Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 40 lat to ostatni dzwonek na rodzine

Polecane posty

>>>Śliczna brunetka ma ponad 50? To już raczej nie brunetka, tylko farba A ty wobec tego 40+ ?<<< Nie dziwię się, że tej matematyki nie potraficie zdać na maturze, skoro 40 - 5 (7) to wg was 50 :( :( :(. Współczuję :( .

Gość gość
Musicie obrażać grubych ludzi? Sama jestem gruba z powodów hormonalnych. To mój wielki kompleks. Efekty mizerne, choć dietuję i ćwiczę. Ale jestem miła i uśmiechnięta. Wydaje się Wam że takie cechy dla nikogo nie mogą być przyciągające?

>>>misio1 a Ty jesteś rozwodnikiem ?<<< Dlaczego ktoś stale zadaje to pytanie? To ma jakieś znaczenie?

>>>W jakim wieku jestes misiu i czego na kafe szukasz?<<< Przekroczyłem czterdziestkę. Niczego tutaj nie szukam. Czasami bywam przykuty do łóżka (bardziej prewencyjnie, niż z powodu unieruchomienia) i pracując na kompie, zaglądam tutaj dla rozrywki :D .

Gość gość
No nie wiem. widuję 40letnie babcie na placach zabaw!

Gość gość
Dlaczego ktoś stale zadaje to pytanie? To ma jakieś znaczenie? xxx dla mnie ma chcąc ewentualnie założyć rodzinę z rozwodnikiem nie mogę wziąć ślubu kościelnego a nie chcę żyć na kocią łapę bez Błogosławieństwa Bożego bo jestem wierząca i to ma dla mnie znaczenie i tak samo jak unikam seksu pozamałżeńskiego obecnie

Gość gość
aaa i to pytanie zadałam pierwszy raz :)

Gość gość
Ja rozumiem przytyć z problemów zdrowotnych,ale ten debil promuje otyłosc.Maciory które komuś sie podobaja są bardzo niebezpieczne,a tacy faceci amatorzy macior powinni gnić w obozie jakimś.

>>>dla mnie ma chcąc ewentualnie założyć rodzinę z rozwodnikiem nie mogę wziąć ślubu kościelnego a nie chcę żyć na kocią łapę bez Błogosławieństwa Bożego bo jestem wierząca i to ma dla mnie znaczenie i tak samo jak unikam seksu pozamałżeńskiego obecnie<<< To ja jestem dla Ciebie stracony :D . Ja unikam przypadkowego seksu z... lenistwa :D . Za dużo komplikacji :D :D :D niosą za sobą takie "niezobowiązujące" spotkania :D . Są ludzie po rozwodach z unieważnionym małżeństwem kościelnym. Jak to mawiał zaprzyjaźniony proboszcz: Jak się DA, to kuria załatwi, a Roma przyklepie :D :D :D .

Gość gość
gość z dziś Ja rozumiem przytyć z problemów zdrowotnych,ale ten debil promuje otyłosc.Maciory które komuś sie podobaja są bardzo niebezpieczne,a tacy faceci amatorzy macior powinni gnić w obozie jakimś. xxx co Ty w ogóle piszesz ??? myślisz, że całe życie będziesz piękny i zdrowy i szczupły ??? nie życzę Ci abyś się rozczarował ale życie jest jakie jest - nie ocenia się ksiażki po okładce !!! a po za tym "Maciory które komuś sie podobaja są bardzo niebezpieczne" buhahahhaha :D :D :D a w jaki sposób niebezpieczne ??? :D :D :D Twoja płytkość myślenia - POWALA

>>>Ja rozumiem przytyć z problemów zdrowotnych<<< Ty NIC NIE ROZUMIESZ i nie widzę szansy, by to się kiedykolwiek zmieniło :( :( :( .

Gość gość
Ale po co to komus sie podoba?Tacy faceci maja cos z mózgiem jedyne co potrafię zrozumiec to byc z taka kobietą dla charakteru.

>>>"Maciory które komuś sie podobaja są bardzo niebezpieczne" buhahahhaha a w jaki sposób niebezpieczne ???<<< Jak to w jaki ? Przez inteligentne, uśmiechnięte i akceptujące rzeczywistość grubaski :), WYCHUDZONE, PRYMITYWNE NIEUKI, nie mogą znaleźć faceta, na więcej niż jedną noc :( . :D :D :D

Gość gość
To ja jestem dla Ciebie stracony xxx czyli rozumiem, że jesteś po rozwodzie... a szkoda piszesz dość składnie i logicznie i już a już chciałam do Ciebie na maila napisać... życie... :(

>>>Ale po co to komus sie podoba?<<< Czy ktoś widział głupsze pytanie :D :D :D ?

>>>czyli rozumiem, że jesteś po rozwodzie...<<< Rozwody zdarzają się z różnych powodów :( . Są też takie, na których rozwodząca się para, "goni" upierdliwego prawnika, by im w rozmowie nie przeszkadzał :D :D :D .

Gość gość
rozwód niezależnie z jakich powodów to jednak porażka dwojga ludzi sama byłam w związku ale nie sakramentalnym kilka lat i to rozstanie również uważam na porażkę mimo wszystko ludzie nie walczą o siebie ale walczą tylko o swoje i związek się rozłazi w dwóch przeciwnych kierunkach

Gość gość
>>>Ale po co to komus sie podoba?<<< Czy ktoś widział głupsze pytanie xxx no dokładnie ten gość nie wie o czym pisze

Gość gość
Jeżeli jakaś kobieta decyduje się na dziecko w wieku 40 lat, to jest 50% że dziecko urodzi się z poważną wadą, a ponad to możesz od razu zacząć uczyć je mówić do siebie "Babciu" a nie "Mamo". Ostatni dzwonek na założenie rodziny to 30 lat.

Gość gość
nie gadaj głupot moja siostra urodziła w wieku 38 lat i dziecko jest zdrowe i chowa się cudnie

Gość gość
moja ciocia wyszła zamąż w wieku 40stu lat. zaraz była ciąża a potem druga:)no i mam super kuzynke 14 lat i kuzyna 15 lat:) nie myśl za dużo autorko tylko do gina badania i w ciąże zachodż powodzenia

Gość gość
dobra rada jak się ma męża :)

Gość gość
no właśnie ale skąd go wziąć gdy dookoła albo rozwodnicy albo nieudacznicy, którzy wolą być solo albo skakać z kwiatka na kwiatek bez zobowiązań

Gość Sushiiii
jak to się mówi: po czterdziestce dopiero zaczyna się życie!

>>>skąd go wziąć gdy dookoła albo rozwodnicy <<< A co Ci się w rozwodniku, tak bardzo nie podoba ? Przynajmniej wiadomo, że ktoś go kiedyś chciał :classic_cool: i potrafił z nim wytrzymać :classic_cool:. O nazbyt wielu pannach, dobiegających 40-stki, tego powiedzieć nie można :( . & Zadziwia mnie to, że taki egzemplarz jak ja, znajduje dużo więcej zainteresowania, wśród dziewczyn po 20-stce, niż wśród rówieśniczek :( . I nie chodzi tu o kasę. Np. jedna 29-ciolatka zaproponowała mi, że do zakończenia rehabilitacji, będzie mnie... UTRZYMYWAĆ !!! Szkoda, że nie mam prostszego charakteru i potraktowałem te słowa, jak "świętą obrazę" :D .