Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet które nazywaja otyłosc kobiecymi kształtami

Polecane posty

Gość gość
Małe to to i z wielkim podwoziem ...też mi ideał ...

Gość gość
Wiem ze dla niektórych nawet ona jest za gruba...ale jesli facet który nie lecio na wszystko co sie rusza pisze ze lubi kobiece kształty ma na mysli ta Panią a nie pulchne szmaty z rozmiarem 42

Gość gość
Haha, z wielkim podwoziem :D Widzę albo otyłe wieloryby, albo wychudzone szkapy zawsze będą obrażać normalnie zbudowane kobiety.

Gość gość
Teraz juz nie ma tych kształtów bo schudła,ale kiedys miała apetyczne kształty nie to co kobiety z rozmiarem 42 którymi sie tylko erotomani zachwycaja.

Gość gość
Nie schudła, wygląda tak samo

Gość gość
Mi sie wydaje ze w teledysku Loca juz nie miała tej pupy....

Gość gość
Ty cxhyba nie wiesz, jak wygląda rozmiar 42. 40/42 CZASAMI nie wygląda źle. Trochę babek o tym rozmiarze jest pożądana właśnie, to zależy od tego, jak im się tłuszcz rozkłada. Osobiście mam koleżanke, która ma spore piersi, minimalne fałdy na brzuchu i całkiem ładne nogi jak na ten rozmiar. Trzeba mieć szczęście. Ale jakbym ja utyła do takiego rozmiaru to wyglądałabym przypuszczam że strasznie :P

Gość gość
Twoja koleżanka musi wygladac strasznie......albo kupuje za wielkie ubrania.

Gość gość
"Minimalne fałdy na brzuchu" taki mały wielorybek z twojej kolezanki:)pozadane alew przez erotomanów a nie normalnych męzczyzn.

Gość gość
dzieci znajdźcie sobie jakieś zajęcie. zobaczycie jak dorośniecie, popatrzycie w lustro i wtedy pogadamy

Gość gość
Kobieta musi byc szczupła,nie moze miec zadnych fałd "facet nie pies i na kosci nie leci to bujda!!!!!!!!!!"

Gość gość
Pozadany rozmiar 34 albo nawet 32......42 to juz otyłosc prawie.

Gość gość
Minimalne. Nie ma mega bebecha. Nie rozumiem, dlaczego wyzywacie kogoś. Jedna ma taką figurę, że źle jej już w rozmiarze 38, a druga taką, że jeszcze w rozmiarze 42 tragicznie nie wygląda. I tyle. -http://oi61.tinypic.com/n68fty.jpg fota na dowód. Ale ona jest też ładna z twarzy i uśmiechnięta, to też jej pomaga. Swoją drogą nawet jak z wymiany do szkoły z Armenii przyjechali, to ją uznali za najpiękniejszą z lasek :P. Moim zdaniem lekka przesada, ale co ja tam się znam.

Gość gość
Wy w ogóle wiecie, jak wygląda rozmiar 32, czy wam mózgi całkiem się poprzestawiały?

Gość gość
Ale grube ramiona haha obrzydliwa maciora.....spierdalaj tylko erotomani moga się takim czyms zachwycac fuj.

Gość gość
Wielki ma ten brzuch....tak tylko ze w Armenii moze lubia grubasy bo to jest kraj prawie ze Islamski to inna bajka....

Gość gość
Ja się nie podniecam, sam s********j. Gruby rozmiar to tak od 44 i większe, tu się zgodzę. Ale 42 to jeszcze nie jest ostatni stopień otyłości, naprawdę są gorsze jak dla mnie :P.

Gość gość
Ale to juz i tak podchodzi pod otyłosc...skad wzielas te zdjecie?Z googli?:D A ci z Armenii moze zartowali bo twoja kolezanka jesli to jej zdjecie to spasiony kaszalot....

Gość gość
Moja matka ma większy, a nosi rozmiar 38/40 (a dołu to nawet 36, bo nogi ma szczupłe).

Gość gość
Cos czuje ze to twoje zdjecie...jestes spasiona swinia i widac ze ryj tez szpetny...

Gość gość
Nie przytyła tylko dobrze wiesz ze jest spasiona koorwa,i tak zaden normalny facet na nia nie spojrzy gdy w poblizu jest szczupła laseczka......

Gość gość
Nie, to nie jestem ja. Założyłeś/aś ten wątek, żeby powyzywać ludzi od spasionych świń czy żeby pokazać, jakie kształty ci się podobają?

Gość gość
Miała jakiś facetów, ale ja się z nią nie kolegowałam bliżej, to nie wiem. zadam inne pytanie: podoba Ci się Dita Von Teese?

Gość gość
Ile ma lat?Ma tragiczna figurę.....

Gość gość
Nie kolegowałas sie a wiesz rozmiar nosiła?Dobre sobie....

Gość gość
NA oko oceniam z tego jak ją widziałam w realu! boże...

Gość gość
Tak tak na oko oceniasz rozmiar...skoro napisałas napoczatku ze nie wyglada na ten rozmiar....

Gość gość
Dziecko, nie będę z tobą dyskutować jak nie umiesz czytać.. Widać, że za wszelką cenę chcesz wyczaić, czy ja jestem nią, i zjechać od góry do dołu. Jak masz w sobie tyle jadu, to kup sobie worek bokserski i w niego powal.

Gość daj dupe
gość masz rację facet nie pies na kości nie leci ale też nie sikorka żeby słoninę wpierdalać !