Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość współczesnych młodych facetów woli starsze kobiety...

Polecane posty

Gość urodzony1995
No i dobrze ,że się skromnie ubierają :) . A moje rówieśnice mogą być zazdrosne :)

Gość urodzony1995
naprawdę , tu nie chodzi tylko o wygląd ,ale również jednak o pewną inteligencję :) . Bo młode dziewczyny ,nie oszukujmy się ,często gęsto nie mają elementarnej wiedzy na żaden temat( no może poza alkoholem ) ... To co już pisałem na pierwszej stronie ,z kobietami pomiędzy 30-45 lat można porozmawiać naprawdę na wiele tematów , powymieniać się poglądami ,itd.,itp. ...Nie mówiąc jeszcze o jednym elemencie, o którym tu wspominałem ...

Gość gość
Powiem jednak, że jest pewna bariera. Gdyby mój facet nie skłamał i nie dodał sobie lat, to bym w ogóle nie wzięła go pod uwagę. Sam stwierdził, że gdyby powiedział mi ile faktycznie ma lat, to bym go olała. Jak już się dowiedziałam, to uświadomiłam sobie, że faktycznie wiek nie ma znaczenia.

Gość gość
Po pierwsze nie większość tylko ... pasjonaci antyków. A po drugie nie do związku ani aby brać ślub tylko dla przygody.

Gość gość
z 40 mozna pogadac ale o menopalzie o o smierci.

Gość gość
Ale jebniety temacik.Nie wiekszosc tylko pare procent menelow ma takie odchylenia ze woli stare z pajeczynami na p*****h.

Gość gość
Wiekszosc woli sponsoring mlodych i platna milosc.

Gość gość
Wiekszosc mlodych kobiet to puszczalskie wiec to logiczne po co takie facetom.

Gość gość
Wspolczesni faceci wola mlode i swieze kobiety a nie pomarszczone stare mohery.

Gość gość
Kazdy woli mlode. Dlatego mlode sie sponsoruje a nie stare.

Gość gość
Mlode beda cie kochac za sponsoring a stare za mlodosc.

Gość gość
Uwielbiam młodszych ,a oni mnie:)oczywiscie nie wszystkich i nie wszyscy.i nie mowie tylko o sparowaniu sie na jedna noc :P

Gość gość
niektorzy mlodzi szukaja starszych

Gość gość
ze mna chca sie umawiac mlodsi .

Gość gość
starsze lubia mlodych

Gość gość
wole mlodych

Gość urodzony1995
I vice versa, ja wolę Was :) .

Gość gość
Młode dziewczyny sa nastawione na kase i na to jaką facet ma brykę. Co moze jej kupić i gdzie sie pokazać..Są głupie naiwne i pazerne,nastawione na kariere i imprezy. Powiem tak kobieta starsza nic nie musi,została wychowana w innych czasach zna swoja wartośc i potrafi uszanować faceta nawet młotszego. Nie przyjdzie na randkę w leginsach lub jeansach gdy na dworze jest + 30 stopni C. Poza tym w łzoku potrafi wyprzedzić i zrozumiec potrzeby swojego partnera słucha go... Jest wesoła a kiedy trzeba potrafi wysłuchac. Wie co to pończochy,uwodzenie i seks... Wiek? Jezeli wiek ma być przeszkoda jeśli ludzie sobie się podobaja i się nawzajem pociagaja to nie mam pytan. Mozze być aseksualna 20 latka a ja na nia spojrze i nic... pozdraawiam Facet

Gość gość
Mam iść do łożka z dziewczyna tylko dlatego ze jest w moim wieku? Najczęściej to sa drewniane panny robiace sceny roszczeniowe... Ja chce starszą kobietę z tajemniczym usmiechem....:)

Gość urodzony1995
Otóż to

Gość gość
My faceci szukamy seksu, ale w dobrym gatunku takiego z efektami specjalnymi jak czułość ciepło gra wstepna.... a wiek?? co ma do tego wiek.. liczy się osoba która uwodzi mnie a ja ja. Jesli czuję przyciaganie silniejsze niz wszystko to tego chce i do tego nie potrzebuje patrzec w dowód...

Gość gość
podobaja nam sie ci ktorzy nas lubia

Gość gość
Jestem młodym facetem i marze o tym by zainteresowała sie mna dojrzała kobieta... ale one nie bardzo chcą;(

Gość gość
urodzony1995 masz chyba jakiś kompleks, podkreślasz, ze wszystkie kobiety w twoim wieku sa głupie, jakaś młoda chyba musiała ci zaleźć nieźle za skórę. Jestem w twoim wieku i nie uważam się za głupia gąskę, nie chleję na umór, nie palę i interesuję się światem zewnętrznym, moje koleżanki też nie są słodkimi idiotkami, też spotykam głupich ludzi, ale nie mówię, że wszyscy tacy są. Do tego dodam, ze nigdy w życiu nie umówiłabym się z facetem po 30tce, a jakby wyglądał na młodszego to tak po poznaniu jego wieku od razu bym go skreśliła, dla mnie takie związki są chore nie interesują mnie tacy "wujkowie".

Gość gość
A, że o seks chodzi jestem skłonna uwierzyć. Szukacie tylko własnej przyjemności a starsza kobieta rzuci sie na was bez mrugnięcia okiem tylko dlatego, że młody a wy nic robić nie musicie. Z młodszą trzeba troche inaczej, zwłaszcza jak nie ma doświadczenia, trzeba o nią zadbać, starać się, ale to za trudne dla niektórych wielbiących milfy. Lepiej mieć darmową prostytutkę.

Gość gość
mlode szukaja starszych

Gość gość
Prostytutkom trzeba płacić,więc odpowiedź nasuwa się samoistnie.Wynika,że młode to prostytutki.

Gość gość
młode szmule pójdą z każdym, nikt nie lubi wsadzać penisa w śmietnik publiczny.A ilu " szwagrów:: .NO chyba ,że ktoś lubi bajoro w którym egzystowało nie wiadomo ile penisów

Gość gość
mi sie trafiali mlodsi.