, kochanki i przystani.Ale zdradzacie te brzydule jeśli nie realnie, to każdego dnia w łóżku śniąc o pięknych królewnach.Choć sami nie jesteście ani piękni ani pociągający...

Gość gość
"Każdy brzydal, kurd**el, totalny przeciętniak uważał, że zasługuje na kogoś lepszego." to tak jak ty "Żaden ze znanych mi facetów nie wpadł na pomysł by wybrać mnie na swoją kobietę, dziewczynę, nawet partnerkę seksualną.NIC." bo nie są masochistami jak ty, kobieto, i nie pójdą do wyra z brzydulą

Głupia argumentacja gościu. Wszyscy dranie kreują się na anioły.Draństwa nie widać na pierwszy rzut oka.i wiesz co - każdy z was potrafi być draniem. Byłam z facetami brzydkimi, biednymi, niskimi, starszymi od siebie. Wszyscy czuli się lepsi ode mnie.To oni robili mi łaskę, że są z kobietą, która nie podoba się ich kolegom. Liczyłam, że osoba, która sama jest mało atrakcyjna zrozumie i uszanuje.i nie będzie mieć wymagań z kosmosu.Ale gdzież tam.

Gość gość
a jak można szanować kobietę która jest z kimś kto się jej nie podoba, dobrze robili że mieli cię za nic. i nie oszukuj że nie widać po człowieku czy jest dobry czy zły, zwłaszcza kobiety rzekomo specjalistki od mimiki twarzy :) które rzekomo mają intuicję :) :) które poświęcają się relacjom z ludźmi bardziej niż mężczyźni (rzekomo) :) :) :) i te same kobiety nigdy nie wiedzą który to drań a który nie. nie oszukuj bo to denne

Gość gość
i jeszcze ich kochałaś. boże jaka ty głupia jesteś. faceci kochają za coś, za wygląd. a ty za nic? haha. jesteś niczym. oddawałaś się męskim ochłapom. nie żal mi cię, nawet mnie wkurzasz swoją głupotą. marz do końca życia o draniach

Gość Ten Sam Burek
Czterdziecha, faktem jest (potwierdzone w twoich wlasnycg slowach) ze kobiety nabieraja "wrazliwosci" wraz z wiekiem, ale nie tyle bierze sie to z doswiadczenia co dobre a co zle - ale z patrzenia w lustro. Kobieta ladna ma gdzies bolaczki kobiety malo atrakcyjnej. Kobieta ladna wogole nie rozumie o czym mowi kobieta malo atrakcyjna. Mezczyzna bedzie uczciwy, bo widzisz do trwania pary sa potrzebne dwie rzeczy: milosc za charakter i osobowosc dla obu plci i utwardzenie czlonka wygladem kobiety i nawilzenie pochwy kobiecie wygladem i meskim zachowaniem jej mezczyny. Co ty chcesz by para zyla jak w bialym malzenstwie? Chcesz by mezczyznie stawal za twoje dobre serce? Myslisz ze twoja wagina nawilzy sie bo mezczyna ma dobre serce dla innych? Tak to nie dziala.

Im dłużej z wami piszę, tym bardziej dochodzę do wniosku, że WY NIE WIECIE NIC O KOBIETACH.Nie wiecie nic o naszym sposobie myślenia, emocjach, uczuciach, nawet o podnieceniu i reakcjach seksualnych. Jak już przy seksie jesteśmy - większość facetów to seksualni analfabeci.Znalezienie dobrego kochanka to jak szukanie igły w stogu siana.Egoizm, brak empatii, niecierpliwość, niechciejstwo to najczęstsze męskie grzechy. Nawet się wam w głowach nie mieści ile kobiet udaje przyjemnośc .Dla świętego spokoju.