Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna ktora probowalem zdobyc od pol roku twierdzila ze nie jest latwa

Polecane posty

Gość gość

Zawsze udawala porzadna i taka trudno dostepna (studiuje farmacje i ma stypendium). Zawsze gadki i szmatki zeby mozna bylo odniesc wrazenie ze jest bardzo wartosciowa. Ostatnio tydzien temu na imprezie u kumpla dala dupy kolesiowi ktorego poznala tego samego wieczora. Nawet nie byla specjalnie pijana. Jak byli w kuchni koles do niej podszedl i doslownie za dupe zlapal ona nic, zobaczyla ze jestem to niby odgarnela jego reke na chwile ale za chwile znow musialem wyjsc przychodze a on jej lape na kroczu trzyma i rusza nia jak do tarla (sorry za to porownanie). Jedna lape trzymal jej na dupsku druga na kroczu i lekko ruszal i ta pizda nawet jak mnie zobaczyla to juz nie zareagowala. Pozniej poszlismy wszyscy jesc jakies pizze i inny syf. Wyszedlem zapalic i sie przejsc bo sie wkurwilem. Przylaze widze ze jej nie ma, pytam gdzie Magda, a jeden typ mowi ze na gorze. Poszedlem na poddasze i szukam jej wchodze do jednego pokoju a ta szmata ujezdza tego kolesia ktory ja masturbowal w kuchni. Ja pierdole troche sie zalamalem. Teraz caly czas o tym mysle, nie wiem czy jest sens zeby o nia "walczyc" tak jak tego chciala? Kiedys powiedziala ze czlowieka trzrba najpierw poznac zeby moc sie zwiazac z nim pozniej fizycznie ale przeciez ona tego gnoja poznala na tej imprezie i po 2 godzinach juz sie z nim prula.

Gość gość
fantazje erotyczne w innym dziale smyku :D

Gość gość
Zadne fantazje przysiegam. Zadna prowokacja zadne fantazje. Wiem ze to brzmi totalnie chujowo ale to szmacisko tak mnie wlasnie osmieszylo.

Gość gość
i tak nie zadymasz brzydalu

Gość gość
no dobra. po prostu tamten ma "coś". może są to te tzw feromony :D też miałem takiego kolegę na studich - wszystkie laski, nawet takie które podejrzewałem, że są lesbami publicznie pchały się na niego, dotykały, przytulały a ile ich wyruchał to nawet nie liczyłem...

Gość gość
Moze jakies normalne wypowiedzi??

Gość gość
Koleś powiem wprost... O taką szmatę nie ma co walczyć. No chyba że chcesz sprawdzic jak bylo temu kolesiowi i tez popukac to sproboj ale nic wiecej.

Gość gość
Czyli po chuj to cale gadanie o poznawaniu, po chuj to udawanie takiej wartosciowej niedostepnej dziewczyny. Przeciez ona pozniej juz nawet nie zwracala uwagi ze daje sie temu typowi obmacywac przy mnie. Stracilem pol roku na ta dziewczyne, chodzilem pomagalem jej, bylem nawet w szpitalu u jej babci jak miala regulowany rozrusznik siedzialem przy tej kobiecie 4 dni bo ona niby akurat nie mogla a rodzice jej kazali.

Gość poziom0
tak to jest z kobietami , jednego trzyma na dystans przez pół roku albo nawet dwa lata i nie pozwala się nawet dotknąć lub pocałować , nie daje facetowi żadnej szansy i za moment pozostaje sama , więc zaczyna się zastanawiać dlaczego jest sama i żaden nawet nie podchodzi a kumpelki namawiają , przyjdź na błyskotrzaski i poznasz jakiegoś Dyzia ale musisz być otwarta i zapomnij bieliznę założyć , ponieważ taka panuje moda , więc po kilku browarach zapomina być sobą i byle jak , byle gdzie zostaje wypatroszona na własne życzenie a lodzika robi każdemu, który drinka stawia

Gość gość
hahaha, dobre up

Gość gość
To,że jesteś mega wkurzony jest zrozumiałe, ale musisz sie trochę uspokoić i pomyśleć z innej strony. Laska udawała porządną, w końcu to jej życia na uwięzi znalazło ujście przy lekkim upojeniu alokoholowym i "uroku" drugiej osoby. Nie usprawiedliwia oczywiście jej zachowania, no ale... wszyscy popełniamy błędy ;)

Gość gość
widocznie jesteś osobnikiem aseksualnym, mógłbyś się przy niej nawet rozebrać i nic do ciebie nie poczuje mutanty mają w życiu słabo

Gość gość
No nie wiem tyle ze mi ciagle wciskala te powazne gadki, ciagle dawala do zrozumienia ze jest taka porzadna a to p ryslo po jednej imprezie. Na dodatek co ona wypila moze z jednego pelnego browara, gdyby byla schlana to bym wybaczyl bo wiem ze takie cos moze sie stac wtedy ale tak? Kurde pol roku prawie dzien w dzien :( zaniedbalem tyle swoich spraw dobija mnie to.

Gość gość
Dala mi takiego kopa za co? Za to ze tyle jej pomagalem? Ze bylem z nia zawsze wtedy kiedy zadzwonila , kiedy mnie potrzebowala bo miala jakies problemy? K***a jakie to niesprawiedliwe. Jeszcze w taki sposob jakby mi chciala dosrac, zniszczyc mnie. Nic jej nigdy zlego nie zrobilem

Gość gość
przestan sie nad soba uzalać. baby tego nie znosza. i na ch*uj ci teraz ona? uzywana? łatwa? niech sie goni (suka)

Gość poziom0
faceci o tym wiedzą i pamiętają, że można pomóc kobiecie nie oczekując nic w zamian, miłości nie kupisz za żadne pieniądze , jeżeli zwyczajnie kobiecie nie podobasz się fizycznie jako facet to odejdź , ponieważ kobieta z kloszardem się puknie i będzie szczęśliwa a normalnego i zapracowanego lekarza wyrzuci za drzwi

Gość gość
faceci o tym wiedzą i pamiętają, że można pomóc kobiecie nie oczekując nic w zamian, miłości nie kupisz za żadne pieniądze , jeżeli zwyczajnie kobiecie nie podobasz się fizycznie jako facet to odejdź , ponieważ kobieta z kloszardem się puknie i będzie szczęśliwa a normalnego i zapracowanego lekarza wyrzuci za drzwi 1000% racja

Gość gość
Masz nauczkę, wszystkie są takie. Ciekawe tylko, czy wyciągniesz z tego wnioskiem. Pewnie dalej będziesz durniem.

Gość gość
Nie wszystkie. Sam jestes durniem.

Gość gość
a probowala się z Tobą kontaktować po tym incydencie, ciekawe czy w jkaikolwiek jej glupio z tego powodu czy udaje jakby nigdy nic się nie stalo..? wiesz może faktycznie nie byla zainteresowana z Tobą bliższą żnajomością, tylko przyjaźnią, ale wtedy mogla powiedzieć żę tak jest a nie zgrywać cnotke nie wydymkę.. tak to troche wygląa jakby chciala trzymac Cię w niepewności , by nie tracić korzysci jakie miala ztej relacji..bo tak jak sam mowileś, żę byłeś na jej każe zawolanie praktycznie..ale nie wiem być może się myle, w każdym razie nie dziwie się że możesz czuć się przez nią wykorzystany