Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenor

4 latek 3 dzień chory a lekarze nic..

Polecane posty

Gość lenor

Hej, mój 4 letni synek w niedziele niewiadomo z kąd dostał gorączke 40 stopni.. było to o godz. 20 wiec pojechalismy na pogotowie - myślałam że to od kleszcza bo w piatek wyciągaliśmy mu ale lekarka powiedziala że to nie kleszcz że przynajmniej tydzień musi minąć żeby byłuy objawy i że za wcześnie przyjechałam bo dziecko poza gorączką jest w stanie dobrym .. na nastepny dzień poszłam do mojej lekarki a że ma urlop to dostaliśmy sie do innej i powiedziała że czerwone gardło i katar że jakiś wirus ala grypa.. dała tamtum verde, nasivin i tyle, dziś o 6 rano ostry ból brzucha że aż mu brzuch twardniał, napinał się , krzyczał okropnie i gorączka 39.. pojechaliśmy do szpitala na SOR i powiedzieli ze to poprostu ból brzucha a badanie wyglądało tak że pomacali brzuch i do widzenia.. i że mamy sie zgłosić jakby sie pogorszyło.. ehh wiecie może od czego może byc ten ból aż taki ostry brzuszka? acha i dziś w szpitalu lekarka powiedziała ze niema czerwonego gardła i żadnej grypy..

Gość gość
może to jakiś wirus. Przeszliśmy podobną sytuację. W ubiegły czwartek mój 4-latek wieczorem , nagle dostał gorączki 39. Tryzmało go 3 doby i przeszło bez innych objawów. Koleżanki córka z tego samego przedszkola to samo gorączka ponad 39 stopni juz 2 doba , byli u lekarza i tez nic bo innych objawów nie było. U mojego bratanka 2-letniego tydzień temu podobna sytuacja. Jakaś plaga z tymi gorączkami w ostatnim czasie. Zdrówka życzę, obserwuj, tu niepokoi ten ból brzuszka, ale może po lekach przeciwgorączkowych. Czy przy tej gorączce coś uda mu się zjeść??

Hej , dzieki za odp:) jak gorączka się zbije to je, dzis zjadł kanapke z masłem i kilka biszkoptów teraz zasnoł ale jak wstanie to napewno zje rosołek bo juz mówił rano żebym mu zrobiła, ale jestem taka wściekła na tych lekarzy.. nie dość że każdy mówi co innego to jeszcze za każdym razem patrzą na mnie jak na panikare i histeryczke.. a mamy za soba już drgawki gorączkowe więc wole być przewrażliwiona..