Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańcza zielona

jego matka zniaszyła nasz związek i moje zycie

Polecane posty

Gość gość
J Wszystko jasne wcześniej już za kasę dawała to teraz nie ma to dla niej różnicy. Koleżanka po fac****ej pomaga do zawodu wróci i hulaj dusza Facet powinien jej zabrać dziecko przynajmniej by jej nie przeszkadzało przy klientach

Gość pomarańcza zielona
nie wierzę w to co tutaj ktoś pisze! co to ma być?! Nie mam na imię Klaudia i na pewno moja sąsiadką nie jesteś. Moja sąsiadka to kobieta w wieku 57 lat, cudowna osoba, która jeszcze wczoraj dzwoniła pytać czy niczego nam nie brakuje. Po prostu brak mi słów na takie tanie sensacje i wymysły:(

Gość pomarańcza zielona
nigdy też za pieniądze ciała nie sprzedawałam, a mój narzeczony nie miał kochanki dwa domy dalej. Co to za bzdury? Cyba kogoś poniosła wyobraźnia

Gość gość
nigdy też za pieniądze ciała nie sprzedawałam xxx już niedługo! dwie godziny temu byłaś prawie zdecydowana!

Gość pomarańcza zielona
naucz się czytać ze zrozumieniem! gdzie pisałam 2 h temu, że chcę byc prostytutką? zacytuj albo zamilcz i nie kłam.

Gość gość
proszę bardzo szmato! pomarańcza zielona 2014.07.15 i mam zostać prostytutką? Czasem nie powiem jestem tak zdesperowana że mam ochotę się zgodzić

Gość pomarańcza zielona
twoim zdaniem dwa dni temu to dwie godziny? nieźle. Byłam i jestem załamana, różne myśli mi chodzą po głowie, ale sama sie ośmieszyłaś

Gość pomarańcza zielona
kłamiesz i pewnie ty to ta od tych postów co temat wczoraj założyłam. Znowu nie wyszło?

Gość gość
ja się ośmieszyłam? kłamię? przecież to twoje słowa - co za różnica kiedy napisane? d******* to d********* niezależnie czy decyzję o takiej "pracy" podjęła dzisiaj czy przedwczoraj ale, żeby podjąć normalną pracę to nie! - tylko same wykręty - a to dziecko, a to zus za wysoki, a to przyjąć jej nie chcą, a to teściowa sprzęt jej zabrała - żenada!!! no, ale kto się szmatą urodził - porządną kobietą nie umrze!