Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość współczesnych młodych facetów woli starsze kobiety...

Polecane posty

Gość young_son_of_svarog
A stary ma do zaoferowania to samo,oprócz tego jest niewydolny seksualnie :).

Gość young_son_of_svarog
do tego ...eh ,zmęczony jestem :).

Gość gość
idź spać.

Gość gość
Nigdy bym nie dopuściła do seksu z facetem młodszym o 10cz 15lat,o zgrozo!a 20lat mlodszy to juz skandal a jakie poniżenie ze brak slów.Te kobiety co sie ciągają z gowniarzami są chyba chore psychicznie bo innego wytłumaczenia nie ma.

Gość young_son_of_svarog
Sama jesteś chora psychicznie.Pozdro.

Gość gość
Chorzy ludzie zazwyczaj sie do tego nie przyznają,trzeba mieć cos z głową zeby z gowniarzem sypiać i do tego jeszcze niedouczonym którego jeszcze pewnie trzeba pokierować bo nie bardzo ogarnia temat,ale wstyd!!!

Gość young_son_of_svarog
Fajnie ,że się do mnie dopierdoliłaś z racji wieku.Dobrze,że 20 latki(moje rówieśniczki) kurwią się z 50 letnimi impotentami za kasę,to jest najbardziej w porządku.

Gość gość
gośćdziś Wstyd to jest mieć taką pop*********ną kobietę jak ty. Spadaj koofo do swojego oblesnego facia bo tylko taki oblech może tolerowac taką jebnieenta.

Gość gowniarzom mowie NIE
Och tak,seks ze szczeniakiem 20l.młodszym to super sprawa,ale jazda,chyba dla niego uciecha,ze jakas glupia sie na jego bajer nabrała,no naprawdę,trzeba nisko upaść żeby pozwolic na to gowniarzowi,ale kazdy orze jak może.Jak nie maja facetów z klasą to zadawalają sie byle czym czyli szczeniakiem o 15-20l.młodszym,ale zaszczyt,:D,no naprawdę :D,umieram ze smiechu:D:

Gość gość
14:51'''moj pan nie narzeka,nie doprawiam mu rogów z gowniarzami .

Gość gośćMadziara
Wole w swoim wieku lub starszych od siebie, a mam 37 lat :-P Zależy kto co lubi:)

Gość gość
Ty dzieciaku 14\51\nawet pisać poprawnie nie potrafisz ,popatrz na ostatni wyraz a do seksu sie rwiesz z dorosła panią,buty mozesz mi wyczyścić językiem i tylko tyle.

Gość gość
Każda potwora znajdzie swego amatora ;)

Gość gość
Na taka lampucere jak ty to nawet obszczymur z pod budki z piwem nie poleci.

Gość gość
co znamy sie?widocznie nie ,ale i tak dzieciakami sie nie interesuję,wole facetow 35-45.

Gość gość
a ja wole mlodszych.

Gość gość
starsi lubia mlodych.

Gość young_son_of_svarog
Starymi impotentami.Pozdro.PS Znam się na polityce,historii,studiuję i znam 3 języki obce,większość dziadków nie dorówna mi zarówno pod względem intelektualnym,jak i kondycyjnym.

Gość cezaria
to wszystko może być prawda z twoimi walorami. tylko że jesteś jak ptaszek, który nie żyje w klatce. ja ci uwierzyłam, że nie chodzi ci tylko o seks, po tym jak piszesz o nasz kobietach 30+ . jesteś piękny, kiedyś będziesz być może fantastycznym facetem. życzę ci znalezienia tej twojej pani. :)

Gość young_son_of_svarog
Dziękuję Ci bardzo.Zazwyczaj odpowiadam spokojnie tak jak teraz,jednakże jak ktoś mnie sprowokuję,to nieraz mam problemy ze spokojną odpowiedzą,nigdy nie udaję gdy ktoś na mnie pluje,że deszcz pada :).

Gość young_son_of_svarog
I to jest jedna z moich wad,mianowicie gorąca głowa.Może nieźle wyglądam i posiadam pewne zainteresowania i zdolności,jednakże brak opanowania w pewnych sytuacjach nie jest zbyt ciekawą cechą.O ile kobiecie nigdy nic nie zrobię(tak zostałem wychowany,dla mnie facet ,który uderzył kobietę z automatu przestaje nim być),jednakże gdy jakiś koleś powie słowo za dużo,zagalopuje się,to za siebie nie ręczę.

Gość gość
Nie panujesz nad agresja,nawet słowną.Jak mozna wyzywać kogoś od korf itd ,kogoś kogo wogole sie nie zna itd.Jakiś nie wierze ze nie uderzyłbyś kobiety,ty jestes po prostu chamem a piszesz o zainter.i wyksztalceniu.Nic nie pomoże jak facet jest chamem i agresorem.Spotykajcie sie z gowniarzami to potem usłyszycie ,ze korfy jestescie.Nawet na forum wyzywa ludzi których nie zna to co do piero w rzeczywistości.Woli starsze bo starsza moze będzie jego tolerować,mloda sobie odpuści prostaka.I tu jest pies pogrzebany.

Gość gość
No a starszy to taki kulturalny. Zwłaszcza w pl. Może z dziesieć procent wie co to kultura. Mnie to rybka kto cie puka stara ruro , pewnie jakiś daddy from Raszyn , i to szczyt twoich możliwości. I przestań wyzywać chłopaka , bo sama się zachowujesz jak podstarzała patologia.

Gość gość
No cóż, czasem potrzebny młody wycior by przepchać stary komin

Gość gość
ja mam 39lat ale marzy mi sie seksik z pania tak ok 57lat-np. taka Persia Monir-norke ma mocno obrosnieta

Ja tam pracuje jako hydraulik, gościłem w progach mieszkań różnej damskiej klienteli i coś wam powiem. Przepcham każdą starą rurę..

Gość gość
Stara, która daje bobra dużo młodszym - nie ma już poważania nigdzie - ani u starszych, bo wygląda jak desperatka i ktoś, kto nie dojrzał, ani u młodych, bo oni nie musi się starać. Potem każdy z tej grupy, będzie już tylko patrzył na nią jak materiał do dymania, bo nikt nie bedzie chciał być z kimś takim na poważnie. A ona z wiekiem desperacko będzie szukała związku, nawet jakby to miał być gość na jedną noc...

Gość gość
nie do konca się zgadzam, ale prawdą jest, że jestem zniechęcony jak dowiaduje, że kobieta dawała dzieciakom... Coś w tym jest

jak starsza sie bzyknie z młodszym to powinna sie czuc dowartościowana że miała młodszego, i młodszy również :)