Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

faceci sa z takimi kobietami ktorymi moga sie pochwalic

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
wyglad nie jest najwazniejszy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dla mnie facet, kt贸ry jest z kobiet膮 bo mo偶e si臋 ni膮 jedynie pochwali膰 jest kompletnym zerem, kt贸ry sob膮 nic nie reprezentuje. chwalenie si臋 jest ju偶 z racji nazewnictwa idiotyzmem i modne jest w przedszkolu albo w pierwszych klasach szko艂y podstawowej. w doros艂ym 偶yciu wszelkie chwalenie si臋 jest oznak膮 debilizmu. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dla mnie zerem jest kobieta kt贸r膮 mo偶na si臋 jedynie pochwali膰 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znaczy ze jak kobieta zachoruje albo si臋 zestarzeje to trzeba b臋dzie poszukac innej bo juz nie b臋dzie powodu do chwalenia sie ni膮?jaka艣 debilna teoria,to dziecinada..

Udost臋pnij ten post

Facet pewnie si臋 cieszy, gdy ma 艂adn膮 kobiet臋, ale cz艂owiek nie jest tylko ozd贸bk膮, z kt贸r膮 mo偶na si臋 tylko pokaza膰. Prawdziwy zwi膮zek dwojga ludzi to nie chwalenie si臋 i pokazywanie si臋 razem; to te偶 wsp贸lne smutki, rado艣ci, zainteresowania i proza 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
>>A dla mnie zerem jest kobieta kt贸r膮 mo偶na si臋 jedynie pochwali膰 cool.gif<< wcale si臋 nie dziwi臋, ze tak bredzisz skoro siedzisz z pasztetem, kt贸rego przysz艂o ci si臋 wstydzi膰 :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajkoi kokosz
Czytam wasze wypowiedzi i zastanawiaj膮 mnie panowie narzekaj膮cy na stworzenie w , kt贸re przeobrazi艂y si臋 ich 偶ony. A przecie偶 to dzi臋ki wam one takie s膮, bo s膮 waszym lustrem ale odwrotnym. Proponuj臋 spojrze膰 na swoje kochanie inaczej w kontek艣cie lustra. Nie s艂uchajcie koleg贸w,nie oni z waszymi 偶onami 偶yj膮 i to od was zale偶y ,jakie te 偶ony dla was b臋d膮. Zabrali艣cie sobie ca艂y czas, jaki przynale偶y obojgu, a one godz膮 si臋. Jestem 艂adna, zgrabna, zadbana, mam sw贸j styl i upodobania ,jakies tajemnice ma艂e i ci膮gle si臋 zastanawiam DLACZEGO M脫J PARTNER NIE CHCE NIGDZIE ZE MN膭 WYJ艢膯? nie znam faceta, kt贸ry nie lubi towarzystwa...m贸j lubi ale bez mnie, a to oznacza dla mnie tylko jedno....czas odej艣膰 ... panowie ,dlaczego wolicie towarzystwo koleg贸w pr贸偶nych, samolubnych samc贸w, najbardziej idiotyczne zabawy od wyj艣cia z kobiet膮 swojego 偶ycia pe艂n膮 偶aru? ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e po prostu wielu nie docenia skarbu blisko, bo to co daleko wydaje si臋 atrakcyjniejsze... A do ostatniego wpisu -- zawsze wola艂 koleg贸w, czy to si臋 zmieni艂o z czasem? Ile macie lat?

Udost臋pnij ten post

No po prostu g艂upota! My艣l臋, 偶e to zale偶y od "inteligencji" obu p艂ci. Ka偶dy z nas jest pi臋kny na sw贸j spos贸b, w ko艅cu dziedziczymy geny po rodzicach. M贸j partner jest dobrego wygl膮du ale nie super duper kuper jak promuje to teraz 贸wczesna telewizja i co narzucaj膮 nam amerykanie (cho膰 w ameryce to raczej same puszyste i wielkie te ludziska). Sama nie nale偶臋 do najpi臋kniejszych. Je艣li zawiod艂a艣 si臋 lub zawiod艂e艣 na partnerze to szukaj takiego, kt贸ry ci臋 pokocha (o ile to mo偶liwe bo mi艂o艣膰 w 贸wczesnym 艣wiecei to legenda) a nie siedzisz z debilem! Lub debilk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
facectom podobaja sie ladne kobiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiem co艣 o tym, bo trafi艂am na takiego pana. Mia艂 wymagania wobec mnie z kosmosu. -studiowa艂am dziennie, a do tego pracowa艂am po zaj臋ciach (1tys z艂), dla niego to za ma艂o, kierunek zbyt ma艂o presti偶owy, co podkre艣la艂 na ka偶dym kroku. (On mia艂 艣rednie, zarabia艂 1800z艂 pomimo wieloletniego sta偶u pracy). -ci膮gle marudzi艂, narzeka艂, ponagla艂 bym zrobi艂a prawo jazdy i mog艂a go wozi膰 (mia艂am wsz臋dzie blisko, zni偶ki studenckie, z moim zarobkiem nie by艂o mnie sta膰 na taki wydatek jak auto, sam nawet nie my艣la艂 o zrobieniu, bo ja b臋d臋 go wozi膰). -nigdzie mnie nie zaprasza艂, siedzieli艣my ci膮gle u mnie, krytykowa艂 fakt, 偶e s艂abo gotuj臋 (wszyscy inni byli zachwyceni) -nigdy nie us艂ysza艂am komplementu, chocia偶 uchodz臋 za do艣膰 urodziw膮. Pewnego razu po zaj臋ciach od 6 rano i potem po pracy do 20, zaprosi艂 mnie na spotkanie ze swoimi znajomymi w pubie, ci膮gle robi艂 mi wyrzuty, 偶e wygl膮da艂am okropnie, 偶e mia艂am zagi臋cie na bluzce i paproch na p艂aszczu. Sam ubiera艂 si臋 w tesco, lidlu itp. -cz臋sto powtarza艂, ze wstydzi si臋 za mnie przed znajomymi (do dzisiaj nie wiem czego), a z jego znajomymi utrzymuj臋 do dzisiaj kontakty, polubili艣my si臋 i zgrali艣my, dla niego by艂y to powierzchowne relacje. Potrzeba chwalenia sie dziewczyn膮 przewa偶nie bierze si臋 z jednego, facet nie mo偶e pochwali膰 si臋 sob膮, bo przewa偶nie ma艂o co sob膮 reprezentuje. Podnosi to jego ego, bo ludzie wko艂o my艣l膮, 偶e jednak co艣 musia艂o tak膮 艣wietn膮 dziewczyn臋 do niego przyci膮gn膮膰. Druga sprawa jak m贸j by艂y-chcia艂 spe艂nia膰 swoje marzenia, swoje zachcianki za pomoc膮 mnie (prawko), bo sam by艂 zbyt leniwy i ma艂o ambitny by si臋 samorealizowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie tylko z kobietami, kt贸rymi mog膮 si臋 pochwali膰, ale te偶 takimi, kt贸re odpowiadaj膮 charakterem czy temperamentem w 艂贸偶ku :) Je偶eli i Ty chcesz sprawdzi膰, czy pasujecie do siebie, skorzystajcie z gad偶et贸w erotycznych ( www.virtuallex.pl ) i sprawd藕cie, jak bardzo jeste艣cie otwarci na takie doznania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda. Byl ze mna bo mogl sie mna pochwalic, a pozniej mnie rzucil i wtedy dopiero sie chwalil..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szpetne grubaski te偶 s膮 w zwi膮zkach.

Udost臋pnij ten post

Bzdura kompletna ten temat. Nigdy nie chwali艂em si臋 kobiet膮 przed znajomymi. Chwali膰 to mo偶na si臋 osi膮gni臋ciami w jakiej艣 dziedzinie,nowym autem,mieszkaniem,lepsz膮 pensj膮,a nie 偶yw膮 osob膮. Partnerki nigdy nie dobiera艂em po to,偶eby si臋 ni膮 m贸c chwali膰 ,a sam dob贸r by艂 kwesti膮 tego,czy dobrze si臋 przy niej czuj臋 (pisz臋 to po wielu bardziej,lub mniej udanych zwi膮zkach z kobietami nosz膮cymi rozmiar贸wki od S do XXL). Nigdy nie chwali艂em si臋 tym co moja kobieta posiada, jej inteligencj膮,czy wygl膮dem, bo to nie ja sprawi艂em,偶e ona jest taka. Jedyne czym chwal臋 si臋 w艣r贸d znajomych swoj膮 partnerk膮 to tym,偶e jest wyj膮tkowa :) Tylko idioci chwal膮 si臋 czym艣 na co wog贸le wp艂ywu nie mieli :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy ja by艂em z dziewczyn膮 tak膮 pi臋kn膮 偶e wszystkim oczy a偶 b艂yszcza艂y to moja duma ros艂a i ros艂a. Szed艂em z ni膮 ulic膮 i p臋ka艂em z dumy, 偶e obok mnie idzie tak pi臋kna istota. 呕e j膮 posiadam i jeste艣my razem. Mn贸stwo uczu膰 mia艂em ale owszem, by艂em bardzo dumny i chcia艂em si臋 z ni膮 wsz臋dzie pokazywa膰 i by艂o to pi臋kne uczucie. Oczywi艣cie jej pi臋kno wp艂yn臋艂o na to co czu艂em, by艂em w niej zakochany. Trudno by艂o nie by膰. Innego razu by艂em z dziewczyn膮 tak膮 sobie z wygl膮du, ale za to w 艂贸偶ku by艂a demonem pierwsza klasa. Wtedy nie by艂o tak pi臋knie. Chwile szcz臋艣cia miewa艂em w 艂贸偶ku, lecz na ulicy i podczas imprez ze znajomymi ju偶 gorzej. T膮 te偶 kocha艂em oczywi艣cie. 呕adna mi艂o艣膰 nie jest taka sama jak pozosta艂e. Ka偶d膮 kocha艂em ale za co innego. Ka偶da by艂a inna. Mia艂y inne charaktery. Gdy by艂em z t膮 brzydsz膮 w towarzystwie to w 艣rodku czu艂em, 偶e inni faceci i laski widz膮 to i my艣l膮 o jej urodzie. 艢wiadomo艣膰 tego nie mog艂a mnie opu艣ci膰. Mo偶e to p艂ytkie i pod艂e, nie wiem. Jednak tak by艂o i nie mnie to ocenia膰. To ju偶 poza mn膮. Teraz ciekawy jestem co by by艂o gdybym spotka艂 tak pi臋kn膮 jak tamta pi臋kna by艂a i by艂aby ona tak diabelnie w 艂贸偶ku jak diabelna by艂a ta druga. Pewnie by艂oby cudownie. 呕ycie polega na szukaniu w艂a艣nie takich cudownych chwil i nie ma w tym nic z艂ego. Ka偶dy szuka dla siebie jak najlepszego partnera, chce sp臋dza膰 z nim jak najmilsze chwile. Jednak z do艣wiadczenia wiem, 偶e te kt贸re uwa偶aj膮 si臋 za pi臋kne s膮 zazwyczaj w 艂贸偶ku kiepskie. Nie staraj膮 si臋 i s膮 zwyczajnie nudne i bez fantazji. Ta pi臋kna moja nie by艂a nudna! Nie by艂a pusta i nie uwa偶a艂a si臋 za pi臋kno艣膰. Oczywi艣cie, wiedzia艂a, 偶e jest 艂adna. Ale nie wiedzia艂a jaka jest Pi臋kna! Chcia艂bym jeszcze j膮 kiedy艣 spotka膰. My艣l臋 o Niej ka偶dego dnia. Tak na prawd臋 to o tej brzydszej tak偶e my艣l臋. Robi艂a takie rzeczy, 偶e do dzisiaj mi gor膮co.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sa z takimi kobietami z ktorymi moga porozmawiac i wspolnie sie rzowijac i aby nie byla kula u nogi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wydaje mi si臋, 偶e to prawda :) ale tak pozytywnie do tego podchodz膮c...przecie偶 faceci najcz臋艣ciej wybieraj膮 kobiety, kt贸re s膮 DLA NICH atrakcyjne. a 偶e ka偶dy ma odmienny gust...to inna sprawa. a jak ju偶 facet ma u swojego boku tak膮 fajn膮/艂adn膮/mi艂膮 kobiet臋 to czemu si臋 ni膮 nie pochwali膰 przed ca艂ym 艣wiatem? i moim zdaniem nie ma tu nic negatywnego. ot taka m臋ska natura ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja sie zakochalam w kims nie po to zeby sie chwalic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kazda kobieta moze znalezc faceta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣ciu z 2014.07.23 - trafi艂a艣 po prostu na typowego narcyza, znam doskonale taki typ, te偶 w odmianie kobiecej. Tak, takie osoby s膮 powierzchowne, a potem staj膮 si臋 tyranami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie wystarczy 偶e kobieta mnie poci膮ga i nie brzydzi a to co my艣l膮 inni mnie nie interesuje czego dowodem jest to 偶e teraz mam kobiet臋 kt贸ra jest atrakcyjna i nie mam parcia na chwalenie si臋 ni膮, nie widzieli jej moi znajomi a spotykamy si臋 par臋 miesi臋cy ju偶. Nie wezm臋 sobie natomiast kobiety kt贸ra mnie nie poci膮ga fizycznie raz taki b艂膮d zrobi艂em (bo my艣la艂em 偶e jako艣 to b臋dzie) i wcale nie by艂o... nie do艣膰 偶e nie mog艂em z czasem na ni膮 patrze膰 to ona dodatkowo nic si臋 nie stara艂a je偶eli chodzi o wygl膮d, nawet zacz臋艂a si臋 coraz gorzej ubiera膰 i coraz mniej o siebie dba膰 do tego stopnia 偶e potrafi艂a przyj艣膰 do 艂贸偶ka w przepoconych ciuchach i nie umytych w艂osach kt贸re nie 艂adnie pachnia艂y :(

Udost臋pnij ten post