Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ulicy poderwal mnie przystojny facet

Polecane posty

Gość gość
wiekszosc facetow z kafe to brzydale, a niektorzy nie maja nawet 175 cm :O

Gość gość
A wiekszosc kobiet z kafe przekracza wage 65 kilogramow :)

Gość gość
w takim razie ja nie naleze do wiekszosci :) waze znacznie mniej. wlasnie wrocilam 40 minut temu ze spaceru z nim. zaproponowal mi juz spotkanie jutro. jest naprawde przystojny...wczesniej nie bylam tego pewna,bo mial okulary przeciwsloneczne, ale teraz go zobaczylam w pelnej krasie :) :) chociaz nadal nie wiem jaki ma kolor oczu

Gość gość
kto by tam na ciebie spojrzał szmato

Gość gość
Skończcie zazdrosne zdziry mieszać kobiecie w bani. Jak chce niech się umówi. Same macie sz/maty profile na portalach randkowych, po paru piwach dajecie w barze pierwszemu lepszemu i jeździcie za granicę walić się z Turkami. A tu raptem oburzenie, że kobieta jest tak atrakcyjny, że aż mężczyzna zaczepił ja na ulicy! Po prostu bał się, że więcej jej nie spotka wy krowy durne.

Gość gość
00:53 a jestes facetem czy kobieta? :) dzieki za mile slowo,chociaz ja sie za atrakcyjna nie uwazam. Tam gdzie sie opalalam bylo duzo ladnych, zgrabnych mlodych lasek. A ja za swoje atuty uwazam bardziej cechy wewnetrzne niz zewnetrzne. Chociaz zdaje sobie sprawe,ze nieznajomy nie podchodzi do kobiety, bo ta jest madra czy wrazliwa tylko musi mu sie podobac wizualnie. I z tego powodu budzi to moja nieufnosc. Co innego jak chce sie umowic kolega,ktorymnie zna i wie jaka jestem a co innego jak ktos kto zobaczyl tylko moja fizycznosc.