Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawda o mezczyznach

Polecane posty

i ciśnie mi się na usta pytanie - za co my mamy was kochać?????? Za to , że jesteście?Gdybyśmy były tak okrutne, puste i "wzrokowe" jak wy 60 % procent facetów tych niskich, brzydkich , biednych byłaby sama .A jedyny kontakt z kobietą mieli by w agencji towarzyskiej. Popatrzcie ile jest łądnych kobiet w Polsce.A ilu przystojnych facetów.W moim przedziale wiekowym to już rozpacz - albo łysol, albo szczerbol, albo brzuchol.Z metra cięty najczęściej.albo wszystko w jednym, Jakim prawem takic ktoś może rządać by jego kobieta była piękna, szczupła i atrakcyjna?

Gość Ten Sam Burek
Czterdziecha nei czytasz uwaznie a pozniej rzucasz sie na rzeczy ktore twoj rozmowca wogole nie wypowiedzial albo wypowiedzial a ty masz pretensje ze nie powiedzial. CZYTAJ ZE UWAZNIE! Napisalem ze kobieca wagina nawilza sie pod wyplywem wygladu I MESKIEGO ZACHOWANIA jej mezczyny. To ty myslisz ze wiesz co cie nawilza u mezczyny. Dobre serce, wrazliwosc, uczynnosc mezczyny? Zlote, nawet najlepsze serce mezczyzny, ktory jest "niskim kurduplem z malym przyjacielem" nie poruszy ani twojego serca ani sluzu w twojej waginie. Rozumiesz juz teraz?

Gość Ten Sam Burek
Czterdziecha nie czytasz uwaznie a pozniej rzucasz sie na rzeczy ktore twoj rozmowca wogole nie wypowiedzial albo wypowiedzial a ty masz pretensje ze nie powiedzial. CZYTAJ ZE UWAZNIE! Napisalem ze kobieca wagina nawilza sie pod wyplywem wygladu I MESKIEGO ZACHOWANIA jej mezczyny. To ty myslisz ze wiesz co cie nawilza u mezczyny. Dobre serce, wrazliwosc, uczynnosc mezczyny? Zlote, nawet najlepsze serce mezczyzny, ktory jest "niskim kurduplem z malym przyjacielem" nie poruszy ani twojego serca ani sluzu w twojej waginie. Rozumiesz juz teraz?

Nie rozumiesz kobiet.... Przekładasz nasze podniecenie na swoje. My nie wilgotniejemy na wygląd - tylko na czyny i słowa.Na to co facet potrafi zrobić z naszym ciałem i co do niego czujemy.Z wyglądem kotku nie ma to nic wspólnego. Seks u kobiety to uszy nie oczy.To poczucie bliskości, to dotyk, zapach - a ten potrafi zapewnić nawet nie specjalnie atrakcyjny kurdupel z małym przyjacielem.Jeśli nas kocha, jeśli wie jak nas dotykać, jeśli robi to czule namiętnie i z pasją.Bez pośpiechu i egoizmu.Kiedy dotyka naszego ciała z czułością, kiedy się nim delektuje. Jego wygląd jest trzeciorzędny , jego charakter , jego dobroć, otwartość i czułość to coś co trafia do kobiecego ciała. Mówi ci to kobieta.

A propos mego serca.Nigdy nie poruszył go tak na prawdę ciastkowaty przystojniak. Wiele bym oddała za to by pokochał mnie człowiek o złotym sercu.O szlachetnym charakterze i rybka mi jakby wyglądał. Byle mnie kochał tak na prawdę i całym sobą.

Gość Ten Sam Burek
Nie muszisz mi mowic co trzeba robic by rozbudzic kobiete kiedy sie jest blisko razem. Tylko droga pani, kobieta nie dopusci do siebie na tyle blisko do siebie faceta, by ja dostykal a ktory jej nie podchodzi fizycznie. Moze byc jej najlepszym przyjacielem i miec zlote serducho, ale jesli nie jest w jej guscie fizycznie, nie pozwoli zadna baba byc dotykana przez kogos kto JUZ JEJ NIE POCIAGA FIZYCZNIE. Mowiac krotko, nawlizyc wagine czulym pocalunkiem w usta moze zrobic tylko facet, ktorego dopuscila do swoich ust. Powiedz mi teraz dopuscisz do pocalunku mezczyzne ktory cie wogole nie pociaga fizycznie? Dociera do ciebie wreszcie jak to dziala?

Mówisz o swoich ślicznych królewnach , które cię nie chciały? No, z królewnami tak bywa.One wilgotnieją dla takich samych ślicznych jako one, albo dla pieniążków.Albo używają lubrykantów. Widzisz, byłąm z facetami, którzy mnie zupełnie początkowo nie pociągali.Ale potrafili sprawić, że zaczynali. Tym się różnimy - normalne kobiety czasem zmieniają zdanie. A dla królewien , które patrzą na to z jakiej jesteś ligi i co sobą prezentujesz nie dotrzesz nigdy. Zawsze będą miały przed tobą ściśnięte kolanka.Bo mogą mieć każdego...A ciebie nie chcą...

Gość Ten Sam Burek
Wogole nie kumam, o jakich krolewnach ty mi tu piszesz.

To nie kumaj dalej. Wy mężczyźni ogólnie mało kumacie. W głowach się wam nie mieści, że atrakcyjność fizyczna to nie wszystko. Chłopie znam kobity, które idą do łóżka z facetami poparzonymi, niepełnosprawnymi i w stanie , gdzie o fizycznym pociągu nie można mówić.BO ICH KOCHAJĄ.A W MIŁOŚĆ KOBIETY POCIĄG FIZYCZNY NIE ZAWSZE JEST NAJWAŻNIEJSZY. Natomiast wy biedactwa odrzucacie grubą żonę, zeszpeconą partnerkę, matkę swojego dziecka bo widzieliście poród. I się cudnie potraficie usprawiedliwić.

Gość gość
"i ciśnie mi się na usta pytanie - za co my mamy was kochać??????" za nic. nie musisz. łaski nie robisz. ani ty ani reszta tych sfrustrowanych harpii

Gość Ten Sam Burek
A te kobiety co znasz, co ida do łóżka z tymi kalekami, poparzonymi itd to te fizyczne invalidztwa przydarzyły się tym mężczyznom zanim poznały te kobiety co z nimi sypiają czy juz w trakcie trwania tych związków?

Gość gość
haha ja jestem kobieta ale tez musze przyznac ze nieatrakcyjny fizycznie facet po prostu by mnie nie podniecil i tyle chocby niewiadomo co mi mowil i dotykal, sorry. nie generalizuj wiec ze kobiety lubią badz nie lubia tak i tak, moze tobie to wystarcza ale nie wszystkim, kazdy jest inny, zrozum to wreszcie kobieto...

Po wypadkach i w trakcie małżeństwa.Myślisz, że to , że z nimi już były coś zmienia?Wam , żadne przysięgi obrzydzenia nie usuną. A okropne może być cokolwiek - znam faceta, który odrzuca kobiety z zaniedbanymi stopami, innego, który nie znosi warg sromowych w kształcie motylków .Zresztą wystarczy zobaczyć pierwszy lepszy program o chirurgi plastycznej.Wszystko może być fe. Mówicie jesteśmy wzrokowcami i płaczecie, że piękne kobiety albo was nie chcą, albo wykorzystują. Sami nie zdajecie sobie chyba sprawy jakimi burakami, chamami potraficie być dla tych brzydszych kobiet.

Gość Kapitan Zgniotu
"Ja ubliżam? Jesteś facet chodzącym potworem. Zamiast z pokorą znosić pewne niedostatki, ziejesz agresją do całego świata. Twoje poglądy są szkodliwe, uwłaczające, zakrawają o czysty faszyzm. Podobnie jak Hitlerek, Napoleonek i jeszcze kilka ratlerków ze strachu rzucasz się i wyjesz. Nie mam nic do ludzi, którzy nie są idealni - sama taka jestem. Ale z powodu kompleksu i włąsnej niedoskonałości ziać nienawiścią do wszystkich kobiet to już mała przesada." Ty naprawdę chcesz, abym ja cię w ręce sądu oddał za te bezpodstawne, niczym nieuzasadnione oskarżenia o faszyzm? Myślisz, że ja sobie żartowałem wspominając o tym, że twoje słowa są karalne? I co ty mi chrzanisz ty tępa tłusta locho o jakiejś mojej nienawiści albo agresji, skoro 99% twoich komentarzy to zwykły hejt, w dodatku niepoparty żadnymi argumentami i opierający się jedynie na obelgach i pomówieniach?

Gość Kapitan Zgniotu
"Nie mam nic do niskich facetów, dopóki ich kompleks nie przerodzi się w pogardę do kobiet.A kapitan był tego jawnym przykładem." Skąd możesz wiedzieć, jakiego ja jestem wzrostu? Konkretnie, skąd - masz przedstawić dowody i twarde fakty, a nie swoje kolejne fantazje i urojenia.

Gość spontanicznagość
Jacy by mężczyźni nie byli...Starajmy się ich kochać...tak szybko dochodzą:):)

Gość Kapitan Zgniotu
"Atrakcyjny wygląd nie ma się nijak do płodności.A to podstawowy wyznacznik BIOLOGICZNEJ atrakcyjności. Przez setki lat -, wybierane były kobiety o szerokich biodrach, obfitych piersiach , dobrze odżywione - bo te miały szanse przeżyć w sytuacji głodu.Ideałem najbardziej biologicznie poprawnym - bo pierwotnym była kobieta o kształtach Wenus z Vestonic." Najpierw piszesz, że wygląd nijak się ma do płodności, a potem wypisujesz argumenty potwierdzające to, że jednak owszem, ma - czy ty masz naprawdę trochę za daleko do łba, czy już sama się w stresie i panice pogubiłaś w tym całym bełkocie, który tu z siebie wyrzygujesz?

Gość Kapitan Zgniotu
"Nie czepiają się mnie gromady obslinionych samców, dla których liczy się moja d i cycki.A których NIGDY nie będzie interesować to co myślę, to co czuję i jaka jestem." Bo ty nic nie myślisz i nic nie czujesz (i ogólnie jesteś nijaka) więc niby jak miałoby ich interesować coś, czego nawet w ogóle nie ma?

Gość Kapitan Zgniotu
"Bo w to, że facet potrafiłby kochać mnie, to jaka rzeczywiście jestem nie wierzę.On by kochał tylko moje ciało i pozory. Żałośni jesteście ze swoim byciem wzrokowcami.Smutni.Skazani na samotność, na bycie skarbonkami i zabaweczkami kutych na cztery kopytka cwaniaczek.Które kochają nie was, ale wasz portfelik..." Powiedziała "osoba", która odrzuciłaby kogoś wyłącznie dlatego, że jest za niski do obcasów (czyli nie nadaje się na rekwizyt i trofeum, którym można by się pochwalić równie pustym i płytkim co ona sama koleżankom).

Gość Kapitan Zgniotu
"I wiedzą co jest grane.Bo są również piękne kobiety z uczuciami wyższymi , intelektem - dobre, mądre i wrażliwe.I dla nich też stajecie się po pewnym czasie pustakami bez serca i uczuć wyższych." Jacy "wy", do kogo ty to wszystko w ogóle mówisz kretynko? Masz jakikolwiek dowód rzeczowy na to, że którykolwiek z mężczyzn udzielających się w tym topiku naprawdę zrobił coś takiego, o co ty nas wszystkich posądzasz? Jakim prawem ty w ogóle śmiesz np. wolontariusza z hospicjum nazywać pustakiem bez serca i uczuć wyższych, ty bezrozumna sterto kału?

Gość Kapitan Zgniotu
"Córka mojej znajomej jest bardzo ładną dziewczyną - co z tego - jej chłopak ciągle szuka ładniejszej i lepszej.Wybaczyła raz. Ale gnojek nadal robił swoje.Co powiedzieć młodej dziewczynie, która ma wszystko - urodę, intelekt i jest cudownym, wrażliwym człowiekiem, a mimo to jest dla faceta tylko ciałem?" Pytanie brzmi - dlaczego ona zamiast jakiegoś dobrego chłopaka, który traktowałby ją jak bóstwo, spełniłby każde jej życzenie, byłby jej wierny jak przysłowiowy pies i w życiu się nawet za inną laską na ulicy nie obejrzał, wolała właśnie wybrać takiego typa, który chce sobie tylko pobzykać? Jak myślisz (o ile ty w ogóle umiesz myśleć) o czym to świadczy, ten jej wybór?

Gość Kapitan Zgniotu
"Nie drogi chłopcze - ja bym tego jej pustaka czubkiem buta nie tknęła.Zrozum, że zainteresowanie pustych dupków jedynie tym jak wyglądam mnie nie podnieca i nie wprawia w ekstazę. Oczekiwałam od życia tego by ktoś pokochał to co mam w środku - to co się nie zmieni jak się zestarzeję i zbrzydnę." Ale ty nic nie masz w środku, więc z jakiej racji oczekujesz że ktokolwiek miałby pokochać coś, czego przecież wcale nie ma?

Gość Kapitan Zgniotu
"Marzyło mi się w wieku lat 80 spacerować pod rączkę z facetem z którym przeżyłam całe życie.Dobre, normalne życie.Cieszyć się wnukami, małymi radościami i tym , że jest obok ktoś kto mnie zna i rozumie.... Niestety, z żadnym facetem nie da się teraz zbudować takiego związku." Skąd to możesz wiedzieć, skoro ty ogromną większość dobrych chłopaków byś po prostu odtrąciła nie dając im nawet szansy na wykazanie się, w najlepszym wypadku proponując im przyjaźń ("bo nie ma motylków, nie iskrzy, nie ma tego czegoś, nic do ciebie nie czuję")?

Gość Kapitan Zgniotu
"Nie tylko ja na takich trafiam.Mnie się jeszcze chce, ale kupa moich przyjaciółek odpuściła - bo trafiały na takich samych. Nie generalizuję - faceci po 40 są jeszcze koszmarniejsi. Mam policystyczne jajniki - mój organizm nie produkuje progesteronu, a za to masę estrogenów.Estrogeny odkładają się w tkance tłuszczowej i powodują jej przyrastanie. Jem 4 posiłki dziennie - jestem w trakcie diety - schudłam 4 kilo, ale jak nie będę trzymać diety to znowu przytyję. Nigdy nie będę szczupła - bo nigdy nie byłam.Nigdy nie będę piękna - bo nie mam ani pięknej buzi , szczupłego ciała, a przede wszystkim poczucia atrakcyjności. Żadna przemiana , stylista i tysiące złoty wpakowane w wygląd nie pomogą mi odzyskać poczucia atrakcyjności. Choćbym miała perfekcyjny makijaż, super ciuchy to i tak faceci będą mnie mieć w głębokim poważaniu.Tym bardziej, że mam 40 lat.Wy zauważacie te kobiety z których aż bije kokieteria i zarozumiałość." Ciągle gadasz tylko i wyłącznie o wyglądzie, a innym ludziom wytykasz, że liczy się dla nich jedynie powierzchowność - jeżeli nie słyszałaś jeszcze nic o takich pojęciach jak projekcja czy hipokryzja, radziłbym się w trybie pilnym z nimi zapoznać. To raz a dwa, nadal mi nie wyjaśniłaś, jakim cudem w obozach koncentracyjnych ani jednego otyłego człowieka nie było, mimo iż na pewno niejeden z nich na dużo cięższe od ciebie choroby cierpiał.

Gość Kapitan Zgniotu
"W pewnym momencie przestało mi się chcieć być miłą, sympatyczną i usmiechniętą.Bo w domu ryczałam w poduszkę.Przestało mi się chcieć oszukiwać samą siebie i wierzyć, że ktoś pokocha mnie za dobroć, starania, charakter i intelekt. ŻADEN FACET NIE POTRAFI." Nic dziwnego, bo niby jakim cudem ktoś miałby potrafić pokochać cię za coś, czego ty nawet w ogóle nie masz?

Gość Kapitan Zgniotu
"Głupia argumentacja gościu. Wszyscy dranie kreują się na anioły.Draństwa nie widać na pierwszy rzut oka.i wiesz co - każdy z was potrafi być draniem." Wolontariusze z hospicjum też są draniami? Ciekawa "teoria", w sam raz do wykorzystania jej jako kolejną wymówkę i wytłumaczenie, aby mieć się czym usprawiedliwiać w razie spotkania dobrego chłopaka który wprawdzie z drania nie będzie miał w sobie zupełnie nic, ale za to nie będzie cię pociągał (bo np. będzie miał o 2 cm w bicepsie za mało) a ty będziesz się bała zarówno przed nim jak i samą sobą przyznać, dlaczego tak naprawdę go nie chcesz, i aby ci było wygodnie wypalisz mu wtedy, że skoro wszyscy faceci są draniami to on na pewno też.

Gość Kapitan Zgniotu
"Byłam z facetami brzydkimi, biednymi, niskimi, starszymi od siebie. Wszyscy czuli się lepsi ode mnie.To oni robili mi łaskę, że są z kobietą, która nie podoba się ich kolegom." I poniekąd słusznie, że wszyscy się czują lepsi od ciebie, bowiem ty jesteś najgorsza na świecie.