Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawda o mezczyznach

Polecane posty

Doprawdy?Trzeba było urosnąć.Brać sterydy.Wydłużyć sobie nogi... operacyjnie. A bierzesz pod uwagę chorobę, zwolniony metabolizm?Dlaczego na Boga wszystkie grube osoby muszą wp... Przypuszczam, że jesz więcej i bardziej niezdrowo niż ja.

Gość gość
"Doprawdy?Trzeba było urosnąć.Brać sterydy.Wydłużyć sobie nogi... operacyjnie. A bierzesz pod uwagę chorobę, zwolniony metabolizm?Dlaczego na Boga wszystkie grube osoby muszą wp..." Na wzrost osoba nie ma wpływu, może jedynie wydłużyć kończyny metodą lizarowa i wtedy jak ma te Twoje 160 wzrostu, którego tak nienawidzisz to zyska pewnie z kilka cm, czyli i tak będzie źle, a operacja kosztuje kilkaset tysi. Dieta jest z deka tańsza. Powiedz mi jakie masz schorzenie i jak się odżywiasz. Będziemy wiedzieli co jest nie tak i czyja to wina.

Gość Kapitan Zgniotu
Wszystkie tłuściochy się tłumaczą genami, tarczycą, metabolizmem albo grubym kośćcem, ale żadna beczka sadła jeszcze nigdy mi nie wyjaśniła jak to możliwe, że na fotkach z obozów koncentracyjnych ani jednej grubej osoby nie było, tylko wszyscy dokładnie tak samo wychudzeni niezależnie od genów, tarczycy, metabolizmu i grubości kośćca?

Gość gość
Wszystkie tłuściochy się tłumaczą genami, tarczycą, metabolizmem albo grubym kośćcem, ale żadna beczka sadła jeszcze nigdy mi nie wyjaśniła jak to możliwe, że na fotkach z obozów koncentracyjnych ani jednej grubej osoby nie było, tylko wszyscy dokładnie tak samo wychudzeni niezależnie od genów, tarczycy, metabolizmu i grubości kośćca?

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Rzadko która kobieta powie spadaj kurduplu. Sp...tłusta locho nie jednemu gentelmenowi się tu wyrwało. Wszystko potraficie opluć zohydzić , wyśmiać.To, że sami czegoś nie potraficie nie znaczy, że nie potrafią tego inni. Czy któryś z was potrafi kochać osoby brzydkie, chore niepełnosprawne? Czy potrafiłbyś pokochać brzydką , grubą,albo niepełnosprawną kobietę???? Czy potrafiłbyś kochać upośledzone dziecko? Czy potrafiłbyś poświęcić życie , własne przyjemności dla kogoś, kto odwdzięczy ci się tylko uśmiechem?

Gość gość
"Doprawdy?Trzeba było urosnąć.Brać sterydy.Wydłużyć sobie nogi... operacyjnie." Za kogo ty się masz obleśna i tępa locho, że ktokolwiek miałby specjalnie dla ciebie, aby się tobie przypodobać, ryzykować śmierć bądź ciężkie uszkodzenie kilku narządów wewnętrznych (poczytaj sobie, jakie skutki może wywołać "terapia" somatotropiną) albo wydawać krocie na operację wydłużenia kości nóg, obyś tylko ty "łaskawie" nie wyzywała go od kurdupli? Musisz mieć naprawdę cholernie przerośnięte ego, co jest tym zabawniejsze, że jesteś nikim i do niczego się nie nadajesz.

Gość gość
"Czy potrafiłbyś kochać upośledzone dziecko?" Myślę, że o to już byś musiała swoich starych zapytać...

Gość gość
Powtarzam moje pytanie baryło smalcu, jakim cudem w obozach koncentracyjnych (kto chce niech obczai zdjęcia) nie było ani jednego otyłego człowieka, mimo iż przecież na pewno tam też były jakieś osoby chore na tarczycę, z powolnym metabolizmem, grubymi kośćmi albo nie takimi genami?

Gość Kapitan Zgniotu
"Czy potrafiłbyś pokochać brzydką , grubą,albo niepełnosprawną kobietę????" Nie wiem, czy to się zalicza, ale chorą na raka (która z powodu swojej choroby, jak się można łatwo domyślić, specjalnie piękna być nie mogła) umierającą w hospicjum owszem, potrafiłem. Ale co z tego, jak ty i tak zaraz napiszesz, że wszyscy faceci chcą tylko extra laski do szpanowania przed kumplami, bezmózga locho?

Sami sobie wystawiacie świadectwo. Potwory.Monstra. Ktoś tu się czuje rasą panów , bo nie jest tłusty? Człowieku (choć trudno cię tak nazwać) obozy to było wyniszczenie totalne.Równie dobrze możesz komplementować szczupłość anorektyczek, które jedzą watę i jedną miętówkę dziennie.I wymiotują. W twojej chorej głowie nie ma miejsca na czyjąś inność.

Gość Kapitan Zgniotu
Zapewne również i z tego (jak i z mnóstwa innych rzeczy z tego co widzę) sprawy sobie nie zdajesz, ale właśnie masz do czynienia z wolontariuszem z hospicjum - i ty jeszcze mi masz czelność moralitety o empatii wygłaszać? To komu i w czym ty tak w życiu pomogłaś, że ktoś kto przez tyle lat za darmo konającym pomagał jest w twej opinii wyzuty z uczuć? Jedyną przysługą, jaką ty oddajesz innym jest to, że całymi dniami siedzisz przy kompie unikając wychodzenia na zewnątrz, bo przynajmniej dzięki temu nie zniesmaczasz ludzi widokiem swojego galaretowatego cielska. Do budy!

Gość Kapitan Zgniotu
Aha, no i nie zapomnij się na noc słodyczy nawpieprzać a jutro z dumą oświadczyć w innym topiku, że przyczyną budyniowej konsystencji twojego wstrętnego cielska są choroby metaboliczne i obciążenia genetyczne (bo oczywiście nie wchodzi w grę to, aby powodem było po prostu spożywanie większej ilości kalorii niż jesteś w stanie spalić, co to to nie).

Wolontariusz w hospicjum? Żle trafiłeś - mam w najbliższej rodzinie osobę wymagającą opieki.I rodzica, który w cierpieniu umierał na raka. I wierz mi, żaden człowiek , który był przy czyjejś śmierci, trzymał za rękę, opiekował się z taką pogardą nie wypowiada się o innym człowieku. Choćby o obozach koncentracyjnych. Moja figura to przy tym pikuś nie wart wspomnienia.Ale jakieś odnośniki do holokaustu i grubasów są po prostu PONIŻEJ JAKIEJKOLWIEK KRYTYKI.

Gość Kapitan Zgniotu
"Człowieku (choć trudno cię tak nazwać) obozy to było wyniszczenie totalne.Równie dobrze możesz komplementować szczupłość anorektyczek, które jedzą watę i jedną miętówkę dziennie.I wymiotują." Nie dość, że gruba, to jeszcze do tego głupia i niepotrafiąca czytać ze zrozumieniem - ja nie komplementuję niczyjej szczupłości ty sterto słoniny, tylko przedstawiam dowód na to, że KAŻDEGO człowieka można odchudzić obcinając mu podaż kalorii na tyle, aby więcej spalał niż przyjmował z pokarmem, praw fizyki nie przeskoczysz, jeszcze się nie urodził na tej planecie taki organizm, który by spalał więcej kalorii niż przyjmował i zamiast tracić przybierał na wadze.

Gość gość
znów zeszliście z tematu

Gość Kapitan Zgniotu
"A ty sobie nie zapomnij poczytać "Main Kampf" i pooglądać jakiegoś budującego polityka o skrajnie faszystowskich poglądach." O tym zapewne także nie wiesz, ale za takie teksty mogłabyś mieć wytoczony proces sądowy i przegrać go z kretesem, bezpodstawnie i niesłusznie oskarżając kogoś o wyznawanie faszystowskich poglądów, ale spokojnie - zdanie takiego barachła jak ty niewiele mnie obchodzi, dlatego też nie będę sobie głowy zawracał z targaniem cię po sądach.

Hejka :-) Widzę, że dyskusja trwa /nie zawsze jest ona najwyższych lotów, ale tak to już jest, że różnie ponoszą nas emocje. Moje zdanie jest takie - otóż nie generalizowałabym, bo to jacy jestesmy nie jest kwestia płci ale charakteru, wychowania, środowiska z jakiego się wywodzimy. Ja mam 44 lata, dwóch dorosłych synów /fajni z nich faceci, bo wpoiłam im do łepetynek pewne wartości/, zawsze mogę na nich liczyć chociaz to faceci :-) Ja osobiście też zawiodłam się w życiu /jestem rozwiedziona/, ale dla mnie nie jest to powód, żeby wszystkich mężczyzn szufladkować. Z moich obserwacji wynika, że panowie lubia nie tylko szczuplę panie - starczy przyjrzeć się parom, które widzimy na ulicy. I vice versa - widuje sie mniej atrakcyjnych gości w towarzystwie ładnych babeczek. Kochani, zdrowego rozsądku w ocenach życzę, nie obrażajmy się nawzajem bo po co? Tak ten świat jest ułożony że jesteśmy i miejsce jest dla każdego.

Gość Kapitan Zgniotu
"I wierz mi, żaden człowiek , który był przy czyjejś śmierci, trzymał za rękę, opiekował się z taką pogardą nie wypowiada się o innym człowieku. Choćby o obozach koncentracyjnych. Moja figura to przy tym pikuś nie wart wspomnienia.Ale jakieś odnośniki do holokaustu i grubasów są po prostu PONIŻEJ JAKIEJKOLWIEK KRYTYKI." Gdzie ty jakąś pogardę widzisz w stwierdzeniu faktu, że na zdjęciach z obozów koncentracyjnych ani jednego grubego człowieka nie ma? Kim ja niby tak gardzę zamieszczając powyższy wniosek po obejrzeniu rzeczonych fotek?

Gość Kapitan Zgniotu
Ty ale bez kitu grubasko, za bezsensowne i niczym nieuzasadnione oskarżanie kogoś o faszyzm to ty naprawdę powinnaś stanąć przed sądem, i masz szczęście że mi wisi i powiewa twoje zdanie o mnie, bo gdybym się twoimi wynurzeniami przejmował to pewnie już bym zaraz do adwokata dzwonił.

Tak drodzy panowie.Kapitan zgniotu doskonale udowadnia swoją osobę tezę zawartą w tym wątku. Nie jednego takiego spotkałam w swoim życiu, więc moje zdanie o mężczyznach jest takie jakie jest. To ekstremum, ale jakieś 70 % procent waszej populacji myśli podobnie, tylko nie ma odwagi tego powiedzieć. Myśli , czuje i uważa kobiety za podgatunek niegodny szacunku i stworzony jedynie w wiadomym celu. Kobieta ma być ładna - jeśli nie jest to powinna wstąpić do klasztoru, albo z litości dla innych popełnić samobójstwo.Podobnie powinny uczynić wszystkie, których indek bmi przekroczył 21, a wiek 40 lat.

Gość Kapitan Zgniotu
Powiedziała co wiedziała - czyli niewiele, na dodatek znowu same kłamstwa, w które nawet ona nie wierzy.

Gość Kapitan Zgniotu
Najbardziej mnie chyba śmieszy u tej maciory chyba ten kontrast pomiędzy bardzo odważnymi sformułowaniami przez nią używanymi (takimi jak np. "Kapitan Ścisku UDOWADNIA', co by wskazywało na to, że chwilę później powinna użyć jakichś twardych danych i stwierdzić suche fakty) w towarzystwie których występują kompletne imbecylizmy (które obok DOWODÓW nawet nie stały) w które nie wierzy nikt łącznie z nią samą, ale ona i tak pragnąc poczuć się lepiej i bardziej komfortowo musi swoje wygłosić, bo bez tego nie mogłaby spokojnie zasnąć. To nawet nie jest dno tylko coś wiele kilometrów poniżej...

Czterdziecha - ja zreszta tez czterdziecha :-) Ale po co sie napinać i przejmować? Ja np. znam swoją wartość. I mam wyrąbane na to, że komuś mogę się podobać czy też nie podobać. Jeszcze 3 lata temu miałam sporą nadwagę, znalazłam swój złoty środek i już jej nie mam :-) I zrobiłam to tylko i wyłacznie dla siebie. Jestem dzis ta samą Dorotą co kiedyś niezależnie od kg i grono moich przyjaciół jest niezmiennie to samo. Ja będąc tzw. puszystą :-) nie narzekałam na brak powodzenia.. Nie wiem z czego to się brało. Lubię sie wygłupiać, lubię luz i jakoś tak zawsze byłam lubiana przez facetów :-)

Gość gość
czterdziestce najwyraźniej nie może wejść do głowy że są ludzie którzy O ZGROZO !! nie chcą płaszczyć się przed każdą kobietą. a przecież QRWA powinien. No więc jeszcze raz - nie musi. i dobrze że coraz więcej facetów przestaje to robić. Są inne, lepsze sposoby zmarnowania sobie życia :)

Gość Kapitan Zgniotu
"Powiedział facet, który uważa figurę rodem z Oświęcimia za kanon urodowy i okaz zdrowia. Bo w obozach nie było grubasów." Tzn. gdzie konkretnie napisałem, że uważam figurę rodem z Oświęcimia za kanon urodowy i okaz zdrowia? Podaj cytat i godzinę gdzie tak powiedziałem, bo swoją perfidną i bezczelną fałszywością już mi powoli zaczynasz na nerwy działać i chyba będę się musiał zastanowić, czy rzeczywiście nie wytoczyć ci sprawy w sądzie za te ohydne oszczerstwa i pomówienia, które są przecież karalne.

Kapitanie, sorry że się lekko wetne, ale ubliżanie też jest karalne.