Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tybetianka

Jak odegrać się na znajomej kumpla która mnie obgaduje i wyśmiewa

Polecane posty

Gość tybetianka

To znajoma z którą kumpel i tak chce zakończyć znajomość bo jak sam mówi jest mało inteligentna, przeklina strasznie i jest gruba. Kumpel często ze mną czas spędza i ona chciała mnie zobaczyc. Pokazał jej zdjęcie na którym kiepsko wyszłam i ona teraz cały czas się ze mnie śmieje i obgaduje. Mówi że nie używam fluidu i mam nie farbowane włosy więc jestem brzydka. Urodą nie grzeszę ale ona uważam że jest dużo gorsza niż ja. Dodatowo ja mam świetną figurę a ona jest gruba. Powiedzcie jak się na niej odegrać. Dodam że jeszcze się z nią nie widzialam nigdy. Chce sie spotkac i jakos odegrac. Jakies rady?

Gość tybetianka
Dodam że mega mnie wkurzyła. Kumpel zadzwonił do niej przy mnie i słychac bylo w słuchawce jak sie ze mnie smieje. Mam straszną chęć zemsty

Gość gość
konfrontacja z kumplem i ową znajomą, wygarnąć jej i niech on potwierdzi albo olać, bo nie masz wpływu na na to

Gość gość
pytanie dlaczego twoj znajomy pokazal jej twoje zdjecie, ja mialabym do niego pretensje ze pokazuje foto bez mojej zgody. ona pewnie do niego cos czuje i chce cie przed nim oczernic, jestes dla niej konkurencja jakby nie patrzec. jesli on nie chce utrzymywac z nia kontaktow to niech do niej nie dzwoni i sie z nia nie spotyka, bo troche to wydaje sie dziwne z jego strony, moze specjalnie sobie pogrywa z toba

Gość tybetianka
Niby olac bym mogła ale wkurzyła mnie. Konfrontacja z kumplem to nic bo ona takie cos oleje. Wiadomo ze głupia jest ale chce się zemścic bardziej.

Gość tybetianka
On z nią czasem umawia się ale gdzies na rower czy spacer i im bardziej ją poznał tym bardziej stwierdził ze jest nic nie warta i nie bedzie kontynuował znajomosci.

Gość tybetianka
Nie ważne czy pokazał fotke czy nie. Powiedział mi ze ona tak robi plus mam na to dowody bo sama słyszałam. Dajcie jakieś porady jak się na niej zemścic.

Gość gość
to najlepsza zemsta dla iej bedzie wlasnie to ze on z nia zakonczy znajomosc

Gość tybetianka
On zakonczy to jest 100% ale wątpie zeby to było dla niej az tak wazne

Gość tybetianka
Macie jakies zemsty ?

Gość gość
najlepiej by było olać sprawę. ale podejrzane jest, że Twój kolega spędza z nią czas skoro jest taka beznadziejna. może Ciebie obgaduje do niej? z takimi osobami lepiej uważać. a jeśli stwierdzisz, że jednak musisz sobie ulżyć to niech np on zadzwoni do niej przy Tobie i Ty się z niej śmiej tak żeby słyszała

Gość tybetianka
Własnie nie mam jej fb ani nic. Znam ja tylko ze zdjecia i nigdy z nia nie gadałam. Tym bardziej chce zemsty bo to obca osoba która mi do pięt nie dorasta.

Gość tybetianka
Taka zemsta jest zbyt slaba. To musi byc cos mocego. Kumpel juz chciał z nia kontakt urwac ale kazałam mu jeszcze potrzymac dłuzej bo chce sie zemscic. Sprawy nie oleje. Co mi szkodzi jej dopiec skoro juz nigdy wiecej jej nie zobacze

Gość gość
skoro Ci do pięt nie dorasta to pokaż klasę. niech on jej powie, że Ty nie mówisz nic złego o ludziach, których nie znasz, bo to poniżej Twojego poziomu. albo, że nie zamierzasz z nią zawierać znajomości, bo sama rozmowa z nią byłaby uwłaczająca dla osoby Twojego pokroju :)

Gość tybetianka
Na pewno do niej zaadzwonie i pogadam ale to słabe jest. Musze jej dopiec zeby jej w piety poszło

Gość gość
no w mordę jej przecież nie dasz. kobieto, dlaczego zamartwiasz się przez jakąś zakompleksioną lafiryndę? nie zniżaj się do jej poziomu, mówię Ci, że jak pokażesz klasę to ją najbardziej zaboli. jak dasz się sprowokować to się będzie tylko cieszyła

Gość tybetianka
Takie cos jej nie zaboli bo ona jest głupia, mało inteligentna. Chyba spotkam się z nia i po prostu bede używać wyszukanego słownictwa zeby nie rozumiała o czym mówie

Gość tybetianka
Poza tym pokazac sie jej i tak musze bo jak zobaczy jak naprawdę wglądam to juz samo to bedzie dla niej zemsta. Wiem jeszcze gdzie pracuje. W sklepie. Mogę ewentualnie wysłać donos do sklepu że się niemiło zachowuje w stosunku do klientów itp.

Gość gość
tylko mówię, nie daj się sprowokować. jak zachowasz stalowe nerwy i będziesz wyrażała się słownictwem na poziomie to ją powinno wkurzyć najbardziej. nie ma to jak obrazić kogoś słowami, których nie rozumie a coś podejrzewa, że są obraźliwe

Gość tybetianka
Sprowokować się nie dam. Chyba najlepsza zemstą będzie jeśli sklece dwa lub więcej listów jako niezadowolona klientka sklepu z odzieżą. Będzie miała rozmowe z szefem. Napiszę w liście że ma wulgarne słownictwo i wyśmiewa się z klientek które mierzą ubrania. Załoze sie ze tak robi wiec bedzie spanikowana.

Gość gość
w takie listy bym się nie bawiła, takie rzeczy to by klientki zgłaszały raczej będąc jeszcze w sklepie. jeśli koniecznie chcesz się zemścić to mnie zapadły w pamięć 2 zasady, które napisał E. A. Poe w "Beczce Amontilado". zemsta nie będzie dokonana jeśli kara dosięgnie mściciela i nie będzie też spełniona jeśli mściciel nie wyjawi się temu, który wyrządził zło

Gość tybetianka
A tam. Jak tylko dowiem się co to za marka sklepu to wyślę taki list. Jak dostana z kilku ip listy to w koncu zareagują i chocby jakas nagane dostanie.

Gość tybetianka
może teraz są na kafe jakieś kobiety rządne zemsty?