Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ulicy poderwal mnie przystojny facet

Polecane posty

Gość gość

po raz pierwszy w zyciu mi sie to przytrafilo, bylam w szoku, on wysoki i przystojny, kilka lat starszy ode mnie, wysportowany. chcial mnie zaprosic na kawe,ale spieszylam sie i odprowadzil mnie na autobus,gadalismy z 30 minut, dziwnie tak kogos poznac. Spytal czy mam plany na wieczor i proponowal spotkanie,a ja nie wiem. Przystojny byl, ale co sadzicie o facetach zagadujacych laski na ulicy? pewnie podrywacz...

Gość gość
Pewnie 30-letni prawiczek jakiś w końcu się odważył zagadać do jakiejś

Gość gość
watpie,by prawiczek byl tak odwazny. rzadko kiedy facet ma tyle smialosci. to swiadczy o pewnosci siebie. do tej pory "podrywali"mnie tylko robole albo pijaki a ten byl trzezwy i inteligentny

Gość gość
dziewczyny nie wiem co robic, umowic sie z nim czy narazie nie?

Gość gość
Dałaś mu numer? Jeżeli tak i Ci się spodobał to możesz iść. Nie musisz mu od razu dawać tyłka

Gość gość
Tak szybko oceniłaś, że jest inteligentny? Pewnie przypisujesz mu same zalety tylko dlatego, że był przystojny :D

Gość gość
Po 30 minutach rozmowy spokojnie da się ocenić inteligencję moim zdaniem

Dla mnie dziwne i szczeniackie jest takie zaczepianie. Ja powiedzialabym jak bohaterka pewnego starego filmu "nie zawieram znajomosci na ulicy" :D

Gość gość
dla mnie normalne. jak ktos mi sie serio spodoba to po co tracic okazje? w byle pubie mozna podrywac a na ulicy już nie? śmieszni jestescie. No chyba że kolo był z PUA

To bardzo rzadko spotykana w Polsce sytuacja, faceci raczej nei podrywają na ulicy, nie dziwię Ci się, że byłaś zaskoczona. Niemniej to miejsce jak każde inne na poznanie kogoś, warto korzystać z uśmiechów losu, nie masz nic do stracenia, a skoro podoba sie Tobie to dlaczego nie przyjąć zaproszenia :)

Gość gość
Dla mnie to też nic nienormalnego

Gość gość
Ja uważam że skoro podszedł do Ciebie, to podchodzi tak pewnie do każdej dziewczyny, która mu się podoba. Dlatego ja generalnie nie ufam takim facetom. Szczególnie jak jakiś przystojny 30latek. Ale z drugiej strony to mój ojciec też poderwał matkę na ulicy, z tym że oni mieli wtedy po 20 lat.

"Ja uważam że skoro podszedł do Ciebie, to podchodzi tak pewnie do każdej dziewczyny, która mu się podoba." Nie uważam tak, istnieje taka możliwość, ale czasami kieruje nami impuls i robimy coś po prostu, np. zagadujemy do kogoś kto ma to coś.

Gość gość
"Po 30 minutach rozmowy spokojnie da się ocenić inteligencję moim zdaniem" Nie dziw, że tworzą takie rzeczy osoby, które same tej inteligencji zbyt wiele nie posiadają. Pewnie jeszcze ocenisz czy jest dobrym człowiekiem. Wygląd robi wszystko, a pewnie powiedział parę zdań normalnie i już.

Gość gość
Ty jesteś pewnie sfrustrowanym brzydalem uważającego się za osobę inteligentną? Brak ci sukcesów z kobietami i dlatego tak piszesz

Każde miejsce jest dobre na zapoznanie ,czy ulica jest gorsza?Czy tylko w klubie ,na imprezie,na uczelni itd. Myślę że facet który potrafi zagadać do kobiety jest pewny siebie i odważny,do takich świat należy:)

Gość gość
"Nie dziw, że tworzą takie rzeczy osoby, które same tej inteligencji zbyt wiele nie posiadają. Pewnie jeszcze ocenisz czy jest dobrym człowiekiem. Wygląd robi wszystko, a pewnie powiedział parę zdań normalnie i już." Bredzisz. Po pół godziny rozmowy można wnioskować o inteligencji. Słychać zasób słownictwa, sposób budowania zdań itp. Jeżeli ktoś ma bogaty zasób, to najprawdopodobniej nie jest prostakiem stroniącym od książek, ale jest oczytany, a to z kolei też o czymś świadczy. Oczywiście może być wykształconym chamem, brutalem, podrywaczem i bóg wie czym jeszcze. Ale stwierdzić można, że nie ma iq poziomu żaby

Gość gość
moze to bylo mi pisane? ma taki znak zodiaku jak moj dziadek,a mojdziadek to idealny facet byl.i mialam chlopaka spod tego znaku i bardzo mnie kochal. no podryw w klubie czy pubie jest bardziej popularny,bo tam faceci sa pijani a laski super odpicowane ( a tu on byl trzezwy,a ja nieswieza, bo sie opalalam). dobra zadzwonil i umowilismy sie

Gość gość
Ten koleś co pisał, że nie można ocenić czyjejś inteligencji po 30 minutach rozmowy musi być niezłym baranem, który myśli baaardzo powoli.

Gość gość
Tylko nie rób loda na pierwszej randce

Gość gość
co do inteligencji moze masz racje, chodzilo mi o to,ze nie byl to jakis prostak,zelus,dres z patologii (a zwykle tacy podrywaja). no jakos da sie poznac czy ktos jest glupi czy nie, czy mowi "lubialem" "poszlem" , nie zaciagal,nie przeklinal, w sumie byl spokojny, nie jakis przebojowy, teraz zadzwonil do mnie i byl jakis speszony. w koncu sie umowilam, co mam do stracenia? poza tym znalazlam go w internecie, wiem juz jak ma na nazwisko, nie oszukal mnie z tym,no i woli spedzic wieczor ze mna niz ogladac mundial :D

Gość kurde121
o kurde

Gość gość
Jeśli dla ciebie używanie poprawnej polszczyzny automatycznie oznacza to, że jest inteligentny to współczuję. Ale skoro wierzysz w jakieś bzdurne horoskopy i znaki zodiaku to nic dziwnego, że dla ciebie to już jest szczyt inteligencji. :D

Gość gość
Przestań się dowalać do laski. Wstępną weryfikację można zrobić, dokładniej zobaczy na randkach. Idiotę rozpoznasz z daleka, ostatnio byli u mnie robotnicy i był taki jeden półgłówek, ledwo do mnie 2 słowa powiedział to już wiedziałam jaki jest, mowił jakby ledwo mówił (i BYŁ przystojny :D). Ty się dopierniczasz, bo zakładasz, że autorka uległa efektowi aureoli, ale niekoniecznie musiała. Dziewczyny nie zawsze są aż takie jak faceci, że im mózg staje jak piękną widzą.

Mi wystarczy 30 minut by zrobić wstępne rozpoznanie czy facet mi się podoba, oczywiście czasem potem okazuje się że jednak nie jest w moim typie, ale te 30 minut wystarcza by stwierdzić chcę go bliżej poznać lub nie chcę go bliżej poznać.

Gość gość
A ty jesteś brzydalem, zgadza się?

Gość gość
dokladnie, nie jest to efekt UTO. albo ktos jest glupi albo nie. prosty facet zagadalby "hej piekna, chodz ze mna na spacer" albo cos w tym stylu. zreszta zobaczymy jaki jest,czas pokaze. a horoskopy to cos zlego? magia,kabaly, lubie astrologie i tyle.a Ty masz jakas pasje? zreszta temat kierowalam do dziewczyn, bo ich sie chcialam poradzic,a nie facetow,ktorzy potrafia tylko "nie rob loda" :O a co do tego,ze zagaduje tez inne, tez mam taka mysl, obawy, nie jestem zbyt ufna

Gość gość
kto brzydalem ja? jestem przecietna. na pewno nie jestem super laska,wiec dziwi mnie podryw. chociaz dwa miesiace temu podrywal mnie przystojny kolega z uczelni (i rowniez inteligentny :) )

Gość gość
Nie, mówiłem o tym facecie co się Ciebie uczepił tu na forum