Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenaa83

ciąża?

Polecane posty

Gość Magdalenaa83

Witam. Zacznę od początku @mam co 29-30 dni.W czerwcu @ w 32 dniu ,w lipcu w 25. 10.07 Zrobiłam test popołudniu wyszedł pozytywny,ale po 1 h wiem zaraz wszyscy napiszą,że po czasie się nie odczytuje takich testów,ale następnego dnia rano znowu zrobiłam test i sytuacja sie powtórzyła i na następny dzień również dwie kreski widoczne. Beta hcg wyszła 0,100 i usg nie pokazało nic. Czy możliwe ,żeby to była ciąża?Dodam ,że zasypiam na siedząco i mam okropne mdłości...

Gość gość
Doskonale Cie rozumiem. Ja tez mialam fiola na punkcie testow. Po dluzej jak 5minutach badz po 3 (zalezy od informacji podanej na ulotce) nie warto zawracac sobie glowy. Ja rowniez mialam wynik pozytywny po czasie wskazanym na ulotce dokladnie jak pamietam 30minut pozniej sprawdzilam i byla druga blada kreska. Beta wykazala 0,100 takze w ciazy nie bylam i niestety nie jestem. Test moze pokazac po czasie druga kreske,poniewaz zachodza w nim rozne reakcje i niestety ta druga kreska poprostu odbije sie od wskaznika.

Gość Magdalenaa83
ale az na trzech,w różnych porach i dniach?

Gość gość
No nawet nie na 3 a o wiele wiecej,robilam dwa conajmniej raz w tygodniu,bo @spoznial mi sie ponad miesiac. Zalezy od testu poprostu. Przeciez gdybys byla w ciazy to beta byla by chodziaz o troche wyzsza,a masz norme,wiec nie rozumiem Twojego nie pokoju,udaj sie do lekarza.

Gość Magdalenaa83
zastanawiam się,bo w zyciu robilam juz jakas ilosc testow i nigdy tak nie miałam.Znajoma polozna zasugerowala,ze to moze wczesna ciaza i ani beta ani usg jej nie pokaza,bo dziwne ze wynik wyszedl kilka razy pozytywnie

Gość gość
Ale to nie mozliwe,zeby test pokazywal,a beta nic.. Usg rozumiem moze nic nie widac,ale beta wyjdzie juz kilka dni po zaplodnieniu,test najwszesniej moze wyjsc wiarygodny 2 tygodnie po stosunku,badz w dzien spodziewanej miesiaczki. Tym bardziej ze po godzinie dopiero Ci pokazal sie pozytywny. Kazdy test wykonywany byl z tej samej firmy? Kup dwa testy najlepiej kazdy z innej firmy. Jak po 5 minutach pokaze pozytywny wynik to jestes w ciazy,po godzinie..-nie jestes w ciazy.

Gość gość
Kiedy robilas ostatni raz bete i bylo 0,100? Po tygodniu powtorz jezeli jestes w ciazy to znacznie sie podniesie.

Gość Magdalenaa83
bete robiłam wczoraj,testy pozytywne z jednej firmy byly pozytywne a innej negatywne ,ale nawet po godzinie nie pokazały drugiej kreski

Gość gość
już na 12 dni po owulacji gdy zajdzie do zagnieżdżenia beta będzie 1mIU/ml. Skoro miałaś 0,1 to nie doszło do zapłodnienia i na pewno nie jesteś w ciąży. test po godzinie jest nieważny - jeden po tym czesie pokaże 2 kreski inny nie, nie ma to znaczenia, bo test się po kilku minutach wyrzuca i nie patrzy co na nim jest po godzinie, nie jesteś w ciąży KONIEC I KROPKA