Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwazacie, ze prof Chazan oddal przysluge tej kobiecie

Polecane posty

Gość gościnna 1312
To pisałam ja Toksyczna:)

Gość gość
Plotka się szybko niesie szok skąd wy macie takie info ze ona miała 9 in vitro? Naprawdę trzeba być debilem by uwierzyć w taką bzdurę. Ale zapomniałam nie większość kafeterianek zakończyła edukację na gimnazjum wiec nie można wymagać od nich logicznego myślenia. Toksyczna jest the best popieram w 100%

nie jestem toksyczną mam ROZUM i potrafię SAMA analizować fakty skoro Chazan jest takim katolem to niech ulepszanie świata zacznie od siebie:P

Gość gość
debilem to trzeba być żeby z góry uważać coś za plotkę :) ja już któryś raz z rzędu czytam (nie tylko na kafe), że ta pacjentka była po którymś tam in vitro

ja też uważam, że to plotka wy myślicie, że ludzi którzy się leczą i decydują na in vitro ot tak sobie to rozgłaszają? Wiecie ile par ma problemy z zajściem w ciążę? Te osoby się tym publicznie nie chwalą bo uważają się za gorsze, gorsze bo nie mogą mieć własnego dziecka;/

Gość gość
I słusznie uważają się za gorsze. W końcu rozmnożenie się/przekazanie swojego materiału genetycznego jest głównym celem naszego życia. Stąd te histerie wszystkich kobiet z powodu bezpłodności i robienie wszystkiego aby temu zaradzić.

Gość gość
i weź tu człowieku zaufaj komuś

Gość gość
zaufać zdrowemu rozsądkowi przede wszystkim jak kobieta ma trudności z zajściem, kilka razy roni mimo wysiłku lekarzy, podchodzi kilka razy bezowocnie do in vitro i mimo tego chce mieć dziecko za wszelką cenę, to coś jest tu nie halo niektórym osobom nie jest dane być rodzicami biologicznymi, taki lajf