Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona__

Zostałam wykorzystana na imprezie integracyjnej

Polecane posty

Gość przestraszona__

Nie wiem jak do tego doszło. To była impreza, dwudniowy wyjazd, w hotelu za miastem. Ośrodek bardzo ładny, malowniczy. Mieliśmy tam możliwość gry w tenisa, korzystania z zabiegów pielęgnacyjnych SPA, była sala bilardowa, parkiet, małe kino, a wieczorem ognisko, duża impreza, tańce, śmiech, zabawa i picie. W którymś momencie urwał mi się film. Obudziłam się rano, naga w łóżku z kolegą z pracy, również gołym. Sądząc po moim dyskomforcie intymnym uprawialiśmy poprzedniego dnia seks i to bez prezerwatyw. Pozbierałam swoje rzeczy i uciekłam stamtąd póki on jeszcze spał. Fatalnie się czuję. Czy powinnam to gdzieś zgłosić? Tego kolegi nie ma dzisiaj w pracy. Boję się, że mój facet o wszystkim się dowie. Nie wiem kto jeszcze wie o tym co zaszło. Co powinnam zrobić?

Gość pacz
Zglosic? Nie wiem, boli cię cos, masz siniaki? Jakieś oznaki tego, ze nie bylo to z twojej woli? Wiesz po alkoholu nie zawsze widać ze jutro nic nie,będziesz pamiętać. Ja kiedyś po alkoholu uprawialam sex bez zabezpieczenia, ale mogę za to winić tylko siebie i swoja glupote. Pewnie kolega tez byl pijany wiec jemu hamulce tez puscily. Miej nadzieje ze nie zaszlas, nastepnym razem nie pij tyle, a jak zaszlas to powiedz koledze i razem wymyślcie co dalej

Gość gość
po prostu jesteś zwykła ku..wą, szkoda twojego faceta. I nie tłumacz sie alkoholem, ja też bywałam pijana a jakoś z żadnym obcym facetem do wyra nie poszłam. Chyba że ci wrzucił pigułkę ....

Gość gość
:)najlepiej to sie tym nie przejmowac i na zakupy se fajne jakies isc i moze wtedy wszystko sie ulozy zycie sie toczy 222 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Koniecznie do ginekologa po tabletkę 72h oraz wymuś skierowanie na badanie krwi pod kątem wykrycia substancji toksycznych. Będzie wiadomo, czy ktoś Ci podał tabletkę gwałtu

Gość gość
powiedz mi po co w ogóle tam jechałaś? nie rozumiem sensu takich imprez. I ile musiałaś wypić że urwał ci się film? mnie się to nigdy nie zdarzyło, choć piłam i wódkę, wino, whisky, piwo. Ale to nie znaczy że on miał cię wykorzystać. Ja bym mu chyba kotoosa obciela nad ranem ;)

Gość gość
dlatego ja mam kobietę która brzydzi się alkoholem, paleniem, nie ma kolegów i jest porządna :)

Gość gość
widocznie szukała tego seksu, jakby byla porządna to by nie jechala na żadne imprezy :D albo pojechala z facetem.

Gość gość
Co zrobić? 1. Nie szukać porady tutaj. 2. Zabezpieczyć ślady, tj. zgłosić się natychmiastowo do lekarza (teraz już nie ma opcji, ale na przyszłość). 3. Skontaktować się z pierwszą lepszą fundacją, która wyskoczy ci w wyszukiwarce, kiedy wpiszesz "gwałt" 4. Zrobić badania na HIV i kiłę. Koniecznie. 5. Niezłe prowo.

Gość Katmaz
Wydaje mi się, że Tobie ktoś coś do alkoholu dodał i dlatego niczego nie pamiętasz :( Następnym razem nie pij już tyle alkoholu jeśli nie jesteś wśród najbliższych znajomych. Mając drinka czy inny alkohol lepiej pilnuj go żeby nikt tam Tobie nić nie dodał do niego. Poczytaj sobie o zasadach picia na imprezie firmowej http://www.wprost.pl/ar/469795/Zasady-picia-na-imprezie-firmowej/

Gość gosiaczek1567
hehe dobre wykorzystana,to nie g**** tylko zwykly sekss byl przeciez, co chcesz zglaszac ze upilas sie i puscilas z kolega z pracy? ciesz sie moze on tez nie pamieta to sie nie wyda jesli w ciaze nie zaszlas

Gość gość
Hooj ze zgloszeniem ,wazne ,ze osrodek byl ladny I malowniczy :D :D :D

Gość gość
Jak ci dobrze zrobił to milcz .Była to impreza integracyjna.

Gość gość
Jak czujesz ze Cie dobrze przerznal to siec cicho i zaproponuj mu powtorke ale bez alkocholu, tylko tym razem zabespiecz sie dobrze i rozluznij sie a moze zaakceptujesz go do czestszego spotykania sie z nim na bzykanie