Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KuMiNKA

Mój facet ignoruje mnie na imprezach, rozmawia z innymi laska pół godziny i nie

Polecane posty

Gość KuMiNKA

myśli nawet o mnie. Niby to jakaś kolezanka z pracy, uczelni, czasami z osiedla, a nawet mnie nie przedstawi. Stoje jak kołek i czekam, bo nie chce wyjsc na natrętną i zazdrosną suczę. Kiedyś, gdy tak długo gadał z jedną, podeszłam i się przedstawiłam, była strasznie zdziwiona że ma dziewczyne i długo się wahała przed podaniem mi ręki. A on lekko się zdziwił, i tak dalej z nią rozmawiał o d***e maryni, a to o rodzinie, a to o znajomych. Wracając do domu wygarnelam mu, co o tym mysle i mnie przepraszal. Nie minal miesiac, jedziemy na ognisko, mnostwo ludzi, od razu gdzies pobiegl i mnie zostawił. Powoli i na spokojnie porozmawialam z obcymi mi dziewczynami o polityce i otaczajacym nas swiecie, pozniej poszlam go szukac i on oczywiscie rozmawiał z jakąś laską 40 minut bez przerwy. Nie podeszłam, z daleka obserwowałam i poszukałam sobie innego towarzystwa. Później on poszedł z kolegami szukać patyków na kiełbaski. Na mnie nawet nie spojrzał. I tak co impreze. Tłumaczenia i rozmowy przynoszą efekt na chwilę. Czuję się źle, jak piąte koło u wozu. Proszę powiedzcie co robić i jak rozmawiać?

Gość gość
Ignor i mu na bibach.

Gość gość
Moja dziewczyna raz mi tak zrobiła i ją zostawiłem. Trzeba się szanować.

Gość gość
co za burak

Gość gość
Kup sobie psa i trzymaj go na krotkiej smyczy a czlopakowi daj spokoj.

Gość gość
Jakiś egoista i zadufany w sobie człowiek, daj mu kopa, szkoda dla takiego czasu.

Gość gość
niech sam sobie łazi na imprezy, ty na swoje on na swoje albo go zostaw jak zapomina że ma dziewczyne, kołek z niego

Gość gość
po co mu laska?

Gość gość
jak lubi sam imprezowac to po co mu laska

Gość gość
chyba powinnaś znaleźć innego chlopaka, to jest nienormalne, zeby normalny facet ignorował do tego stopnia swoja dziewczyne na imprezach. myślałam, że przesadzasz, ale z etgo co piszesz, to wynika, ze mu kompletnie na tobie nie zalezy, uważa, ze mma cię w garści i na 100% go nie zostawisz. Niech się chłopaczyna zdziwi :D

Gość gość
Opcje masz 3.Pierwsza:Nauczyć się bawić z innymi, szybko nawiązywać kontakty, wdawać się w dyskusje, wszystko obrócić w żart i nie mieć czasu dla chłopaka, czyli odpłacić pięknym za nadobne lub opcja dwa: po angielsku, niezauważona opuścić imprezę, a potem mówisz, że nie chciałaś mu przeszkadzać. Opcja 3 nie chodzić wogóle na żadne imprezy w jego towarzystkiw. Powiem tylko od siebie,ż eteż miałam takiego chłopaka, a na jedenj z takich impre4z poznałam mojego męża.Mój chłopak wicznie był wszystkimi zajęty, tylko nie mną, a mój obecie maż przyszedł z dziewczyną, która wiecznie miała focha, tak sie zgadaliśmy, i już dalej poszło.Chłopak zoreintował się, ze kogoś mam, po 2 tygodniach, jak przestałam pierwsza nawiązywać kontakt, polecam takie rozwiązanie.

Gość gość
Czego on tak szuka na tych imprezach jakby sie nie wyszalal?

Gość gość
Moze potrzebuje innego towarzycha :P

Gość gość
Masz jeszcze opcję 4- zerwać z nim i poszukać takiego, dla którego będziesz najważniejsza. Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie.

Gość gość
Taki facet nie jest nic wart. Nie traktuje cię widocznie poważnie. Ja bym na twoim miejscu postawiła mu ultimatum albo się zmieni albo z wami koniec, a jak nie to go zostawiła. Szkoda czasu na takiego egoistę. Trzeba mieć swój honor. Z facetami trzeba krótko.

Gość gość
zostaw go

Gość gość
beznadziejny gosc

Gość gość
Niestety pozwalasz mu na takie traktowanie... Zostaw go i szukaj faceta a nie fircyka.

Gość gość
Jeżeli po upomnieniach sie nie zmienia, to czas zakonczyc

Gość gość
Moja dziewczyna zachowała się tak raz, na weselu i to był koniec naszej znajomości. A ty jak chcesz to sobie pozwalaj.

To juz go sobie odpuśc kochana. Chyba Ty mu niestety nie wystarczysz.

Gość gość
Jeden raz mozna wybaczyc, bo moze facet ma braki w wychowaniu. A drugi raz czy nastepne sa niewybaczalne. To dziwne, ze tolerujesz takie zachowanie. Chodzisz z nim nadal na imprezy, i nadal pozwalasz sie lekcewazyc. Zastanow sie nad soba.

Gość dupaslona
A co on Twoją własnością, że musi chodzić za tobą? Sama się sobą nie umiesz zająć, że trzeba cię na imprezach niańczyć, nie może odejść na krok? Już wiem dlaczego niektórzy jak znajdą sobie dziewczynę to zrywają kontakty z innymi, przez takie głupie c**y jak Ty.

Gość gość
ej, ty powyzej... Nie mowimy tu o zostawieniu dziewczyny na chwile, to normalne przeciez jest i o to na pewni nie mialaby pretensji. Ale ten chlopak olewa ja podczas calej imprezy! A to juz zabawne nie jest. Do d...taki partner:O

Jak Twój facet ma ochotę pogadać z inną to niech gada, ale Ty nie możesz czuć się przez to zlekceważona. Powiedz mu o tym, bo może on wcale nie ma nic złego na myśli. Może nawet nie wie, że się tak czujesz. Sama rozmowa, to nic takiego. A jak Cię to drażni...to mu mów!!!!

Gość gość
".... Tłumaczenia i rozmowy przynoszą efekt na chwilę...." Takie zdanie autorka napisala w pierwszym poscie. Czytaj ze zrozumieniem.

No własnie to robię, ale co chce przez to siągnąć? Zawiązać smycz, żeby z żadną inną nie gadał? A może jest po prostu przewraliżliwona lekko...nie wpadłas na to? Może ona to bóstwo i tylko z nią powinien rozmawiać...jak ma jakiś problem to może niech wyduka...ot co.

Gość gość
" nawet mnie nie przedstawi. Stoje jak kołek i czekam" "A on lekko się zdziwił, i tak dalej z nią rozmawiał o d***e maryni, a to o rodzinie, a to o znajomych. Wracając do domu wygarnelam mu, co o tym mysle " " on oczywiscie rozmawiał z jakąś laską 40 minut bez przerwy." "Na mnie nawet nie spojrzał." "I tak co impreze. Tłumaczenia i rozmowy przynoszą efekt na chwilę. Czuję się źle, jak piąte koło u wozu" Ona nie tylko mu "duka", ale mowi, ze jej sie takie zachowanie nie podoba. I ma racje. Skoro razem przyszli na impreze, to i razem powinni ja spedzac. Nie kazda seksunde oczywiscie, ale na pewno nie powinien jej zostawic na caly wieczor samej. To kompletny brak wychowania i lekcewazenie. Jak chce gadac tylko z innymi, to powinien pojsc sam. Byloby wtedy ok. Nie sadzisz?

Twoje małpy, twój cyrk. Jeżeli uznałbym, że dziewczyna lekceważy mnie i flirtuje z innym to zostawiłbym ją. Nie ma co się z kimś męczyć. Coś nie tak to wypad, nie ta to następna. Trudno.

No tak...więc niech go albo puści na imprezę sama, albo "zabroni", albo go odpuści...nie sądzisz? O czym facet gada 40 minut z inną? Matko, nie popadajcie w paranoję. A jak Wam się coś nie podoba to zróbcie z tym porządek...takie to trudne?