Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaaa

dziewczyny strasznie mi wstyd, mialam intymna sytuacje z wlasnym tesciem........

Polecane posty

Gość gość
...........

Gość gość
to nie jest żartobliwe określenie, a obraźliwe, szkoda że nie rozumiesz

Gość gość
pelikanka o matko.... a połknęłaś chociaż jak na pelikana przystało? :P

Gość gośćaaa autorka
to wyzej to byl podszyw, a wy nawet tak durnego podszywu nie potraficie rozpoznac? przeciez grill byl wczoraj :D

Gość gośćaaa autorka
a o Pelikance napisal dzisiaj ;-)

Gość gośćaaa autorka
spadaj podszywie.

Gość gośćaaa autorka
14:38 to podszyw nie czytajcie jej tesc zaproponowal mi ssmsowo przejscie na t"ty" ale chyba się nie zgodze co myslicie?

Gość oon36
własnie. moja zona pare lat temu miala intymna sytuacje z moim kolega.Konkretnie przelecial ja po jakiejs imprezie.ja spalem obok-pijany. oni na lozku obok-rowniez pijani. z tym ze ja sie o tym dowiedzialem jakos po dwoch dniach-niestety dowiedzialem-sama mi powiedziala.Twierdzila ze byla bardzo pijana pamieta piate przez dziesiate i wogole myslala ze to ja sie do niej dobieram.Czy wierze? nie wiem,w sumie mogla mi tego nie mowic,a ze powiedziala to i moze jest w tym troche prawdy. nadal jestesmy malzenstwem, jednak nie jest jak kiedys.Slad jednak zostaje-przynajmniej u mnie.A "kolega"? Nie wiem czy on wie ze ja wiem. Niestety takk sie zdarza-na szczescie rzadko ze uscisniemy sobie rece na przywitanie. I tak nieraz swiebrzwi mnie moja prawica.Ale poki co zeby ma wszystkie...

Gość gość
Autorko, nie mogę jednej rzeczy pojąć, starając się zrozumieć Twoje wyjaśnienia.. Twierdzisz, że byłaś pijana, normalnie byś tego nie zrobiła. Potem dodajesz, że masz "przebłysi" tego, co się działo. wiesz, że nie doszło do seksu, tylko zrobiłaś mu loda. Nazwijmy po rzeczy. Czyli jednak na tyle "świadoma" byłaś, może momentami, że wiedziałaś - bo pamiętasz co nieco - że jemu loda robiłaś.. Więc jak do tego dopuściłaś..?? Miałaś skrawki świadomości, wiedziałaś z kim i co robisz, nawet jeśli były to urywki. Mogłaś zareagować i skończyć. Gdybyś nic nie pamiętała, to temat brzmiałby inaczej, że przypuszczasz, że mogło do czegoś dojść między Tobą a teściem.. bla bla.. Trochę dziwna ta Twoja historia.. Dodam, że zdarzyło mi się kilka razy być na tyle pijaną, żeby mieć "skrawki pamięci", więc wiem, na czym to polega.

Gość gość
Ja jestem z teściem na ty, ale loda mu nie robiłam :P

Gość gość
Chcialabym zeby moj maz mial takiego k****a jak ma jego ojciec albo zeby moj maz czesciej wyjezdzal w delegacje,bo tesciu jak mnie posuwa to mdleje z roskoszy a orgazmy to trudno mi zliczyc,gdy juz wyjdzie ze mnie to go jeszcze dlugo czuje a gdy jest czas na powtorke to wtedy daje mi popali ze pozniej nie moge na nogach ustac Poprostu jest super samiec z dobrym bolcem

Gość gość
co u ciebie autorko

Gość gość
up

Gość gość
uwielbiam ten patologiczny temat :)

Gość gość
Pewnie się wydalo i lodziara zostala macocha swojego meza

Gość gość
haha ha ha ha haha ha! o ku/rwa:-)co za temat:-)

Gość gośćaaa autorka
widze, ze nawet jak mnie nie ma to topik sie ciagnie :) ja juz nic nie napisze, bo szkoda mi czasu na takie pierdoly jak kafeteria... wole go przeznaczyc na cos bardziej pozytecznego :)

Gość gość
np na robienie laski tesciowi :)

Gość gość
pożytecznego-śmiechu warte, dajesz i męzowi i teściowi ale nie przejmuj sie wszystko zostanie w rodzinie. Luzik.

Gość gość
Autorko wroc do nas, opowiedz co u Ciebie? Cos sie zmienilo w Twoim zyciu?:-) Tyle ludzi czeka na dalszy ciag historii:-)

Gość gośćaaa autorka
ok, skoro tak prosicie to napisze, bo w sumie juz mnie nie obchodza wasze hejty - od czasu kiedy tu pisalam spotkalam sie dwa razy z tesciem i praktycznie codziennie piszemy ze soba. ale nie wiem czy sie zdecyduje na kolejne spotkanie, bo po nich ciezko mi udawac kiedy jestesmy w wiekszym gronie, ze wszystko jest normalnie.

Gość gość
Autorko co u ciebie i u teścia

Gość gość
Dopiero trafiłam na ten temat i dostarczył mi rozrywki na kilka wieczorów. To lepsze niż niejedna książka. Nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale fajnie by było by autorka powróciła i napisała ciąg dalszy. Jak by dodała bardziej obrazowe opisy, to mogłaby stanowić konkurencję dla 50 twarzy Greya.

Gość gość
Jeden z lepszych tematów Kafe :-)

Gość gość
A ja na twoim miejscu bym glupa udawala.Ze wszystko normalnie itd. Jesli faceci zapominaja jak sie zachowuja po alkoholu to i kobiety tez maja prawo do tego.A tak to po prostu NIE BEDZIE TEMATU ITYLE.

Gość gość
To juz koniec wątku ??? Szkodaaaa

Gość gość
No szkoda

Gość gość
a juz myślałam że alliinside odkopała temat ;)

Gość gośćaaa autorka
witam wszystkich po dlugiej przerwie, przypadkiem trafilam na ten topik az mi samej sie chce smiac jak go czytam :)