Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myślicie kiedy homoseksualizm stanie sie kompletnie normalny

Polecane posty

Gość gość

a dzieci w szkołach będą gejami lezbijkami, będą śluby, zabawki ken i ken, barbie i barbie w łóżku, wychowanie seskualne homosekulane, ćwiczenia rozciągania o***tu na zajęciach wychowania seksualnego itp.?

Gość gość
Na szczęście nigdy . chociaż lewusy stawali by na uszach :-)

Gość gość
mam nadzieję, że niedługo.

Gość gość
Oby nigdy.

Gość Homoseksualizm jest normalnym
zjawiskiem występującym w przyrodzie. W każdym pokoleniu zwierząt około 10% osobników jest homoseksualnych. Jakby sie człowiek uczył czegos to by się potem nie kompromitował pisaniem bzdetów na forum :O

Gość gość
z tego wynika, ze zwierzeta tez sa zboczone

Z tego co pamiętam, a sprawdzać mi się nie chce, to "normą" określa się jakąś większość. 10%, to nie jest większość, to odchylenie od normy. :)

Gość gość
ja jestem les i nie wyobrażam sobie, jak można dawać się przerżnąć czymś tak obleśnym jak penis, dla mnie to NIE JEST normalne:O:O:O

Gość gość
Biedna lezba:-(

Gość gość
dlaczego biedna:O mam satysfakcjonujące życie erotyczne z moją kobietą i nie potrzebuję zakładać o heterosiach idiotycznych tematów:O i wyznaczać co jest normą a co nie

Gość gość
jestes zboczona/zaburzona, wiec biedna, nawet nie jestes swiadoma jak bardzo

Gość gość
Biedna bo oszukana przez nature:-( i niedyskutuj bo taka jes prawda. Pista ma byc zrnieta przez fiuta i basta!

Gość gość
też jestem lesbijką i zapewniam Was, że homoseksualizm jest w 100% normalny;)

Gość gość
Jesli chodzi o homoseksualne zwierzęta to widzieli takie tylko homoseksualisci

Gość gość
jak nisko upadła debata publiczna, że dyskutujemy, kto komu lepiej, żeby gdzie w co wsadzał:(

Moim zdaniem jest to pewna norma, mniejszość zabijana przez niektóre religie (nie wskażę jakie, bo będzie obraza majestatu...). Nic więcej nie naciska tak na potrzebę typowego małżeństwa i rozmnażania się... A każde odstępstwo od "normy" najlepiej spalić na stosie. Niby XXI wiek, ale rozumowanie średniowieczne... Tylko praktyki egzekucyjne zakazane. Homoseksualizm występuje w naturze i w historii... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior - jeśli komuś chce się czytać o zwierzętach na angielskiej wikipedii... Dawniej, zanim pojawiły się niektóre religie (uwaga: znów nie mówię jakie), w np. starożytnej Grecji związki homo były normą, bo nie było typowego podziału na orientacje. Uważano w przypadku panów, że jeśli jest między nimi różnica wieku - ten starszy był przewodnikiem. Wśród Dorów homoseksualizm pełnił ważną rolę. Niektórzy naukowcy uważają, że związki homo w Grecji występowały często wśród arystokracji. Po pojawieniu się pewnej religii, wywodzące się z niej sekty akceptowały jeszcze to, co zakazuje pewna księga. Pojawiło się więc mnóstwo kar, które nadawano za brak respektu tego, co w księdze ktoś napisał. W średniowieczu kobieta była tą słabą, gorszą, a zdaniem pewnej religii mężczyzna, który był homo, uwłaczał swej godności i zniżał się do poziomu kobiety. Na stos. Potępiano seksualność. Jedynym jej usprawiedliwieniem była - i nadal jest - potrzeba rozmnażania. Homo złe i niedobre, bo nie ma dzieci. Na stos. Co do powyższego akapitu - to trwa do dziś, potępia się nawet kobiety hetero, które nie chcą dzieci, bo "bez dziecka nie będzie prawdziwą kobietą", "macierzyństwo to jedyne i prawdziwe szczęście". Wyjątek, bo z tym nikt na stos nie idzie. Ale gdyby nie to, że palenie ludzi jest prawnie zabronione, kto wie? Mentalność zbytnio się nie zmieniła. http://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm_a_kontekst_kulturowy - więcej info na polskiej wikipedii, jeśli komuś chce się czytać. Podsumowując: homoseksualizm, biseksualizm i aseksualizm jest normalny, ale nie dla religii... :/ Żeby nie było, homo ani bi nie jestem. Jestem aseksualistką. Serce nie sługa, do przeciwnej płci się nie ogranicza. :)

Gość gość
A od kiedy to mniejszosc jest normalna?

Drogi Gościu z 13:22, mniejszość normalna jest od zawsze. Mamy mniejszości w głosowaniach, mniejszości narodowe, mniejszości religijne. A wy się akurat homo uczepiliście. :D

Gość gość
"zjawiskiem występującym w przyrodzie. W każdym pokoleniu zwierząt około 10% osobników jest homoseksualnych. Jakby sie człowiek uczył czegos to by się potem nie kompromitował pisaniem bzdetów na forum" x x Homoseksualne zachowania odnotowano u około 1500 gatunków, podczas gdy na ziemi żyje około 9 mln gatunków. Norma jak ch*j. A 10 procent wyssałeś sobie z pedalskiego palca.[:classic_cool:

Odnotowano, a zatem potwierdzono. Ile jest spraw niepotwierdzonych? Ile zwierząt, żyjących na wolności oczywiście, nie jest obserwowana 24h na dobę? W każdym środowisku znajdzie się ktoś inny od reszty. Inny kolor oczu, włosów, skóry, inne zainteresowania, światopogląd, preferencje (także seksualne). Co za problem zaakceptować? Bo jakaś religia mówi inaczej? :D