Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość współczesnych młodych facetów woli starsze kobiety...

Polecane posty

Gość gość
masz rację młody.

Gość young_son_of_svarog
Dzięki.

Gość pes
Miałeś p********e u matki?

Gość young_son_of_svarog
Nie,a co jakiś problem??

Gość gość
cezaria wczoraj Zawsze miałam powodzenie u płci przeciwnej w każdym wieku i nigdy nie preferowałam młodszych. Stalo się tak , ze strzała amora strzeliła i moje serce zabiło mocniej właśnie do młodego i na szczęście jego serce zabiło do mnie. Nie jest jakimś wymoczkiem z meszkiem pod nosem i ubiera się stylowo. Nie ma kompleksów i wychował się w kochającej rodzinie ale tez nie szukał starszej , trafiło na nas i wiek przestał się liczyć.

Gość cezaria
nie kwestionuję istnienia odosobnionych przypadków. zdaje się jednak, że aby się związać na dłużej z dużo młodszym mężczyzną, trzeba mieć coś z dominy a już na pewno z mamuśki. mieć tę chęć uczenia, synkowania. ja niestety nigdy nie miałam zapędów ani na jedno ani na drugie.tak jak wspomniałam z wiekiem trochę się to zmienia, gdy widzisz jakąś tam akceptację w młodych oczach bo te twoje patrzą już na ciebie znudzone. wierzę, że taki romans może być miły dla obojga, ale nie wróże mu żadnej przyszłości. z czasem - bo zmieniamy się nawet mentalnie co kilka lat - synek zobaczy, że młode mięsko to młode, babcia się już mocno podstarzała i zgnuśniała i odfrunie a babci zostaną tylko gorące wspomnienia i łzy a czasem może i poczucie wykorzystania. niby to się może zdarzyć każdym związku, ale jednak godność może jakoś inaczej cierpieć po takim młodym.

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A ni jedno ani drugie , żadna ze mnie domina a już tym bardziej mamuśka. Nie byłam w związku małżeńskim jak jego poznałam , byłam wolna kobieta i oko zawieszało na mnie wielu panów ale jakoś żaden nie mnie nie urzekł. Prawda ,ze zmieniłam się ,co kiedyś było dla mnie ważne teraz już takie ważne nie jest. Ja tez sobie długoletniej przyszłości nie wróże ale nadzieja zawsze jest zawsze z tym ,ze zdaje sobie sprawę z tego ,ze to się kiedyś zakończy. Jestem szczęśliwa i układam sobie życie tak aby nic z niego nie stracić. Cierpienie ludzka rzecz i nie jest mi to uczucie obce a rozstanie godności mnie nie ujmie.

Gość gość
nie bajeruj,tarocistko,lepiej napisz ile liczysz sobie za bujdę dla naiwnych,namiesza w głowie a potem czlowiek będzie myślał czy to prawda,trzeba byc nieźle rąbniętym zeby dać sie tak omamić wróżbom,chyba ze za darmo to moze dla checy sie skuszę.

Gość Wypieszcze Cię całą
Może znajdzie się tu jakaś Kobieta która umuwi się na spotkanie by miło spędzić razem czas po spacerować wypić kawę porozmawiać a nawet i spełnić kilka naszych fantazji erotycznych ?

Gość gość
Godność jak najbardziej ucierpi, on po zerwaniu będzię się wstydził, jak będzie widział babcię i myślał, że to moja była... Kobieta też będzie miała obniżone notowania w towarzystwie - będzie miała już łatkę milfa, czy kuguara. Nikt nie będzie traktował poważnie kobiety po młodszym ogierze - co najwyżej do wyrka. Zawsze jest myślenie, że skoro rzucała się na młode mięso to desperatka i ktoś o bardzo niskiej samoocenie, albo ktoś cholernie samotny

Gość gość
Gościu powyżej głupstwa pleciesz. Widać, że nigdy nie trafiła Cię strzała amora. Nie wiesz co to prawdziwa miłość.

Gość gość
Swoją drogą żal mi takich jak Ty, masz niską samoświadomość.

Gość gość
kobieta chcąca młodszego to pedofilka! mężczyzna może być starszy a nawet musi!

Gość gość
Ja mam 32 lata a ostatnio wracałam z pracy, czułam się brudna włosy rozwichrzone, jeansy, przepocona chciałam jak najszybciej znaleźc się już w wannie, a tu jedzie dwóch gimnazjalistów na motorku i trabią na mnie i się uśmiechają no masakra jakaś, przeciez tak na dobrą sprawe to mogłabym być ich matką już :)

Gość young_son_of_svarog
10:33 .Na tej samej zasadzie 50 latkowie uprawiający seks z 16,17,18,19 ,20 latkami to pedofile.Stary,obleśny,śmierdzący dziad,to jest dopiero dewiacja.Najgorsze,że tacy uważają dalej się za Adonisów,chociaż z tego już im niewiele zostało, np .taki brat mojej matki,tfu...

Gość gość
Ja mam 33 l i jakoś nie wyobrażam sobie seksu z 50+ facetem . Z młodszym od siebie jak najbardziej.

Gość young_son_of_svarog
I prawidłowo.

Gość gość
Większość współczesnych młodych facetów woli starsze kobiety... xx Znasz większość współczesnych mężczyzn w tym kraju? Czy może swoje tezy głosisz na podstawie wypocin tej wróżki od tarota?

Gość young_son_of_svarog
ma rację .

Gość gość
dlaczego?

Gość young_son_of_svarog
Bo tak sądzę :).Uważam,że jest całkiem normalnym pociąg starszych kobiet do młodszych facetów takich jak ja.Co taki starzec może zaoferować?

Gość gość
odejsc moze stary i mlody.

Gość gość
to prawda.mlodzi sie zawsze podobaja.

Gość young_son_of_svarog
I vice versa :).Ja się za starszymi oglądam.

Gość cezaria
romans z młodym chłopakiem jest dla kobiet, które nie mają tendencji do angażowania uczuciowego i maja duuuże potrzeby seksualne.

Gość gość
podoba mi sie jeden mlodszy.

Gość cezaria
...ponieważ młody chłopak nic więcej nie ma do zaoferowania,prócz przeświadczenia, że mentalnie jest mężczyzną i seksu. ja tak to widzę :)

Gość young_son_of_svarog
Ile ma lat ?