Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Panow WAZNE

PO CO FACET SCIEMA kobiecie ze mu zalezy na niej chce cos wiecej z nia ,???

Polecane posty

Gość Pytanie do Panow WAZNE

a pozniej przy najblizsszej okazji,pokazuje ,ze ma olewke na nia ,ze mu wcale nie zalezy..to po co to wszystsko ???

Gość gość
pewnie dlatego że szkoda mu kasy na prostytutkę

Gość spontanicznagość
To ty nie wisz, że upatrzył sobie Ciebie..i tak polował i czaił aż jak w końcu dopadł celu (ciebie) dał se siana,,,goście uwielbiają zdobywać...tzw dogonić króliczka i go wyruchać:)

Gość gość
W zasadzie tak-ale proszę pamiętać że są wyjątki !!! Na przykład ja-chćiałbym komuś coś dać (nie materialna rzecz,a skarb),niczego nie oczekując w zamian!!!A nic nie mogę zrobić.

Gość gość
chce za darmo

Gość gość
Po to by mieć-a nie być !!!Bynajmniej większość.Łatwo to sprawdzić.

Gość gość
I co faceci sa niby dobrzy ???

Gość gość
no a nie moze byc szczery ? i nie mowic ze niby chce cos wiecej ? nie dawac nadzieji

Gość spontanicznagość
Kobiety też są niedobre....nawzajem gonimy swoke króliczki:P

Gość gość
no wlasnie to po co mowi ,ze niby kocha,chce cos wiecej ? po co to ? jak przy najblizszej okazji sprawia wrazenie ze ma gdzies,,? po co to ???jaki sens ?

Gość spontanicznagość
Heh...dziś spławiłam gościa co za mną latał...na końcu stwierdził...Chciałem od czasu, do czasu pobzykać:) szczera prawda jak bum cyk, cyk:)

Gość gość
to po co chce bzykac jak ta osoba go nie interesuje ma ja gdzies ?? jak tak mozna ?

Gość spontanicznagość
samczy popęd..proste jak budowa cepa:)

Gość gość
to faceci sa robotami z tego wychodzi..? a nie mogl by robic zadnej nadzieji ? tak by bylo szczerzej...

Gość gość
faceta nigdy nie zrozumiesz zapomnij!

Gość gość
Kotku wy poprostu lubicie jak sie wam kit pociska,facet ktory wam prawde mowi jest dlawas nieciekawy. Im wiecej gada bzdur tym bardziej wam galy blyszczą i oto chodzi :-)

Gość gość
Ale z ciebie tępy ciul. Lubicie jak się kit pociska. Przecież każdy chce być kochany podziwiany. Oczywiście, że zdecydowana większość kobiet nie pojdzie do łóżka z facetem, który powie, wiesz mała masz zajebisty tył. Poruchalbym. No kurwa sorry. Mam dac dupy, a w razie wpadki mam sobie sama radzić.

Gość gość
Tepy ciul?:-) to wy jestescie tempe dzidy. Dajecie zamoczyc przystojniakom ktorzy dobrze bajerojom ,szastaja kasom a uczciwych bez kasy mniej przustojnych macie gdzies. Wiadomo ze przystojniaki maja rwanie wiec zaliczaja. Potem taki sie chwali"'ja ze 200 panienek zaliczylem" a tet mniej przystojny mowi "ja tylko 2". Wiec nierycz tylko przemysl to, albo chowaj bachora sama bo ten dupcus z 200toma sie napewno nieozeni. Biedactwo z ciebie:-(

Gość do czlowieka powyzej
Trudno przez internet zdiagnozowac co jest z Toba nie tak, ale jest cala masa facetow nieciekawych z wygladu i bez wielkiej kasy, ktorzy maja dziewczyny czy zony. Tajemnica sukcesy tkwi w tym ze maja fajny charakter. A pytanie po co facet sciemnia nie znaczy "och tak mu zaufalam a on mnie oklamal" tylko "mowi co innego a robi co innego, albo ma niezdiagnozowana shizofrenie albo jest inny powod" Teraz jasne?